- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как си изкарвате нервите ?
изпуши един коз
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Почвам да говоря супер бързо и да вървя супер бързо на ситни крачки![]()
Знам, че не е много хубаво, но се затварям в себе си и.. реваПонякога пиша в дневника или си пускам някоя яка песен.. така. Не блъскам, не троша.. Ииии понякога си го изкарвам на сестра ми..
![]()
тренировки
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Когато съм изнервена ме успокоява шоколад със фъстъци,а когато съм ядосана блъскам или чупя нещо!
Първоначално написано от MissArrogance
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
В нас - удрям стената с юмруци, мятам каквото хвана. Навън - не избухвам, ама тоя който ме е изнервил си го храня на ум доста време.![]()
Викам.Адски много.И си го изкарвам на най-близките ми приятелки,но не се гордея с това,защото те не го заслужават.Ама си ме знаят каква съм-викам,блъскам и всичко ми минава...![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Викам, удрям, хвърлям, бой и псувни по всеки който пита какво ми има ;дд не тряя така, ама кфо да се прай..![]()
Викам, обиждам ииии да стискам гумената топка.![]()
![]()
![]()
![]()
“Never sneak up on a vampire.”
Зависи от това колко съм ядосана. В повечето случаи усилвам музиката на макс и чакам да ми мине. Много рядко се ядосвам толкова, че да почна да хвърлям разни неща, но като ми се случи е епично... Един път майка ми помисли,че крадци са влизали и тършували в нас, но накрая разбра, че мойта ярост е била виновна за всичко.![]()
-викам мннн и после не говора с никой![]()
-често го изкарвам в форума като обиждам всички![]()
много често викам разтрепервам се и плача, рядко хвърлям предмети
същата съмПървоначално написано от ri41
![]()
Крещя, обиждам на ум, понякога си го изкарвам на другите,което е много тъпо амаа ..., заяждам се за всичко, музиката помага,много![]()
Чупя всичко пред очите си и излизам от стаята за да не пребия някой (момиче съм )
и аз съм така...Първоначално написано от FreshJuice
Въпреки, че зависи от ситуацията - имала съм моменти, когато съм плакала..има и такива моменти в които го отнася първия който ми се мерне пред очите или ми звънне по телефона...
Преди много се изнервях и бях много зле. Сега не съм такава и успявам да се контролирам. И много си се смея сама на себе си!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Режа си или вените или ритам вратата . Другия вариант е да легна да спя ..
Или всичко или нищо .
+1Първоначално написано от 1234565
Любовта е прекрасно чувство...
изкарвам си го на останалите,което е много тъпо,но.. такава съм,свикнали са ми!![]()
- only GOD can judge me !! ;]