.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    PlLllLeEEeEvEn :PpPPpp

Харесвам момче, но...

Здравейте!

Аз съм от Плевен и съм на 17 години, но харесвам едно момче, което е на 15. Проблема е, че момчето е стретеч, тоес не пие алкохол и не пуши цигари и не прави секс. Истината е, че много го харесвам, може да се каже, че сам влюбена в него, но не знам какво да направя, защото аз искам да правим секс и няма да спра алкохола заради него.

До колкото знам и той ме харесва, пък не съм и грозна (това на авадара съм аз), и би станало междо нас, но не знам дали да го обричам на обречена връзка. Да се пробвам ли с него?

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Пробвай, защото от пробване никой не е умрял ( май ) . Пича явно нещо решил да се отдава на живота като монасите ама пък виж хубаво момиче винаги може да го измъкне от там . 100% ще се промени много ако тръгнете. Според мен няма да има нужда да отказваш ни алкохол ни секс ( друг е въпроса до колко той ще е способен.. ) .
    Накратко : пробвай се мацко никой нее загубил от тва!
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Благодаря!

Ся ми казаха, че било стрейтеч, не стретеч, не знам точно какво е това, но проблема е, че много си вярва - дори си е татуирал един кръс на дясната ръка. Все пак ще се пропвам, ама не знам дали ще стане.

Вие имали ли сте такива случай?

Град
    София
    Пробвай.
    Нищо не губиш.
    Не е толко страшно,че е по-малък от теб само с 2 години,особено,aко е по-висок от теб.Те днешните тийнове на 10г.са 170-175sm.,a 15-над 180sm вече...

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Пробвай.
    Нищо не губиш.
    Не е толко страшно,че е по-малък от теб само с 2 години,особено,aко е по-висок от теб.Те днешните тийнове на 10г.са 170-175sm.,a 15-над 180sm вече...
    Втф Чернобилските тийнове може би. Аз смъм 1.70...
    Толкова е страшно да.. просто 15 годишните не сме на акъла на 17 годишните.. просто е
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Честит първи април ,бутилке

и все пак ако не се ебаваш-пробвай-по-зле няма да стане,тоест на нулата си или ще останеш там,или пък ще се качиш нагоре .Ама ако само за единия секс-честит първи април
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Е не е за единия секс, моля, ясно ми е, че момчето ще е притеснено, няма да го натискъм, ама все пак не мисля, че има здрава връзка без секс.

И не е заради първи април.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Пробвай.
    Нищо не губиш.
    Втф Чернобилските тийнове може би. Аз смъм 1.70...
    Толкова е страшно да.. просто 15 годишните не сме на акъла на 17 годишните.. просто е
    Първо не смятам,че си на 15,но все тая.
    Второ не всички момчета на 15 са безмозъчни лапета..

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Butilka
    Благодаря!

Ся ми казаха, че било стрейтеч, не стретеч, не знам точно какво е това, но проблема е, че много си вярва - дори си е татуирал един кръс на дясната ръка. Все пак ще се пропвам, ама не знам дали ще стане.

Вие имали ли сте такива случай?
    То У Плевен и 11 годишните са вече с татоси. Нищо не означава кръстът на дясната му ръка.Иначе какво те спира да опиташ - достатъчно е само,той да няма вид на 15 годишен.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Моля те, НЕ ЗАВЛИЧАЙ МОМЧЕТО НА ДОЛ!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Не мисля, че трябва да спираш алкохола или цигарите, щом той не иска да пие и да пуши. Можете да бъде заедно и без той да е пиян. Надявам се поне. Карай си по стандартния ред, свали си го, пък като се появи проблем ( АКО се появи) ще му мислите, ще говорите и ще се разбирате. Няма смисъл да мислиш от сега за това.
    Що се отнася до секса - първо може и да не е девствен, а просто да не държи всички да разбират за сексуалните му похождения. А ако е девствен - може би не е намерил подходящата, а може би тя не го е намерила. Не се знае, но не мисля, че той е някакъв въздържател или монах, така че и това едва ли ще ви е проблем. Дори и да не го направите на първия ден, то след известно време ... Ха, сега и ти ще разбереш какво им е на момчетата, като трябва да изчакват някое момиче да бъде готово

П.П. Значи вече, ако не си пушач, пияндурник и ебач си странен, така ли излиза?? Май този дето питаше що не са останали свестни моми в България ще се окаже прав. Може пък и той да е "щастливеца" на тая дама с бутилката на аватара
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Благодаря ви, всичко се нареди вчера!!

Излязохме и всъщнос разбрах че макар той да не пуши няма нищо против тези неща, седяхме до доста късно заедно, в крайна сметка между нас се получи и сега сме двойка. А момчето е пекано много,, и се държи хубаво и това че не пие не мисля че е проблем въобще!

Много ви мерся, наистина!

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Тиз ми изглеждаш на 30.
    Сипи му във водата наркотично вещество.
    Напуши го, напий го, наеби го, после го заведи да си направи нов татос с надпис:
    "Only God can judge me!"
    Приятен съвместен живот.
    Трололо.

PS: И се казва стрейт едж, не стретеч.

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Butilka
    Благодаря ви, всичко се нареди вчера!!

Излязохме и всъщнос разбрах че макар той да не пуши няма нищо против тези неща, седяхме до доста късно заедно, в крайна сметка между нас се получи и сега сме двойка. А момчето е пекано много,, и се държи хубаво и това че не пие не мисля че е проблем въобще!

Много ви мерся, наистина!
    Един път да помогнеме и всичко да е с хубав край. Мн любов, ей как се зарадвах!
    I hate cold-blooded people !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си