.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: ВЪПРОС ???

ВЪПРОС ???

С приятеля ми сме заедно от седмица , и по принцип през цялата тая седмица той ми се обяснява в любов, как ме сънувал, как искал да ме прегръща ........... И понеже той е на село в момента и се чуваме по телефона и винаги ми звани първи... Обаче аз нямам вече пари в телефона и той ми звани.Вчера се чухме два пъти и последния път каза, че ще ми се обади вечерта, а не се обади и така до днес ,

А аз горката вече полудявам ! Какви ли не мисли ми се въртят в главата (ще ми изневери, ще иска да скъсаме ..... ) Много плача и се чудя какво става ?! Много съм объркана !!! ;(

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Може да няма възможност да ти се обади.Опитай се да му имаш повече доверие.

Мега фен Аватара на vagarious
    Еееееее ти пък,спокоооойно.Попринцип нищо не го оправдава,но все пак не изпадай в параноя.
    Няма ли откъде да му звъннеш - мама,тати,приятелка .. !?
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България

Чакай малко бе,вероятно има логично обяснение.
    Дишай спокойно.

Еми звънях обаче той ми се обаждаше от номера на майка му защото ни се разминаваха операторите и са като звъня се вдига или майка му или баща му !!!

Град
    София
    Eeee,ти пък.
    Вземи се в ръце...
    Можели за такива глупости да се притесняваш?
    Като дигне другият път майка му,я питай кво става.
    Как е той,къде е .
    Защо не си вдига телефона.
    Сигурно си има логично обяснение.

Супер фен
    Стига рева, че прогизна форума от тебе. Трябва при регистрация да ви искат поне 14 години за форума....

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Стига рева, че прогизна форума от тебе. Трябва при регистрация да ви искат поне 14 години за форума....
    Форума се казва тийнпроблем т.е е за хора дори с възраст по-малка от 14, така че нямаш основание да говориш подобни булшитове. Ти, ако си на 20 + нз кво търсиш тук......

ПО темата: Според мен те харесва и иска да те накара да ревнуваш евентуално!
    I hate cold-blooded people !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Форума се казва тийнпроблем т.е е за хора дори с възраст по-малка от 14, така че нямаш основание да говориш подобни булшитове. Ти, ако си на 20 + нз кво търсиш тук......

Тийнейджърството започва около 14 години! Под тази възраст бабини деветини, той не ми се обаждал 2 дена и вече ще късаме, простотии... Автора сигурно е на 12.....

Град
    София

Тийнейджърството започва около 14 години! Под тази възраст бабини деветини, той не ми се обаждал 2 дена и вече ще късаме, простотии... Автора сигурно е на 12.....
    Не винаги започва на 14, но както и да е... И някой са по-притеснителни от други

Голям фен Аватара на xinfamous
    АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на vagarious

Ъъ.. хората са заедно от седмица.Предполага се, че ако не друго,то поне се харесват.Все пак 1 седмица е,за Бога!
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами, няма какво, щом ти се е обаждал от телефона на майка си. Трябва да чакаш. Но не се шашкай, може просто да не може да вземе телефона или да са му се скарали, че ти звъни толкова често. Ако има интернет там - пробвай да му оставиш съобщение във ФБ или скайп. Ако няма и толкова не можеш да чакаш, просто се обади и като вдигне майка му, кажи, че си негова приятелка и търсиш нещо, дали може да се обади. Това е то.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Ами, няма какво, щом ти се е обаждал от телефона на майка си. Трябва да чакаш. Но не се шашкай, може просто да не може да вземе телефона или да са му се скарали, че ти звъни толкова често. Ако има интернет там - пробвай да му оставиш съобщение във ФБ или скайп. Ако няма и толкова не можеш да чакаш, просто се обади и като вдигне майка му, кажи, че си негова приятелка и търсиш нещо, дали може да се обади. Това е то.
    Може да не е уведомил тяхните, че има приятелка, така че ако
    кажеш, че си неговата приятелка . . . може да стане малко
    неудобно.
    Може и той да няма възможност да се обади, точно както
    и ти
    Още повече, от една седмица сте заедно ...
    какво искаш от него...

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    На мен ми се е случвало да кажа, че ще се обадя вечерта, а да заспа, така че спокойно. Все има някакво обяснение човека не се шашкай толкова бързо. Като ти се обади ще го питаш какво е станало. Няма нужда да драматизираш толкова нещата.
    Мисли малко позитивно.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от insane7
    На мен ми се е случвало да кажа, че ще се обадя вечерта, а да заспа, така че спокойно. Все има някакво обяснение човека не се шашкай толкова бързо. Като ти се обади ще го питаш какво е станало. Няма нужда да драматизираш толкова нещата.
    Мисли малко позитивно.

съгласна съм.
    пък сега и да ревеш и да не ревеш, няма да ти се обади по-скоро, така че се успокои. и аз съм била в подобна ситуация-но се оказа, че е бил на село, забравил си е зарядното и му е паднала батерията, така че.. relax!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vagarious

Ъъ.. хората са заедно от седмица.Предполага се, че ако не друго,то поне се харесват.Все пак 1 седмица е,за Бога!
    И аз не се разбирам в момента. Защо съм го казала не знам, но пък знам, че знам, че се харесват, защото са от 1 седмица заедно. Моя грешка, де еее не ме яж!
    П.п сетох се трябваше да го напиша в една друга тема нз как е станало

Мега фен
    осъзнай се, лигла такава.

и да ти кажа, че щом ти се е заобяснявал така на първата седмица, не очаквай много от ''връзката'' ви.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Сигорно няма въэможност,спокойно,стиска м палци да ти се обади скоро
    .................

Оле не, баси проблемите дето имате Боже, момиче, дишай ! Може да няма възможност човечеца. Пък и както казаха преди мен, щом още от началото е започнал да ти се обяснява в любов, недей да очакваш нищо. бай дъ уей: колко оптимизъм вдъхвам обачее *рофл*
    So baby, don't feel no pain, just smile back <3

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Цитирай Първоначално написано от vagarious

И аз не се разбирам в момента. Защо съм го казала не знам, но пък знам, че знам, че се харесват, защото са от 1 седмица заедно. Моя грешка, де еее не ме яж!
    П.п сетох се трябваше да го напиша в една друга тема нз как е станало
    4а'йте, 4а'йте малко, от 1 СЕДМИЦА??? И ве4е ревеш? При това, 4е е забравил да ти звънне? Един въпрос НА КОКЛКО СИ ГОДИНИ?
    П.П Спомена се ве4е възраст, но директен въпрос нямаше.
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Не се шашкай може да е забравил, да не е могъл, да е нямал достъп до телефон и какво ли още не. Недей да правиш драми, че не ти се е обадиш съвсем човешко е и на всеки се случва понякога.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

anonymous708973
    Guest
    За Бога, шибни си един шамар и се осифери малко, щото работата е мнооого жалка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си