скоро навършвам 19 и досега не съм имал нито 1 приятелка ,чувствам се много зле и се чуствам адски неловко ...
....
Ми пич.. Излизай повече. Запознай се с нови хора ит.н. Все някъде ще срещнеш момичето за теб. Не нещо толкова трудно .. просто трябва да се опитваш а не да се оплакваш по форумите как неможеш.
ваУ рокс
Grell
То,не че не може - ама го чака на готово.. Което няма как да стане.. Любовта няма да дойде и да ти почука на вратата,ти сам трябва да я откриеш.. Но ако продължаваш да си "натякваш",че си нямал "гадже" досега или пък,че не можеш и да си намериш - няма и да намериш твоето момиче..
Не си създавай излишни комплекси.. Излизай с повече хора и така ще се запознаеш с много нови хора,и все ще си намериш половинката.. Но не чакай да стане изведнъж,имай търпение и всичко ще стане,както трябва (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Nikitka_,така е,но не мислиш ли,че му е дошло времето вече?
Знам,че звучи малко повърхностно,но а3 така смятам.
Пич,може би не търсиш на правилното място,при правилните хора.
Не се притеснявай и ти ще намериш свястна приятелка.
Завързвай нови познанства..и така по-лесно ще стане.
Ко му е дошлно времето - той вече го е преполовил![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
А защо си така ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
аз ако знаех защо .. не че щеще да има някаква разлика. Имам за някакъв социален инвалид .
Отиди на Попа с една кутия снежанка, сигурна съм, че някоя мишка ще те надуши
Колега![]()
Форевър алоун нууб
KiNgSiz3 rlz` !!! StAy Up dog !! ;]
Мхм а ти си имаш някой нали ? Айде идиотите да се махат. Няма го садвате момчето. Аз не видях нищо ненормално в тая история така че.. няма от какво да се притесняваш .. както казах излизай с хора запознай се с нови и щом толкова искаш ще си намериш приятелкаПървоначално написано от Palavelka
.
ваУ рокс
Grell
Какво значение има ?Първоначално написано от Butilka
ем човек, не се депресирвай чак толкова : ) , може би е малко неловко за теб.. обаче ти си на такава хубава възраст и живота е пред тебтака, че не мисля , че няма да си намериш ( : просто започни да контактуваш с малко повече хора.. а ако не стане.. не се отчайвай ( : ТЯ ЩЕ ТЕ НАМЕРИ. : )) , а бтв едва ли е много уместно да си постваш тук ТОЗИ ПРОБЛЕМ , щот има някои недружелюбни хорица, които ше те засегнат и ше се чувстваш още по - зле. ; ))
![]()
Your time is running out, you're never gonna get it back.
Нейният не пуши, не пие и не прави секс, ще й трябва някакво разнообразие, като тръгнатПървоначално написано от Bender
![]()
Иначе не е толкова страшно или срамно това. Някои момчета даже се гордеят с това. В един момент ще се случи, ще намериш момичето, с което така ще си паснете, че няма да има значение колко си имал или нямал. По-добре така, отколкото да си има 10, с всички от които да си се тормозил.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Докато имаш приятели, с които да обикаляте кръчмите, жена не ти трябва![]()
Абе по начина ти на писане ми изглеждаш свестен..я пусни една снимка..и дай малко повече подробности в смисъл излизаш ли често,опитваш ли се изобщо да сваляш дадено момиче и т.н.
<3 d(ˆˆ)b
Познавам такива, който са на 22 ще стават и не са имали приятелка... Не се садвай ще си намериш... С примера си искам да кажа, че има и по-зле, така че не се отчаивай. Както казаха по-горе: Конатактувай повечко и може би, ако проблема е във теб го потърси![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Младеж живота е пред теб млад здрав прав? Ако това е налице нема кво да му се плашиш стягаш се бориш се визииката максимализираш ,тялото а те женитте сами ще сии доидатПървоначално написано от Bender
Просто трябва да го пожелаеш истиински и ида се бориш за него
после ще се чудиш даже с ккоя да ходиш, нямам невъзможнни или трудни неща, когато човек иска!!! Дали си пич или путка иизбиираш ти !
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
На 18 съм и съм имала 1 приятел. Сама съм, но не ми пречи. Компенсирай с нещо друго. Приятели нямаш ли?
Ами, пич, ако си харесвал някое момиче и не си се решил да направиш нещо, проблемът съм си си го направил. Но ако досега не си харесвал момиче толкова силно, че да тръгнете, няма смисъл да си мислиш че задължително трябва да намериш мацка, само за да можеш да кажеш, че имаш приятелка. Ще намериш момиче, не се притеснявай.