- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кутиийка за превръзки + нещо за избелване
Тежка тема, ама друг път. Прекалено важна е, за да свърши заключена. Та въпросът ми е за едни кутийки за превръзки, които ги рекламират, само дето пропуснах частта, в която казват откъде да си взема. И другото, още една реклама за нещо като онова на Нивеа-бай бай спот-но за зъби. Някой ползвал ли е и как е?
т.7
slun4ice
за кутийките-днес я гледах,мисля,че от аптекатате само за тези превръзки,които рекламират с тях ли стават,или попринцип за всички ?
за нещото за зъбите-коректор за зъби,това ли имаш предвид? Hollywood Smile имат подобен коректор,но се измивал много бързо и според мен и този ще е такъв ..?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Едит: Смени си заглавието,че модераторите така или иначе ще ти го сменят![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
и аз искам такава кутийка . а тва бай бай спот за зъби и кво прай ?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
о да и аз искам таава кутийка ,ама се чудех колко е голяма и колко струва![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не е бай бай спотАма изглежда по тоя начин и избелвало зъбите. Май е от производителите на Лакалут и ако е, значи е доста добро. Исках мнения все пак де. Ако някой има наблюдения, да казва.
Не знам,колко точно е голяма,но чух от приятелка,че събира 2 превръзкиПървоначално написано от galu6a
А иначе наистина са сладки кутииките и мисля да пообиколя магазините и да си купя 1-2 пакета с различни кутиики :P
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Обаче рекламата на тия кутиики рулира![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
и аз искам да си взема кутийките но гадно то е че трябва да си купя и либрес а аз не ги харесвам.ама ще ги преживея![]()
Това избелващото за зъбите съм го ползвала,и за мен имаше ефект.До колкото си спомням тубичката май беше 30мл,продават се в аптеките,но конкретна цена не мога да ти кажа-забравила съма кутийките на Либрес са наистина много сладурски..
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
а значи тва за избелването на зъби е на Нивеа ? само в аптеките ли го има и колко струва ?Първоначално написано от VerryBerry
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз от една година имам такава кутийка (и преди ги имаше) ето ви малко снимки на кутийката, надявам се да можете да прецените колко е голяма. ами аз си я купих от Била, там има щанд за такиа неща и тя е с превръзките. а относно това дали събира вс превръзки, незнам, защото като имах от другите превръзки не съм пробвала.
![]()
airplanes..
Абе аз малко не гледам телевизия.. но каква е тая реклама :Д смисъл по коя програма е о.0 не съм я виждала [то как да я видя като не гледам...]![]()
Ама какви са кутийките![]()
ии това за зъбите какво точно представлява? Смисъл какво ще рече коректор за избелване на зъби ?![]()
я кажете за тея превръзки,с които се купува кутийката ? за сефте ги чувам-либрес .. ?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Мда, Либрес.. Аз съм с такива от около една година и са много хубави. А майка ми купи 2 кутийки - за нея и за мен и са много сладинки. Събират попринцип 2 превръзки, но аз и 3-4 мога да набутам![]()
Stay up all night with the stars *
оо мен Либрес хич не ми харесват.ползвах ги веднъж и не бях доволна.карам си само на оулейз ултра.иначе кутийката е мн сладка но на снимката ми се вижда доста мъничка![]()
и на менда не е само за ежедневни ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
някаква мацка я дават как върви по улицата,Първоначално написано от InnchetO
прибира се вкъщи и си вади кученцето от чантата
и отзад при опашката се лепнала една от дамските превръзки
хъх![]()
кутийките верно са яки![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ауе пак не разбрах колко струва това за зъбитее..
![]()
Кажееетее ;д