- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как си изкарвате нервите ?
Ами ако наистина много съм изнервена понякога не издържам и чупя и блъскам каквото ми падне...![]()
добра идеяПървоначално написано от misheli7a
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Зимам едно джобно ножче и почвам да си дълбая името на ядосалият ме човек върху вените си.![]()
^^НЕ бе.Ебавам се![]()
Когато съм бясна почвам да хвърлям и троша.Удрям в стената и веднъж така си потроших китката..
Но това е доста рядко.
Хвърлям разни неща,изкарвам си го на някой друг крещейки му...![]()
![]()
1.Заключвам се в стаята,пускам щорите и слушам музика.
2.Викам на наще![]()
Принципно не съм агресивен човекИзисква се много за да докараш до такъв яд, че да искам да ударя нещо... Обикнове това е най-близкия трудно чуплив предмет...
![]()
В най-лошия случай да си го искарам на някого, иначе мятам разни неща, разхвърлям всичко ... Обаче отскоро когато съм ядосана гледам да не говоря с никой и почвам да тичам, да си го искарам по някакъв начин...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
слушам музика
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Не съм агресивна. Плача![]()
Ям сладолед.. и ми помага супер много.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
викам, хвърлям разни работи и си усилвам музиката на максама то зависи къде съм ..
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
С черпак си ги изкарвам
Най-често някой друг го отнася!!! Ама не ми пука![]()
Ами зависи в повечето случаи плача, слушам музка, която отговаря на настроението ми и удрям по възглавниците.А ако не съм вкъщи се карам на околните и нервнича супер много
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Псувам .. удрям кадето ми видят очите .. и после запалвам 1 цигара да се успокоя малко.. а когато съм наистина адски изнервена и не издържам просто започвам да плача и си псувам на ум :Д
Зависи. Ако съм навън, гледам да не избухвам пред всички, но без заядливи коментари от моя страна, не мога. Иначе, най - често си го изкарвам на някой, или на нещо, усилвам някоя любима песен, или спортувам.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Тряскам врати, пищя, плача, чупя и повечети случай се драскам[с нокти], щипя се и най-вече стискам юмрук и мълча.
Търпя и стикам зъби.Буквално.На моменти чак ме заболяват.Накрая идва момента, в който наистина губя контрол и почвам да крещя, с глас наподобяващ дет метъл певец.Чак и аз съм се плашила от гласа си.![]()
The sky's the limit ..
Аз викам много, страшно много на хората около мен, постоянно скачам да се карам, праскам врати, ако съм по-ядосана удрям, хвърлям каквото ми падне. Горе-долу е това