.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 147
    Фен
    Град
    Костинброд

как си изкарвате нервите ?

аз лично доста начини съм имала да си изкарам яда.. най-често го задържам.. иначе най-използваните от мен неща да си изкарам нервите е да си пъсна метъла на МАКС.. да ударя стената с юмрък или да счупя нещо... ами вашите начини какви са?
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Бия с плесница у масата,шкаф,гардероб!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    зависи кой ме е изнервил.. рисувам го на един лист и после го драскам, мачкам, късам и така

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Като изсвиря някоя песен на китарата

Повече от фен
    чупя, троша, руша и понякога си го изкарвам на другите

Излизам навън с колелото и карам колкото се може по-бързо или пускам телевизорите на макс волуме

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    Цитирай Първоначално написано от sunman
    Като изсвиря някоя песен на китарата
    и аз съм така, но имам малко допълнение. пускам си някоя песен на групата на учителката ми по китара-shemale ZERO
    или пък си пиша с нея по скайпа
    това си е и самият трик- ако се изнервиш от родителите си отиваш при един човек който знаеш, че ще те подкрепи винаги и си свирите нещо с китарата
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Мега фен
    Град
    Earth...
    Напсувай първия срещнат мангал на улицата!

Нужни предмети:
    1.Възглавница;
    2.Легло;
    3.Юмруци.
    Бой докато не се измориш.
    Alawys works

Охххх , когато се изнервя , по-добре никой да не ми се мярка пред очите .. Започвам да блъскам по възглавницата , да хвърлям всичко .. общо взето каквото ми видят очите го правя на..........

Псувам много яко . А когато наще са в стаята псувам на английски да не ме разберат

като мн се изнервя пускам метала на МаХХХХ да бучи в ушите и се насочвам към най- близкия плувен басейн за да поплувам! после се чувствам като парцал ама за сметка на това няма яд! \/
    Една кенза ми се изчайка
    на прозорения отворец
    и аз я пушнах с гръмаката!

Повече от фен
    Може да звучи смешно,но броя до 30 по-бавничко,за да не кажа някаква глупост .. за която после ще съжалявамм ..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Зависи от ситуацията. Най-често стискам зъби докато остана сама. Вече насаме си пускам един определен стил музика, в който вокалите да крещят вместо мен. Затварям очи и дишам дълбоко като се стремя да не мисля за нищо, просто си изчиствам съзнанието.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Зависи от ситуацията. Най-често стискам зъби докато остана сама. Вече насаме си пускам един определен стил музика, в който вокалите да крещят вместо мен. Затварям очи и дишам дълбоко като се стремя да не мисля за нищо, просто си изчиствам съзнанието.
    и аз съм точно така...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

ядосам ли се.. huh.. ПОЧВАМ ДА ВИЛНЕЯ КАТ РАЗГОНЕН МЕТАЛ.. почвам да плача от яд - следва: МНОГО ОБИЧАМ ДА фърлям, ДА блъскам като за световно , ДА чупя врати ( то ми е като хоби това , шкафове, блъскам.. всичко разхфърлям, след туй почвам да си дера лицето, и ръцете с нокти докат не почервенеят,, пускам рока до дупка и почвам да си мяткам тиквата като откачена и така докът ми мине..
    Your time is running out, you're never gonna get it back.

Емии ако съм сама вкъщи шоколадът е моето спасение < 3 Ако съм навън най-честно си изкарвам яда на най-неподходящите и невинни хорица и т'ва го мразя в себе си просто ><
    So baby, don't feel no pain, just smile back <3

викам,трескам иии в повечето случаи си го изкарвам на първия , който посмее да говори с мене ...
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

крещя и удрям в стените

Блъскам или ако ми се е насъбрало повече рева. Иначе преди като не се ограничавах от шоколада - ядох шоколад.

тегля си една майна, независимо дали съм ядосана заради себе си и после ми минава.
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    С гняв?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Фен Аватара на misheli7a
    Град
    Свищов City
    Крещя на възглавницата ми.... хвърлям си чехлите по прозореца. Пускам си щорите, изгасям телевизора и компютъра, лягам и гледам в една точка и докато се усетя съм заспала. След като се събудя вече всичко ми е минало. Или пък излизам да тичам. Варианти мнооого..
    You're so hypnotising
    could u be the devil, could you be an angel,
    your touch magnetizing
    feels like going floating, leave my body glowing.

Момиче съм.

Ядосвам се и за жалост все плача. Гнева ми май е свързан със сълзите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си