- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как си изкарвате нервите ?
Ми качван се на колата и като покараммалко ми минава
Влизам в Teen Problem.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не се цепи от колектива, защото ще ти го нацепят колективно :}}
като слушам тва http://www.youtube.com/watch?v=AISjlp7mwvc
Зависи какво точно се е случило. Най-често или без да искам си го изкарвам на някой, а после съжалявам, или казвам "майната му" и това е.
Ама много сте агресивни беАз пък ако някой, на който имам доверие е около мен, започвам да плюя огън и жупел срещу причината и той е длъжен да ме изслуша.Другият начин е да пусна компа и да се успокоя.Музиката помага.
С бой
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Чилаут музичка, биричка, да съм се изтегнал на хамака на двора и да гледам гаджето да мие колата по бански![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Като говоря на висок тон на котката ми или на този дето ме издразни![]()
от каде на каде ше си го изкарваш на котката бе малоумен/а !!!
I Love Cats !!!
ей яя поо спокойнотя и без това не ме разбира
не съм казала че я бия или нещо подобно само говоря на висок тон
![]()
А от къде знаеш, че не те разбираПървоначално написано от thebigsmile
Сигурно си мисли "К'во й става пък на тая идиотка ??!!" (Не искам да те обиждам!, просто давам пример)
А и имай предвид, че те разбират високите тонове като крещене и се страхуват, така че това не е добре (психически) за твоята котка![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Знам затова не викам а говоря малко по високо от нормалното .Първоначално написано от millmii
Аз съм изключиетелно спокоен човек и без това, но с тренировки като съм ядосан хващам сакчето оп в фитнес залата и си го изкарвам на уредите.![]()
Случвало се е и да съм изключително нервен в даскало, когато немога просто да си тръгна и да отида в залата. Тогава просто се треса от нерви и викам ако немога да се стърпя, гледам да сдухам човека който ме е издразнил до такава степен. Боя не е решение каквото и да е станало.
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
с викане :д
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
по различен начинзависи как и по какъв начин съм ядосана и какво ме е ядосало. обикновено псувам.. или тряскам неща в стаята ми
понякога просто си броя: '1,2,3' и шут!
![]()
Плача..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Винаги по един и същи начин от вече 5 години(откакто съм в гимназията). Гледам да удрям по-слабите от мене и да ги малтретирам (душевно по-често), макар и да се случва да им забия 1-2 шамараПървоначално написано от bettyblackdewil
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от chemist9009
awerw♥
Първоначално написано от strawberry88
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞