.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Крем за изсветляване на коса

Ще си правя кичури и мислят да ме правят с крем за изсветляване, но не ми се струва много добър вариант.
    Искам да попитам какво представлява целия процес, какъв цвят ще се получи. Може ли да не се получи както искам. И косата ми е светло-кестенява. Също така повече ли вреди на косата от боята и кой е по-добрия вариант?
    Абе говорете общо за кремовете за изсветляване, че ми е тъмна Индия. : |

Аре де не се правете, че не знаете.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    не се занимавай с глупости като искаш кичур вземаш си боя и толкова..с тея кремове за изсветляване няма оправия ..не се махат ,не винаги става цвета който искаш..при мен кичурите станаха рижави след време
    Hostis Honori Invidia

аз си правих кичури с обезцветител ии да ти кажа .. станаха СУПЕР точното русо което исках после сложих и един крем за перлен блясък станаха еднакви навсякъде абее доволна съм ! :D

Две коренно различни мнения - раздвоена съм.

Тва така и така си е моята темичка - искам и да попитам нещо друго също свързано с кичурите.
    Не искам такива на най-видното място на главата, а такива отдолу. В смисъл под пластовете. Но гледам, че повечето от тях се правят с удължители - задължително ли е да имам, за да си направя такива кичури?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ми не, не е задължително. Стига косата ти да не е прекалено рядка или пък да искаш кичурите ти да са по-дълги от самата ти коса.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си