Здравейте.. Аз съм на 15 и харесвам едно момче, но незнам как да му го кажа.. Движим се в една компания и сме в един клас. Понякога се държи така сякаш наистина ме харесва, а друг път си мисля, че съм му напълно безразлична.. Попринцип е много мил и винаги, ако забележи, че някой се чувства зле, говори с него и му помага.. Но така се държи с всички, не само с мен. Охх, просто не мога да разбера нищо.. ! Не искам да му кажа по скайп за чувствата си, защото поне аз мисля, че това е невероятно тъпо и някак си незряло.. (всмисъл, може да си помисли, че се базикам или нещо подобно) Просто смятам, че най добрия начин е да му кажа лично.. Но много ме е страх от отговора .. А и незнам как да подхвана темата, и какво точно да му кажа.. Страх ме е да не го загубя и като приятел .. !! ;с Neutral А страшно много се нуждая от някого до себе си, на когото да мога да разчитаам и да знам, че ме обича .. Вярно, че имам наистина много добри приятели, които са готови на всичко за мен, както и аз, но това си е различно .. ! ;ss ;] ;pp