.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна

Как да я изкарам от мислите си ..

Преди около 2 години признах на 1 момиче чувствата си ,но нещата не се получиха може би заради някои ръстови разлики ,може би заради това как ще го приемат другите тъй като сме от 1 клас. И преди това и сега сме приятели ,но аз усещам че тя не е същата и дори не може да ме погледне в очите. Аз вече почти не я виждах в тази светлина ,но наскоро след 1 дискотека на която бяхме след като през цялото време танцувахме заедно, докосвах я и т.н тези мои чуства пак се завърнаха и просто искам да ги разкарам тъй като знам че с нея нямам бъдеще колкото, и да ми е гадно, и да не искам да е така ...

Според мен момичето е много точно щом е решила да останете приятели което е най зрялата постъпка.
    Страх я е да те погледне в очите защото незнае какво изпитваш към нея и дали я приемаш само като приятелка или има нещо повече.
    За да я забравиш си намери друго момиче.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Съгласна съм с HideBoy

Град
    София
    Виждаш,че се е променила казваш?
    Може да е променила мнението си и да те харесва сега.
    Казвам мнение,не чувства,защото е силно казано да кажа,че те обича.
    Може пък да иска да сте заедно сега.2години са страшно много време и за тия 2 години,може да си и минали всякакви мисли през главата.
    а3 ти предлагам да пробваш пак.Поне да се опиташ да разбереш дали е променила мнението си и дали иска да сте заедно.

Град
    Варна
    Променила след като й казах което е неизбежно ,но сега ако пак стане въпрос за това е по-вероятно да си развалим сегашните отношения. Мерси за съвета , все пак .

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Просто известно време я отбягвай и се занимаваш с други неща ( не хора! ). Старо и изтъркано, но пък работи
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bender
    Променила след като й казах което е неизбежно ,но сега ако пак стане въпрос за това е по-вероятно да си развалим сегашните отношения. Мерси за съвета , все пак .
    Ако не пробваш,няма да разбереш.
    Така,че действай смело,но и предпазливо.
    Т.e.,така и го обясни/предложи,че да не се зарсърди.
    Предразположи я.

Супер фен Аватара на Amateur
    Баце намери си друга.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Трудно ще я извадиш,щом сте от един клас.

Град
    Варна
    поне ще отида да се напия като мърша тогава може да има някакъв ефект

Ами трябва да се поотдалечиш малко от нея, естествено. Отивай да тренираш нещо - спорт, фитнес, няма значение - помага наистина. Хем се разсейваш за известно време, хем имаш полза. Най-добрият вариант е да намериш някое друго момиче. Все има някое хубаво момиче, на което ти се е спрял погледа, няма лошо да се пробваш.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    може би заради някои ръстови разлики- това какво трябваше да означава (че аз ли бавно загрявам..-сигурно проблема е в мен, но все пак)

обясни защо да не може да сте заедно, смисъл къв е проблема? Тя ли те е отрязала или ти без да си и споменал нищо си мислиш че 'не си и от категорията' или нещо подобно?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

по дяволите... говори с нея човече. само вие двамата чисто и просто си поговорете. изяснете си нещата. кажете си нещата в очите. тва скапано форумче няма да ти реши проблемите. само ти можеш да го направиш.. говори с нея!!
    „Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HideBoy
    Според мен момичето е много точно щом е решила да останете приятели което е най зрялата постъпка.
    Страх я е да те погледне в очите защото незнае какво изпитваш към нея и дали я приемаш само като приятелка или има нещо повече.
    За да я забравиш си намери друго момиче.
    Не е баш най - зрялата постъпка.Ако държеше на него като на приятел просто щеше да се отдръпне за време, докато му мине мерака и после пак щяха да възобновят отношенията си на чисто приятелска основа без задни мисли от едната или от другата страна.Това, което тя е направила е било най - голямата глупост, а именно да отрежеш момче с думите "харесвам те, но само като приятел".Такива истории свършват по един и същи начин.Ти как искаш да те гледа след като знае, че още я харесваш и едва ли не се надяваш на нещо.Просто не иска да ти дава празни надежди, но момичетата го правят неосъзнателно.Отдръпни се от нея или въобще прекъсни всякакъв контакт и ще видиш как тя сама ще почне да те търси.И си намери друга.
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Щом те е отразяла случаят е приключен..
    Не можеш да я накараш да бъде с теб на сила, а колкото до това да я забравиш.. всички казват, че времето лекува всичко, повярвай ми така е..
    Защото аз не виждам какво би могъл да направиш освен да чакаш..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

вкарай друга!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    може би заради някои ръстови разлики- това какво трябваше да означава (че аз ли бавно загрявам..-сигурно проблема е в мен, но все пак)

обясни защо да не може да сте заедно, смисъл къв е проблема? Тя ли те е отрязала или ти без да си и споменал нищо си мислиш че 'не си и от категорията' или нещо подобно?
    всмисъл ,че аз съм 1.90 тя е 1.60 някъде или малко отгоре няма голямо значение .
    Според мен и това я е притеснявало както и реакцията на другите хора , но както и да е .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си