- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разнообразие- как?
С приятелят ми сме заедно от 13 март ,бяхме приятели 3 години преди това.Всичко до момента е хубаво,ноо усещам едно еднообразие.Всеки път когато излезем,ходим на кафе или се мотаем по улиците,или ходим на кино.Живее в 1 близко малко градче ,учи тук и всеки ден пътува.Когато му кажа ,че искам да отида например и той започва Всички ще говорят за нас месеци наред,там не е интересно ,няма да ти хареса.Компанията му била само от момчета ,нямало да се чувствам добре там , не искал да отиде на дискотека , боулинг...Той ми каза че иска разнообразие ,но отхвърля всичките ми предложения,страх ме е да не си писнем.Опитвам се да намеря нещо ,което да ни хареса и на двамата ,но..без успех
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Спри да го търсиш,ще видиш,че той ще почне да те търси.
ТОВА КАКВО ОБЩО ИМА С ТЕМАТА?Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
потресен съм.
Първо не ми викай,a говори нормално.Първоначално написано от w0sh
Второ по този начин като постоянно го притиска,му досажда.
За това казвам да спре да го търси за известно време.
Трето,възмущавай си се колкото искаш![]()
Това, че не иска да те запознае с приятелите си е малко съмнително, но това, което ми е още по-сранно е, че сте заедно само от 2 седмици, а вече ви е еднообразно...![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Нали сте били приятели три години, как така нямате общи интереси?
А ако на третата седмица говориш за еднообразие какво ли ще е на третата година?
Той ако сам не пожелае да правите нещо различно ти няма как да го накараш. Следващия път като ти се оплаче му кажи той да предложи нещо за разнообразяване на ежедневието ви, след като все отказва на твоите предложения. Лесно е да мрънка, нека вземе инициативата в свои ръце тогава.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Много бързо сте си писнали. Сигурна ли си, че тва е твойта половинка
![]()
Май си попаднала на нещо като страхливо момченце,но нещата може да се пооправят.Кажи му директно,че ти е скучно и че искаш да има разнообразие около вас,нека той да се заеме с тази задача,може той да има по-интересни предложения.Бъди открита към него.
Ти май не четеш. ТОЙ иска разнообразие.Първоначално написано от jasminn
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Това, да има разнообразие зависи както от теб, така и от него. Коментирайте открито предпочитанията си и двамата,все ще намерите нещо, ако наистина държите един на друг.![]()
Наистина е много досадно като някой постоянно ти приказва/мрънка за нещо.. Малко му отпусни каишката и ще видиш как ням ада си писвате.
Заради тебе ще си сложа очила ей..Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
ваУ рокс
Grell
Не го мисли толкова, колкото повече го мислиш, толкова по-лошо, еднообразието си идва с времето, неизбежно е, но с него идват и много други хубави неща:доверие, загриженост, любов.Важното е да се чувствате ок един с друг, останалото е без значение, различните тапети в ново кафе надали ще променят нещата във връзката ви.Все пак, 100% е запален по нещо, коли, мачове, някакъв спорт, просто последвай интереса му.
Не питай за цената щом ти харесва представлението... И не е от значение с какво ще платиш: с долари, с карати или с живота си!!!