.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

полудявам !! :х

Така ето го и моят проблем преди година бях влюбена в доста по-голям мъж от мене .. в клуба в който ходех се виждах ме задължтелно веднъж в месеца а тъй като е приятел на наще той идваше и вкъщи та той работеше в фирма в която можеше да ми направят един потник с лепенки и му го дадох в деня в който той ми го върна аз бях леко избягала от последния час и се засякохме той ми го да де а аз го гушнах за благодарност,тогава той ме целуна по слепочието все пак аз съм доста по ниска от него и бях на пръсти до колкото си спомям,че тази част да му е до устата при което след целувката аз щях да припадна добре,че още ме беше гушнал .. после на срещите можеше да вози една много яка мацка у колата си но когато го попитах може ли при теб той не се поколеба .. ние с него си имахме и наши си бъзици с една торта особено много и когато някой кажеше нещо за торта винаги се поглеждахме и почвахме да се смеем всички ни гледаха учудено,ама ние си знаехме .. та въпроса ми е възможно ли е да е имал някакви симпатии ... пиша ви го на бързо,не отговарям за правописни грешки не ми се проверява и ако може .. да не се чуват неща от сорта,че е педофил и т.н. просто тези неща ме тормозят от няколко дни и вече се побърквам.. ;х

Има симпатии към теб, но само като за приятелка. Аз също си имам тайни бъзици и намеци с едно момче, но той ми е просто приятел, а в същото време си имам гадже, което много обичам. Така че, не мисля, че въпросният мъж гледа на теб като на нещо повече от приятелка.
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

Колко по голям е ?

13 .. а иначе аз тайни бзк си имам и с най-добрия ми фр ама немога да си обясня тез случеи

И д аима големи симпатии, мжое да го е страх да не убиди родителите ти - все пак е техен приятел, а да се знаиава с дъщеря им. Няма начин да разбереш освен ако не проучиш сама въпросът.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Всичко, което си написала е доста хаотично, но не мога да определя, защото реално не е направил нищо, което недвусмислено да свидетелства за по-особена симпатия към теб. Просто е мил. Трябва още да се изследва ситуацията.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Сигурен съм, че голям приятел на родителите ти има напълно законни желания към 13 годишно момиче.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си