.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Проблем..

Проблем..

Значи това момиче което харесвам се запознахме преди 2 дни..от общи приятели.И незнам какво ми стана..просто луднах по нея..Немога да си я избия от главата, а и не искам..(това чувство не го бях изпитвал..).
    Та намерих и скайпа.(понеже нали не сме на училище сега).И си писхаме малко.Аз и писах пръв..обаче после тя завързва общуването..като ме питаше от рода на "Каква музика слушаш ?" и разни такива.
    Другото което излезна е че слушаме еднакъв стил музика и точно когато се завърза общуването..тя каза че имала работа...Незнам дали си има приятел..или пък не съм питал от рода на "Кой си харесваш?"..Просто ми се струва много нахално и просташко точно в началото..
    Просто знам че това момиче значи нещо за мен..от друга страна ме е страх да не си има приятел..И затова съм малко не сигурен..от друга страна съм си втълпил че момичетата на моята възраст ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ходят с по-голями момчета..(също едно от нещата които ме притесняват)..
    Друго което е .. тя преди влезна в скайп след като си свърши работата и аз не и писах..Всъщност очаквах тя да ми пише.(незнам защо)..
    А и друго което забравих.Тя ми писа пак да излезем и пак с общите ни приятели..Под предлог да научим един от тях да играе билярд
    Това моля ми го обеснете какво значи.. ? Че иска среща с мен или си значи това което си значи..

Та въпроса ми е :
    Следващия път аз ли да и пиша първи ?
    Това че тя завърза темата дава ли някакви предпоставки за бъдещо развитие ?
    Кога да си уредя среща?
    Как да разбера че иска нещо повече от бъдещо приятелство?

Другото което е че сме в едно и също училище.Голяма е колкото мен, но е в друга паралелка(което не е проблем поне според мен).
    Моля за съвети..

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Ами нали сте се запознали от общи приятели ? Питай някой общ приятел дали тя си има гадже и ще си отговориш поне на този въпрос.А за това дали да й пишеш първи - да.Поне аз съм на такова мнение,аз никога не пишех на момче,което харесвах.Просто ми харесваше те повече да ме търсят.А и щом е завързала разговор значи е искала поне да те опознае.
    Пиши и,и и да не ти пука .
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Голямо четене падна.
    Значи това което написа може да значи 2 работи или че найстина има няква симпатия към теб или просто е общителен човек и завързва нови приятелства.
    За сега не се ври много гледай да се сприятелите то ако има нещо ще си излезе на яве не я стряскай още в началото със някакви признания.
    По добре се сприятелете и остави работите да си потръгнат от самосебеси.

Е да, ама ако питам някой от общите ни приятели..Веднага ще и се предаде че съм питал Според мен като разбере че съм питал ще е добре или греша ?

Мега фен
    ех...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Сега отначалото гледай малко да спечелиш доверието и и дотогава, ако евентуално не си разбрал дали си има гадже или не просто я попитай. А ако тя има симпатии към теб трябва поне малко време да мине за да станат нещата. От мен успех с мацката.
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Много излишни въпроси. Аз се старая да си изчиствам ума от глупости. Единственият начин да разбереш нещо е да направиш действие, крачка. Например я покани само 2мата да излезете. Говори й, гледай как реагира, наблюдавай й стойката - дали е близо или далече от теб, целуни я в някъв момент... гледай реакциите, само така ще разбереш. Прекаленото мислене не е полезно, и нищо няма да измислиш.

Ти си задаваш въпроса "харесва ли ме" без да правиш нищо. Направи нещо и ще разбереш отговора. И да те отреже няма да си изгубил много.
    Temet Nosce

벨야카

"от друга страна съм си втълпил че момичетата на моята възраст ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ходят с по-голями момчета..(също едно от нещата които ме притесняват).. " Няма нужда това да те притеснява,тъй като не е вярно.Няма точно определена възраст или разлика,просто,когато се влюбиш ни най-малко мислиш за това.Да,ще е хубаво ти да й пишеш първи,момичетата обичат да се чувстват желани и да им се обръща внимание А кога да си уредиш среща,ами щом толкова ти допада гледай да е по-скоро,а и по възможност да сте насаме,така би било по-добре
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Добре.Среща.Обаче тук слагаме едно голямо ОБАЧЕ ако си има приятел.. какво правим в тоя случай..Примерно каня я на среща ОБАЧЕ все още незнам дали си има приятел..А се оказва че си има .. какво правим тогава ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GameZ
    Добре.Среща.Обаче тук слагаме едно голямо ОБАЧЕ ако си има приятел.. какво правим в тоя случай..Примерно каня я на среща ОБАЧЕ все още незнам дали си има приятел..А се оказва че си има .. какво правим тогава ?
    държиш се така, сякаш си няма.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Добре де,ти не си ясновидец,няма и смисъл да гадаеш.Просто в прав текст я питай дали си има приятел и това е,какво толкова притеснително има в това ?
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Нищо.Ама нали се сещате че от днес си пишем и веднага да я питам не става. След някой друг ден ДА.Ама веднага ?? Малко нахално излиза..

Лично според мен няма нищо нахално Понеже като питаш някой дали си има приятел,не значи,че задължително се интересуваш от него по по-сериозен начин :]

Направи нещо, дори и да не си сигурен, просто няма да те чака 100 години Представи си как си казва, ох тоя готиния дано най-сетне ме покани, а ти докато се тюхкаш как ще и прозвучи, се смени на "тоя се оказа голям охлюв"
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

А пък най-лузърското нещо на света е да тръгнеш да питаш някаква дали си има приятел. По тоя начин ясно си заявяваш интереса към момичето и то, съответно, просто се чувства длъжно в повечето случаи да те върти на пръста си след това.

Цитирай Първоначално написано от eXxXciTeD
    Направи нещо, дори и да не си сигурен, просто няма да те чака 100 години Представи си как си казва, ох тоя готиния дано най-сетне ме покани, а ти докато се тюхкаш как ще и прозвучи, се смени на "тоя се оказа голям охлюв"
    Съгласен!

Ок, а пък и да разбере..по-точно да се сети..според мен няма нищо лошо. Не съм убил човек все пак А съм нормален човек който както всички има чувства..
    + това нещо съм много "вързан" в устата.. и ако има някакво развитие ще пиша

И ако си има приятел се самоубивам !!!

Не бе базикам се Не съм тръгнал да прибягвам до крайности..

Град
    София
    Излезте сами.
    Гледай как се държи,по какъв начин ти говори.
    Прекалено близко ли е до теб или се отдалечава..
    Наблюдавай действията и.
    По държанието и ще разбереш много неща.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Няма ли фейсбук да видиш дали е обвързана
    А сега сериозно:Д. ТИ й пиши първи. Изчакай поне седмица или излезте веднъж с общите ви приятели. След това може да я питаш за среща. Казваш нещо от сорта на "Утре свободна ли си?" или "Искаш ли да се видим?", може и да й се оплакваш че искаш да гледаш някакъв филм а никой не иска да дойде с теб. Съответно да отидете и после да се помотаете някъде. А това че ти пише и че ти задава въпроси може да значи и че е просто мила и гледа да поддържа разговор или че и е забавно/интересно да си пише с теб.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Пиши й. Покани я на среща. Виж какво ще стане.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Излезте сами.
    Гледай как се държи,по какъв начин ти говори.
    Прекалено близко ли е до теб или се отдалечава..
    Наблюдавай действията и.
    По държанието и ще разбереш много неща.
    да чака нея за напътствия? я-я меч.
    опитай се да не мислиш за тия ти притеснения.. просто се отпусни докато си с нея, забавлявай се, прекарвай си добре. и си имай на акъла, че искаш и физическа връзка, не само емоционална.
    REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    А пък най-лузърското нещо на света е да тръгнеш да питаш някаква дали си има приятел. По тоя начин ясно си заявяваш интереса към момичето и то, съответно, просто се чувства длъжно в повечето случаи да те върти на пръста си след това.
    Мдааа и особенно ако после разговорът продължи с "е как може такова хубаво момиче да е само? " В никакъв случай не питай такива неща или нещо от рода " кого си харесаваш?" а още повече "харесаваш ли ме?" Момичето може да притесни и дори и да те харесва да отговори не, а ако е с ниско самочувствие да го приеме за ебавка.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Всъщност, най-добрата ми приятелка имаше такъв случай.
    Запозна се с едно момче, пак от общи приятели. Излязоха заедно, забавляваха се, размениха си скайповете и вечерта момчето ( в твоя случай момичето ) предложи на другия ден да излязат отново, при което моята приятелка естествено се съгласи. Обаче това излизане се повтори повече от 1 път, момчето започна да я чака след училище уж да излизат и така...
    Сега вече са щастлива двойка.
    Просто... действай!
    Слабостта на позицията става слабост на характера.

Ми до сега 2-3 пъти съм и писал ..понеже не влиза много често в скайп..та пиша и нали и минат 10-15 мин. и каже че има някаква работа..После пак влезе и аз простия не и пиша..понеже мисля че ще изглежда нахално от моя страна..постоянно да и досаждам...през тия пъти тя пак предложи да излезем(не сами ест.).Та да питам като влиза в скайп да и пиша ли винаги ?? Щот т'ва според мене си е чисто нахалство Чакам съвети..

Гледай да контактуваш по-често с нея, след което я покани на кафенце,в това няма нищо сложно.Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си