.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

Обем на косата

Здравейте, сладураниии ))))
    Вчера една приятелка ми направи косата с преса, чиито приставки май имитираха ефекта на ретро пресата, но не толкова ясно изразени къдрици. Днес като станах косата ми беше суууупер яка с много готин обем и ми се връзва идеееално за една прическа, обаче моята приятелка е на хижа със все пресата Силно се надявам, че можете да ми дадете алтернативни идеи за леко начупена и доста бухнала коса, защото утре съм на рожден ден и мноого ми се иска да я докарам да седи като днес.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Ако ще си миеш косата суши я надолу със сешоара ,в смисъл наклони се и от корените до връхчетата и с лак после пръскай по същия начин ,поне при мен се получава Като си вържа косата за няколко часа с ластик и става бухнала още повече ,странно но...
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Ако ще си миеш косата суши я надолу със сешоара ,в смисъл наклони се и от корените до връхчетата и с лак после пръскай по същия начин ,поне при мен се получава Като си вържа косата за няколко часа с ластик и става бухнала още повече ,странно но...
    и мойта става бухнала ама с гадна мазна чупчица която хиич не я обичам
    останалата част идеята е доста добра, но ми с струва че би било още по-добре ако след тая процедура я мина с пресата на вафлички без да задържам много, за да не се очертаят вафличките ...
    а друга прекрасна идея е някой да ме сплете на супер тънки плитчици сутринта след като се изкъпя ама такъв някой няма
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

ела да те оплета няма ли мама ,баба да ти помогнат
    каква ти е косата по принцип - къдрава ,права или чуплива ? има ли някакъв обем ?
    момиче

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    ела да те оплета няма ли мама ,баба да ти помогнат
    каква ти е косата по принцип - къдрава ,права или чуплива ? има ли някакъв обем ?
    чуплива, има обем ама не ми е достатъчно
    мама не може, баба е далеч

Пробвай със пяна ,ако имаш В най-лошия случай ще мислим друга прическа за РД-то ,може да си направиш плитки и да спиш с тях примерно
    момиче

Град
    София
    3драсти Ани.
    Аз правя следното нещо:
    Леко си мокря цялата коса,връзвам я на високо цялата коса.
    След това правя една голяма плитка от цялата опашка.Затягам здраво с няколко ластика върху плитката.Така седя цял ден и на другата сутрин като си махна ластиците косата ми е много яко къдрава и пухкава.T.e.Бухнала.Яко се получава.Но за тази цел косата ти трябва да е поне до кръста.Така хем не си гориш косата.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    3драсти Ани.
    Аз правя следното нещо:
    Леко си мокря цялата коса,връзвам я на високо цялата коса.
    След това правя една голяма плитка от цялата опашка.Затягам здраво с няколко ластика върху плитката.Така седя цял ден и на другата сутрин като си махна ластиците косата ми е много яко къдрава и пухкава.T.e.Бухнала.Яко се получава.Но за тази цел косата ти трябва да е поне до кръста.Така хем не си гориш косата.
    доста по-късичка е
    все пак добих идея какво да направя благодаря за коментарите
    ако някой иска снимки утре от косата, нека пише на лично

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си