начии нещата седят така ходя с 1 момиче с което още не сме правили секс .....опипваме се амаа.... дотам....нали засега така преди някоуко дни както сия намачквах докато се целуваме се позаиграх повечко с зърната и усетих че и се учести дишането станами интересно и продължих леко да ги пощипвам и подръпвам ... тя започна дасе смее да диша по тежко и да помръдва по често с тяло и въобще праеше неща които не контролира потреперваше цялата... усетих на къде отива работата и продължих по усърдно при което кя се сгърчи цялата после изпъшка стисна ми с все сила с след някоуко секунди се отпусна ..... мен ми стана приятно и продължих до същата реакция някоуко пъти.... никак нее уморително и е забавно ....
и тука идва странната част на сладващия ден я попитах дали е получила оргазъм ..... не че не знаех просто ей така ииии каза че нее като я попитах какво е било каза че и тя не знае ииии междо другото съм 99.9999% сигурен че е девствена кво става ??? дали ме лъже... или аз се лъжа .... или просто тя нее разбрала ...и въобще възможно ли е да не разбере?

СЪЖЕЛЯВАМ АКО ТЕМАТА ВЕЧЕ Я ИМА НО НЕМОГА ДА СИ Я НАМЕРЯ ОТ ЛИНКА В ПОЩАТА МИ КАЗВА ЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА