- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Крем за изсветляване на коса
Ще си правя кичури и мислят да ме правят с крем за изсветляване, но не ми се струва много добър вариант.
Искам да попитам какво представлява целия процес, какъв цвят ще се получи. Може ли да не се получи както искам. И косата ми е светло-кестенява. Също така повече ли вреди на косата от боята и кой е по-добрия вариант?
Абе говорете общо за кремовете за изсветляване, че ми е тъмна Индия. : |
не се занимавай с глупости като искаш кичур вземаш си боя и толкова..с тея кремове за изсветляване няма оправия ..не се махат ,не винаги става цвета който искаш..при мен кичурите станаха рижави след време
Hostis Honori Invidia
аз си правих кичури с обезцветител ии да ти кажа .. станаха СУПЕР точното русо което исках после сложих и един крем за перлен блясък станаха еднакви навсякъде абее доволна съм ! :D
Тва така и така си е моята темичка - искам и да попитам нещо друго също свързано с кичурите.
Не искам такива на най-видното място на главата, а такива отдолу. В смисъл под пластовете. Но гледам, че повечето от тях се правят с удължители - задължително ли е да имам, за да си направя такива кичури?
Ми не, не е задължително. Стига косата ти да не е прекалено рядка или пък да искаш кичурите ти да са по-дълги от самата ти коса.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."