Цитирай Първоначално написано от Nakadah
Цитирай Първоначално написано от megax
Кажете как мислите да препишите на матурите.Има малка вероятност да ми изпратят отговорите със смс ама не е сигурно и се чудя ако ми ги пратят каде да си напиша отговорите.Да бъда с дълги дънки и на кръка ли ? Или другото което ми дойде на ум на всеки пръст да сложа по чертички
1 чертичка -а
2 чертички -б
3 чертички - в
4 чертички - г
Не знае как се пише "къде"

Цитирай Първоначално написано от megax
А на тези който ми викат баси идиота мога да им кажа да го д**ат
Отидох в унсс на изпит не съм прочел нито един въпрос,нз за кво става въпрос имам 5,50
А тия дето се спукаха да ходат по уроци дори във влака решаваха тестове,аз си спах имат 2
Много хора който си учат и ходят по учоци имаха 2
На изпит трябва да имаш 20 % знания и 80 % късмет
Изпити се зимат с късмет,а не със знания !!!
Заради идиоти като тебе България няма да се оправи! Пожелавам ти най-сърдечно влак да те блъсне! Като не можеш да влезнеш в УНСС значи не ти е мястото там! Може би ти е на кенефите! Няма какво да се бориш!
Кво злобееш ве помяр мръсен.Тва,че някой си скъсват задниците да учат и не влизат,а аз може и да вляза кво да на правя просто имам по голям късмет от тях.Ти си сигурно някой тъпак,който не е успял да влезе с висока оценка в някой ВУЗ заради такъв като мен.Ми злобей ве миндил грозен.Как може да пожелаваш на някой смърта ако беше от Бургас бих ти теглил един здрав бой.да видим на кой ще пожелаваш смърта.Да ти *еба ма*ката миндил грозен.Ти ще чистиш кенефи не аз помяр!!!!!!!