.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Гаджета и родители

Имате ли проблеми с родителите си по повод на вашите приятели/приятелки, упрекват ли ви, че те не са за вас, че не са например способни колкото вас, че заслужавате нещо повече, или ги приемат безрезервно и се радват за вас?
    SMILE FOR ME NOW

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    В началото мрънкаха ... сега вече няма никакви проблеми, не ме закачат за него, той си идва у нас когато иска и така...
    >>> House Music <<<

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    В началото мрънкаха ... сега вече няма никакви проблеми, не ме закачат за него, той си идва у нас когато иска и така...
    направо ти завиждам - аз със със своето момиченце от 10 месеца
    и все още нейния баща мрънка , и то как..
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Град
    Blondeland
    Ами да , имала съм подобни проблеми.
    Проблемът е че никога не съм се вслушвала в съветите на майка ми и сега се оказва че тя е била напълно права!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Lulinville
    Аз са мисля да празнувам Нова Година с моя приятел..ии майка ми иска да се запознае с него,иначе няма да ме пусне

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ами .. каквото правя с приятелката ми си е моя работа .. ако ще да е .. кривокрака едноръка девойка ... нашите нямат думата .. и те го знаят .. и затова .. винаги получавам удобрение ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    OUT OF SPACE
    За сега съм нямала кой знае какви проблеми с родителите ми,е не всичко е било розово,ама поне те бързо свикват или се примиряват с моите решения......Ама да си призная до сега винаги са били прави в преценката си......

Бившите ми не бяха много харесвани от нашите... и в последствие ми ставаше и ясно защо...
    Сегашният ми го харесват, и то доста.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Нямам гадже. Предишните ми не съм запознавала с родителите си,бъдещите-ще видим...

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    nem ne me oprekvat za priqtelite mi.a i vse pak az si znam s koi mi e nai dobre i se dvija s nego.a za gadjeto mi vijdali sa go no ne znaqt 4e mi e gadje.

Не съм имал проблеми с тях никога... може би защото не познават нито едно мое гадже. Ще ги зпаозная, когато стане време за брак. Но да водя всеки свой неуспешен опит и после да им обяснявам как и защо сме скъсали... не.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Ох... до сега не съм имала проблеми, но сега съм си харесала едно момченце, което те не одобряват, или по-точно майка ми де, 'щот на баща ми не съм казала... бил от не знам си кво си училище и не бил за мене..('щот е тъп, ама не ми го казаха в прав текст). Много е кофти сега , даже не знам как да го обесня т'ва на момчето, щот той много ме харесва, а аз... може и да го преживея.. Ноо нямам намерението да се крия от тях, щот т'ва е много тъпо, а и ще ми е гузно.
    Все пак уважавам мнението на майка ми, защото тя винаги е излизала права до сега. Абе.. кофто работа е т'ва родители-гаджета.
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Не съм имала проблеми понеже от сравнително малка ме оставиха сама да взимам решения за тази част от живота ми. Разбира се винаги съм искала мнение и съвет от баща ми, но не мога да кажа, че е играл особено голяма роля в това. Със сегашния ми приятел се разбират доста добре. Не го харесваше, но последно време забелязвам напредък и дори се заражда приятелство между тях.
    А що се отнася до майка ми... тя харесваше и още харесва само бившия ми Иво (и сегашен на сестра ми). Като се разделихме ми каза `Еми, Жасмина, така е и тоя си замина... Ама нищо той така и така не беше за теб. Виж със сестра ти как се надушиха. Ама то хубавото от далече се вижда.` Сегашния го харесваше докато не й каза, че няма да се меси в отношенията ми с нея. Вече се превърна в неудачник, който просто иска `техните` (по-скоро татковите) пари
    Общо взето си имам два лагера в семейството. Татко е от мажоретките, а майка от противниковия отбор

Аз съм момче такаче наште не се интересуват,а и съм и казал че това тях не ги интересува.От време на време питат имаш ли гадже,няма ли да ни запознаеш и др ама не им се връзвам.

Фен
    Град
    c0фиR
    оо мойта е приятелка с майка ми и като ядосам едната ходи при другата и си оплакват . . . . което дразни яко . . . ноо иначе се разбира с нащя а поради оручината че баща ми е в Испания . . . ма в добри отн са определено

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не не казвам изобщо на нашите за гаджетата ми! Не им влиза в работата! Те попринцип постоянно ме питат "Има ли гаджета ала-бала" но аз винаги се измъквам някак си и не им казвам.Просто ако им кажа за някое момиче и после скъсам с нея става много конфузно да им давам отчет защо сме прекратили връзката си и пр. Лек ден!

Нямам проблеми с тях относно приятелите гаджетата ми. Е за гаджетата поне с мама . И майка ми и баща ми са доста толерантни към мен и доста често преглъщат малко големи залъци в името на щастието ми, за което съм им безкрайо благодарна
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Наще може да са всякакви, но на тази тема са много разбрани хора Нямала съм никога проблеми относно гаджетата ми.. не ги коментират, но никога не са ги упреквали.. или са съгласни с избора ми, или просто решават, че няма нужда да си разваляме взаимоотношенията, за нещо, което не се знае колко ще просъществува...със сегашното ми гадже сме заедно от година и 3 месеца, но е имало два периода, когато се бяхме разделили, те го познават достатъчно и на море съм била с него и сега сигурно ще съм на селото му по празниците, такаче щом ме пускат така насам-натам, значи нямат против него
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Бих казала, че майка не е правила никога проблеми а бащата никога не е знаел

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

еми определено харесват приятеля ми и се радват че съм с него. имат му доверие и знаят че когато съм с него съм в сигурни ръце!

ne sum imala problemi puk i maika mi e mn pi4aga i za si4ko me razbira qko si drankame s neq na takiva temi taka 4e vsi4ko si e tok

Град
    somewhere over the rainbow
    Е че не е за мен чак не са ми казвали...малко мърморят и то не е точно мърморене,ами някакви намеци и ироний,но предполагам че с времето ще свикнат

при мен - майка ми казва, че не бил за мен, щото бил еди какъе си, но това е само в определени моменти, когато света й е крив (тоест не мн рядко), а баща ми няма нищо против.
    SMILE FOR ME NOW

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Никога не са ми правили проблеми за приятеля ми, даже напротив-много го харесват и много ни се радват... И поне са спокойни като знаят, че съм с него
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    ~*~ruse~*~
    az ve4e moite ne gi zapoznaam s na6te 6ot nikoga ne gi odobrqvat
    Vseki strada i vseki obi4a,a posle pla4e i dulgo mul4i.
    Vseki vqrva v nqkogo dokato toi...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си