.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Не ми пука !

Реших да споделя и да видя мнението на някой по-комтетентен от мен .. Такамм .. Значи.. преди време се влюбвах в някакви момчета и винаги съм била със "разбито сърце", (тогава незнаех какво е) защото с никой не се получаваше .. дори изобщо не съм ходила с тези момчета.. Докато не се запознах с едно по специално момче (първото ми гадже беше преди около година ) .. Ходихме 1 месец.. беше уникално преживяване, но не си паснахме и той ме заряза (още не мога да го преживея.. някак си .. незнам.. постоянно мисля за него .. и ми е супер трудно).. След това тръгнах с едно друго момче, към което нямах абсолютно никакви чувства, (знам, че постъпката ми беше супер егоистична.. беше ме страх да се влюбя отново..) но си мислех, че така ще забравя първия.. както и да е .. зарязах го .. просто, защото много ме задушаваше, а и се мъчехме .. след това се скарах с това момче незнайно поради какви причини.. сега не си говорим .. След всичко това се запознах с гаджето на най-добрата ми приятел и си пишехме всяка вечер.. супер много му споделях и станахме супер близки.. Той беше най-добрия ми приятел, докато не осъзнах, че имам чувства към него (с най-добрата ми приятелка вече бяха скъсали) .. Не смея да му кажа обаче, защото ще се скараме, а и мисля, че той все още има чувства към най-добрата ми приятелка.. И сега след всичко ... незнам .. просто не съм заинтересована какво ще стане .. Този първия ме отказа от това да се влюбя отново .. Страх ме е !

Град
    София
    Още много има да те разочароват мъжете....
    Дай си малко почивка.

Супер фен Аватара на gabri3lla

Re: Не ми пука !

Не се страхувай да обичаш.Това,че един те е разоваровал със сигурност не означава,че няма да се появи друг,в който ще се влюбиш.Ако наистина искаш да си с това момче намери начин да му го покажеш - ако ти отвърне със същото няма нищо лошо да пробваш дали ще се получи,ако не - отдръни се от него и за нищо на света не го моли.Това е просто един мъж,ще има и други.....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Хората които се предават, не печелят.

колкото и тъпо да звучи, така си е
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Е ако се откажеш къде е тръпката ? Смисъл то е ясно че риск печели, риск губи ама какъв е смисъл да се отказваме защото случайно може да не се получи.. Опитай пък ако не стане не е болка за умиране.. все ще дойде принца на белия или червения или зеления кон .. а пък ако харесваш черни може и на черен кон, в който да се влюбиш.
    ваУ рокс
    Grell

Въпроса е, че ти е най-добър приятел и можеш да го загубиш, ако му кажеш.. Ноо пробвай се .. може пък да има чувства към теб .. ако наистина има после ще съжеляваш много ...
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ако искаш изчакай, не му споделяй просто продължавайте да си споделяте и т.н.

Рискувай, нищо не губиш. Вероятно и той те харесва ...

Но, като дойде време да тръгвате - първо кажи на приятелката си. Не се знае тя как ще реагира (ако не знае, де).

Приятелката ми знае абсолютно всичко и ме подкрепя .. мисли, че трябва да му кажа, но аз не съм толкова сигурна .. много ме е страх, че ще си загубим приятелството .. въпреки, че напоследък нещо му става и се държи някак си по дръпнато .. спря да ми споделя толкова, колкото преди .. незнамм .. незнам какво да правя.. побърквам се ;x

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Ами ако приятелката ти го познава и му е казала, че го харесваш нищо чудно да се уплаши момчето. Според мен трябва да се пробваш ако толкова много ти харесва . Не знам не съм бил в такива ситуации и може би не трябва да ме слушаш, но на твое място аз бих се пробвал.
    Е все пак .. късмет .
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не се отчайвай.Според мен му кажи,никой нз какво си мисли той и какво ще се получи.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Много високо се целиш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tedi662
    Приятелката ми знае абсолютно всичко и ме подкрепя .. мисли, че трябва да му кажа, но аз не съм толкова сигурна .. много ме е страх, че ще си загубим приятелството .. въпреки, че напоследък нещо му става и се държи някак си по дръпнато .. спря да ми споделя толкова, колкото преди .. незнамм .. незнам какво да правя.. побърквам се ;x
    Не му казвай тогава.
    Или почакай подходящият момент.
    А и ще е смешно да идеш и да му кажеш ''харесвамте,искашли да сме гаджета.'
    По-добре се откажи за сега.

Мега фен
    зарежи тия глупости. ''нараниха ме, страх ме е да се влюбя, не мога да обичам, бла бла бла''- внушаваш си някакви неща, а можеш да си прекарваш времето в много по- ползотворни неща. като например да се забавляваш. ако ти е приятно с някого, бъди с него, ако не- зарежи го. малка си, всичко сега е толкова елементарно, а вие се тормозите с несъществуващи проблеми.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Страх ме е да се влюбя .. не съм казала, че няма повече да се влюбвам .. Въпроса е, че ми омръзна да попадам на някакви боклуци или такива, с които нямаме нищо общо... А с приятелката ми сме говорили много пъти по тази тема и сме се разбрали да не му казва нищо.. Аз не мисля да му казвам .. Простоо и аз ще се отдръпна от него и това е .. от там на там да се оправя както може !

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Спри да си внушаваш, че това е края на света! Не е повярвай ми (края е 2012 ) А сега сериозно случва се да те наранят, но това не трябва да те спира. Какво като веднъж са те наранили да не би винаги ще бъде така? Разбира се, че не. Ако наистина искаш да си с него давай смело напред, ако не си готова просто си дай време-то лекува.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

С това времето лекува са пълни глупости,мен от една година ми е гадно вече,но няма значение просто не спирай да търсиш щастието.Говори с него,ако нещата не станат голяма работа има други. GOOD LUCK

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    И аз имам приятел с който споделям адски много и който ми дава съвети и имаше един период в който си мислех, че го харесвам както и той мен, но един ден той каза, че харесва еди си кое момиче .. Така, че не го приемай много на сериозно за да не останеш прецаканата накрая ако няма чувства към теб. И все пак аз те съветвам да не му казваш за чувствата си , защото след това може и да спрете да си споделяте и да ти липсва приятеля който си имала преди. Не забравяй, че гаджетата са на всеки ъгъл, но приятели трудно се намират.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си