- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как си изкарвате нервите ?
Обикновено удрям токати на принтера , но той вече се строши ,така че ходя до тавана при боксовата круша![]()
Като удрям колкото се може в стената![]()
и после мисля за болката![]()
Или го изкарвам на възглавницата или най-близкото до мене нещо![]()
Азис - Хоп [music]
Често се опитвам да се сдържам и слушам музика.
Иначе като съм тъжна и си го изкарвам на другите и особено на хората,които са ми близки..Но в повечето случаи слушам музика и пуша много.. уж успокоява,въпреки че не съм забелязала![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Псувам...
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Изкарвам си го на околните, крещя на всеки, който ми мърмори ...А, когато няма хора лягам и се заглеждам в една точка и почвам да псувам на ум![]()
Хвърлям възглавници докато не се уморя![]()
Mи аз когато се изнервя почвам да псувам на ум също така когато се изнервя влизам в ЦС и ги бия, тъпото е, че понякога и там ме бият и се изнервям още повече и ходя на лостовете да си го изкарамСлед това ми е много гот защото едвам се движа от умора и се просвам на леглото.
БХ ми е
Предпочитам да си овладея емоциите вместо да избухна. Най-много ме успокоява приятелката ми и след нея са колоезденето и шофирането без ясна посока.
Когато съм ядосана си изкарвам нервите като почвам да чупя разни неща![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bettyblackdewil
и моя начин е подобрен .Пускам метъла ,почвам да вря и кипя ,и първото нещо пред мен го отняся (като вземете бюра ,котки без естествено приятели )
Застанали на стартовата линия ,и всичко друго губи смисъл - приятели ,врагове ,роднини ,живот .В течение на първите 10 секунди зад волана след старта ,аз съм освободен от целия този свят .
Изкарвам си го някого.Най - често на възглавницата. Или слушам депресираща музика.
![]()
аз или на пианото или на флейта .. и тнПървоначално написано от sunman
Затварям се в стаята си и се опитвам да мисля за нещо хубаво.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Първоначално написано от Wazaap
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Като малък удрях стените, вратите, псувах бая![]()
![]()
, сега главно в залата, но откакто тръгнах на фитнес и почнах спортувам не съм се изнервял много, по-спокоен човек станах
![]()
Мда, дай като сме ядосани, да доразрушиме озоновия слой, пък после ще му мислим, нали така? Ебати глупостите...Първоначално написано от dimitar_ak
Аз като се ядосам, плача.
Предупреждавам всички да не ме закачат, докато ми мине и си го изкарвам на неразбралите. Общо взето, седя, беснея и чакам да ми мине.
Виждам, че четеш, но това дето ти разправят, че автомобилите са основния замърсител и виновник за изтъняването на озоновия слой са глупости.Първоначално написано от TheNewReligion
http://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc Нещо такова.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
изкарвам си го на някой амаа като в нас живея сама няма на кой -и често е форума
а ако с мен има човек викам
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Разхождам се сама докато не ми мине. Не е яко да си го изкараш на някой и след това и за него да се ядосваш![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Бягам до припадакотивам навън и чупя де що сваря
понякой път се държа и малко грубо
също и телефона го отнася по някой път
![]()
DivX
Опитваш да се изнасилиш с дистанционното ?Първоначално написано от dPa3HuTeJl
DivX