.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Как мислите да препишите на матурите

Кажете как мислите да препишите на матурите.Има малка вероятност да ми изпратят отговорите със смс ама не е сигурно и се чудя ако ми ги пратят каде да си напиша отговорите.Да бъда с дълги дънки и на кръка ли ? Или другото което ми дойде на ум на всеки пръст да сложа по чертички
    1 чертичка -а
    2 чертички -б
    3 чертички - в
    4 чертички - г

Да намериш Smart phone или Iphone или някой с нет или 3Г и става прекалено лесно

човек телефона ми има интернет постояно,но въпроса е че ще ме е страх да си извадя телефона да не ми анулират работата.Телефона ми ще е в чорапа като ходя до тоалетна ше гледам от смс-са или от нета,но работата е каде да пиша отговорите ?

Супер фен
    Седни да учиш.......

пишете само по темата,а не седни да учиш и т.н !

Мега фен
    Град
    Earth...
    Седни да учиш бе бъдещ кенефаджия! Щом аз ти виждам грешките значи не заслужаваш да завършиш 12-ти клас!

На крЪка и рАката пиши отговорите по БЕЛ.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Не знаех, че някой и се осмелява да преписва на матури Тва не е просто поредния тест в даскало, ебаси..Пари на вятъра после за университет пък да си излизаме оттам единствено със скилове за преписване. Еваляя
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Повече от фен
    На матурите нямате шанс да преписвате, освен ако квесторът не е някъв супер бавен.
    МОМЧЕ

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Ти пък седни прочети нещо бе баси идиота щял да преписва цял живот наготово ли ще чакаш

Мега фен
    На нас ни прибраха телефоните по време на матурата ,пък не знам. Успех с преписването.

PS:Трябва да си наистина колосално неграмотен ,че да не си вземеш матурите поне с тройка. Аз седнах вечерта преди изпита да прегледам разни примерни матури в нета. Ясно е ,че файда от това ми действие нямаше ,но оценката ми беше 5.80. Сам/а си вади изводите за сложността...

Не ми трябва матурата да е с 3 трябва ми матурата поне с 5 да я взема.В унсс имам 5,50 на предварителния и направо с нея ще си кандидатвам и ми трябва матурата да е с 5 и влизам..както и да е телефона ще ми е в чорапа.по време на матурата ще дам на майка телефона и моя ще е в чорапа както и да е и ако ми пратят отговорите ще си нося цветен химикал пак в чорапа ще е и ще си правя съвсем малки кръгчета
    примерно
    а - ще е със син химикал
    б - зелен
    в - червен
    г - няма да има кръгче на пръста

Как ще ме хванат по този начин,кой ще забележи,че по пръста имам леки точици или кръгчета.А и кой може да предположи,че това е пиштов и няма как да се докаже надраскал съм се без да искъм...

А на тези който ми викат баси идиота мога да им кажа да го д**ат
    Отидох в унсс на изпит не съм прочел нито един въпрос,нз за кво става въпрос имам 5,50
    А тия дето се спукаха да ходат по уроци дори във влака решаваха тестове,аз си спах имат 2
    Много хора който си учат и ходят по учоци имаха 2
    На изпит трябва да имаш 20 % знания и 80 % късмет
    Изпити се зимат с късмет,а не със знания !!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от megax
    Кажете как мислите да препишите на матурите.Има малка вероятност да ми изпратят отговорите със смс ама не е сигурно и се чудя ако ми ги пратят каде да си напиша отговорите.Да бъда с дълги дънки и на кръка ли ? Или другото което ми дойде на ум на всеки пръст да сложа по чертички
    1 чертичка -а
    2 чертички -б
    3 чертички - в
    4 чертички - г
    Не знае как се пише "къде"

Отидох в унсс на изпит не съм прочел нито един въпрос,нз за кво става въпрос имам 5,50
    А тия дето се спукаха да ходат по уроци дори във влака решаваха тестове,аз си спах имат 2
    Заради идиоти като тебе България няма да се оправи! Като не можеш да влезнеш в УНСС значи не ти е мястото там! Може би ти е на кенефите! Няма какво да се бориш!

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Направо ужас в какво се превръщат учениците. Давай да препишем, а пък после .. ? Добре, ти ще си вземеш изпитите, но нали тези знания ти трябват в живота? Като те чуе някой да говориш като прост селянин с беден речник (с извинение) или да не можеш да развиеш една тема - не очаквай по-престижна работа от сервитьор или чистач, било то и с дипломи ..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    1 чертичка -а
    2 чертички -б
    3 чертички - в
    4 чертички - г
    Не знае как се пише "къде"

Заради идиоти като тебе България няма да се оправи! Пожелавам ти най-сърдечно влак да те блъсне! Като не можеш да влезнеш в УНСС значи не ти е мястото там! Може би ти е на кенефите! Няма какво да се бориш!
    Кво злобееш ве помяр мръсен.Тва,че някой си скъсват задниците да учат и не влизат,а аз може и да вляза кво да на правя просто имам по голям късмет от тях.Ти си сигурно някой тъпак,който не е успял да влезе с висока оценка в някой ВУЗ заради такъв като мен.Ми злобей ве миндил грозен.Как може да пожелаваш на някой смърта ако беше от Бургас бих ти теглил един здрав бой.да видим на кой ще пожелаваш смърта.Да ти *еба ма*ката миндил грозен.Ти ще чистиш кенефи не аз помяр!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Селяко, аз не живея в България как можеш сам да се досетиш и 5 стинки не давам за пропадналите университети в България! Взимате на изпити е чисто учене! Ако си толкова прост че не можеш да запомниш 2 думи значи не ти е там мястото!

Що се отнася за къде аз уча, е такива селяци като тебе само си мечтаят да са на мое място, по познай! НЯМА ДА СТАНЕ!

Много ще ми е кеф като си счупиш ръката и отидеш при лекар дето си е взел изпитите с преписване като тебе

Аз то пожелавам майка ти и баща ти да умрят.Ти не,защото ти си жалка твар и на никой няма да липсваш .В кой елитен ВУЗ учиш ти ве бедняце мръсно

Ще си слагаш снимки на яки коли на аватари.Ще мечтаеш да ги имаш,ама нали се сещаш,че никога няма да ги имаш.Бедняк мръсен.Аз може да няма никакви знания.Ама поне мога да си позволя да карам хубави коли,а не само да ги гледам на картинка.Чикиджия такъв лъскай бастуна на хубави коли помяр :Д

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ще си слагаш снимки на яки коли на аватари.Ще мечтаеш да ги имаш,ама нали се сещаш,че никога няма да ги имаш.Бедняк мръсен.Аз може да няма никакви знания.Ама поне мога да си позволя да карам хубави коли,а не само да ги гледам на картинка.Чикиджия такъв лъскай бастуна на хубави коли помяр :Д
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...592985#8592985

Палячо, това е моятао кола, и можеби щеше да се досетиш като видиш заличения номер, и като ти бях подсказал че не живея в България!

Погледни размера на номера

И к'во като ме блокнат от този тъп сайт.Ако имаше такава кола щеше да излезаш малко повече ,а не във всяка тема да пишеш.Сигурно не си виждал путка от панти века.Миндил грозен.Дано да пукясаш

Мега фен
    Град
    Earth...

дай да видим твоя снимка.грозен миндил.сигурно си някакъв циганин.а може и да имаш и 3- то око...грозник такъв

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Мдаа. Когато не може да обори теорията и вижда че човека срещу него е по-умен, започва да обижда и да търси всякакви кусури.Защото не осъзнаваш, че трябва да се учиш от по-умните от теб, не да спориш с тях . Така показваш само селянията си..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    София
    Бегай бе убитак.Заради измети като теб България пропада.Пожелавам ти от все сърце да те хванат или да не успееш да препишеш.Селяндур.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си