- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вагинален оргазъм КАК ?
здравейте първо честито на имениците ...
тааа значи въпросът ми е : любовната игра с приятеля ми протича много нежно и възбуждащо особено момента,в който вкара пръстите си и започва да прави магии просто УНИКАЛНО...точно тук идва момента,в който идва и съмнението...наистина удоволствието от вагиналния оргазъм е незаменимо (въпреки че никога не съм свършвала,но съм била близо ), но когато го вкара чуството въобще не е същото сякаш не стига до "онази точка" както с пръсти...а не му е малък никак даже...незнам как попринцип жените получават вагинален оргазъм да го нарека с член в тях. В мен ли е проблема или в него,ако въобще е проблем? Защото пък съм чувала,че трябва да е развит организма напълно (към 22-23 години), за да свършиш вагинално. За да няма въпроси на 18 съм , а приятелят ми на 19 и сме заедно от година...Ако някой знае нещо да сподели :P
Променяйте ъгъла на проникване, докато усетиш, че е на точното място.
Не е от годините.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
пробвали сме какви ли не ъгли but ...![]()
Пръстите са доста по-сръчни от члена и е нормално да ти доставя по-голямо удоволствие (особено ако знае как и къде да пипа). Мисля, че и с член може да се получи нещо подобно, но трябва да пробвате различни пози и да си напълно отпусната.
Личен опит - когато жената е отгоре, запоне да определя темпото и се отпусне и раздава на макс почти винаги свършва (понякога дори многократно).
Welcome to the Jungle...
http://www.cosmopolitan.bg/love_sex/p3_515_0.html пробвай ето това
Не го вярвах до скоро, но се оказа факт ^^Първоначално написано от DarkTemplar
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
.... с мерак![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
с мерак не става трябва си стабилен х@йПървоначално написано от bathory
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
о повярвай ми с мерак пробвах още първия път ама не става,ако ти го прайш с мерак да ти кажа опитай нещо друго,че партньорките ти (май си момче) ще са следващите пуснали подобна тема![]()
Позата е ключова, експериментирайте с различни пози и ще намерите точната![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Слушайте батко ви и ще стигнете далеч.Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Welcome to the Jungle...