.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Нормално ли е тва :D

От скука или от к'во е и аз незнам,обаче реших да излея душата пред вашата аудитория.Таааа на 18 и половина,здрав прав "мъж" може се каже ,що горе симтяга (по думи на много мой приятелки и такива,който не са,кой са се изпускали пред мойте).Нито съм клиоща,нито дебел.От 2 години и половина хода на фитнес(чисто спортувам и ест не съм няква машина) и имам тяло,което дори хора,който се занимават със спорт сериозно биха ми се изкефили на тове,което съм постигнал.Нито съм някъв дебил,прост,селяк,избушляк, оръфляк и т.н... Обличам се сравнително добре(имам стил,нямам пари за скъпи и маркови дрехи,но определено имам нещо хубавко в гардероба си).Имам що горе чуство за хумор,мога да разговарям с непознати без никакъв проблем,прая си кефа и знам как да се забавлявам,обаче маму стара още съм някъв девствен ...Имам прители(познати),който по държание,външен вид,обличане,характер са под всякаква критика(всичко от горе посочените и още и още)обаче си имат приятелки,отварял им се парашута на ляво и на дясно ей така.Не че ми е някакъв комплекс(на всички приятели на който държа съм го споделял) и особенно взе да не ми пука последно време, ама ми много интерсно как ще ми го обесни един нормален човек тоя парадокс ....Живея в голям град, познавам доста момичета и доста са ми пускали мухите,ама все става така,че да ми се разминава.И не съм търсил само секс, а приятелка и пак така без резултат.На мен от толкова "трагедия" взе да ми става смешно направо..... къде ще проблема(то е ясно,че е в мене ама къде .. )
    Aa и се извинявам за неграмотното писане,доста набързо го написах и не ми се проверяваше за грешки....

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Вземам те ! ! ! Ами аз никъде не виждам проблем. Може би не ти е дошло времето или не си намерил точното за теб момиче. Разбирам, че ти е кофти, но спокойно и твойто време ще дойде
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И на теб ще ти дойде времето,не бързай.

Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    Вземам те ! ! ! Ами аз никъде не виждам проблем. Може би не ти е дошло времето или не си намерил точното за теб момиче. Разбирам, че ти е кофти, но спокойно и твойто време ще дойде
    Xaxaxa де да ставаше така , правиш си бърза реклама във форума и ОПА, готов си .Шегата на страна за никъде не съм се разбързал,просто ми интерсно мнението на хората :]

Ама въобще да не се притесняваш.
    Млад си още (за разлика от мен)
    Аз съм на 20 и нямам сефте ти на 18 се уплакваш.
    По темата.
    Остави нещата да се случат не насилвай нищо.
    На всеки му идва времето

Хехе така си е не се претеснявай,не се претеснявай ,ама ей след 2-3 месеца ще стана студент(надявам се де) и представи се следната ситуация.На 8-ми декември първият ти студенски празник.Купон,музика,пиене пълен айляк...ама гледай ся к'во става.Идва някоя готина петокурсничка(прескачаме голяма част от премеждията ) дърпа те и те води в най-близката стая.И така ни в клин ни в ръкав и изръшиш.
    -Ей,мацко. Ти знаеш тая работа,че ти ще ми напраиш сифтето.
    При което следва един поглед от сорта на СТЕРЕООО БРААТ ....

П.С тцтц пак са разписах и почнах да ръся простотии...нищо де..мерси на всички,за позитивните коментари :]

Емиии ако стане така лягаш и се правиш на умрял тя ако е на зор и сама ще се оправи .

Цитирай Първоначално написано от HideBoy
    Емиии ако стане така лягаш и се правиш на умрял тя ако е на зор и сама ще се оправи .
    По-добър съвет не можеше да дадеш, що за отношение
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от HideBoy
    По-добър съвет не можеше да дадеш, що за отношение
    То сега така приказвам кат се обвържа и ставам ангел във форума ще със библейски слова .

Странна птица си ти

Xaxa ,ако направя това,ще очаквам снимка във FB с коментари от сорта на ... Т'ва преди или след секса?????!!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    хехе авторе, такива сладури като тебе са на изчезване ..

и аз още си чакам оня с коня ..

Хич не съм сладур... ако знаеш к'во съм инато и к'ва гадина съм ....

Re: Нормално ли е тва :D

Решението на проблема е изключително просто. Ако наистина си пича който обесняваш ще ти бъде дори още по-лесно. На следващия купон на който отидеш ... си набелязваш мацка ... независимо колко е яка, само гледай да си няма приятел иначе - възможно ... но сложно ;д. Отиваш при нея и ей така от нищото я заговаряш ... разбира се гледай да зачекнеш интригуваща тема ... дръж се нормално, говори монотонно, прави се че се заслушваш в това което ти говори ;д гледай тя да е тази която води диалога - за това трябва да си избереш тема която на нея ще и е интересна или просто опитай да я заинтригуваш с някой интересен факт ... не се праши от физически контакт ... но не и нарушавай личното пространнство ... след като се наговорите и посмеете малко я изолирай от компанията изведи я някаде където няма чак толкова народ ... остави разговора да замре ... погледни я в очите и ако и тя те гледа директно в очите броиш до 3 и без да се замисляш я целуваш ... ;д не е 100% шанс но вероятно ще ти отвърне на целувката ... ако не ... избираш друга и продължаваш ;Д Но стане ли ... ако е по разпуснато момичето си я оправяш на място ... ако не си имаш сигурна приятелка

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от lesnaEvashta
    Хич не съм сладур... ако знаеш к'во съм инато и к'ва гадина съм ....
    оо ИЗВИНЕТЕ .. изобщо не знам какво е особено от първо лице, ед.ч. ..

Цитирай Първоначално написано от Downtown
    Решението на проблема е изключително просто. Ако наистина си пича който обесняваш ще ти бъде дори още по-лесно. На следващия купон на който отидеш ... си набелязваш мацка ... независимо колко е яка, само гледай да си няма приятел иначе - възможно ... но сложно ;д. Отиваш при нея и ей така от нищото я заговаряш ... разбира се гледай да зачекнеш интригуваща тема ... дръж се нормално, говори монотонно, прави се че се заслушваш в това което ти говори ;д гледай тя да е тази която води диалога - за това трябва да си избереш тема която на нея ще и е интересна или просто опитай да я заинтригуваш с някой интересен факт ... не се праши от физически контакт ... но не и нарушавай личното пространнство ... след като се наговорите и посмеете малко я изолирай от компанията изведи я някаде където няма чак толкова народ ... остави разговора да замре ... погледни я в очите и ако и тя те гледа директно в очите броиш до 3 и без да се замисляш я целуваш ... ;д не е 100% шанс но вероятно ще ти отвърне на целувката ... ако не ... избираш друга и продължаваш ;Д Но стане ли ... ако е по разпуснато момичето си я оправяш на място ... ако не си имаш сигурна приятелка
    Много са ти филмите браат ..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    хехе авторе, такива сладури като тебе са на изчезване ..

и аз още си чакам оня с коня ..
    Или пък само се прави на интересен тук!

Цитирай Първоначално написано от Downtown
    То идеята независимо колко е яка,ако не беше проблем при мен,нямаше да съм на тва положение....а и тоя номер при непознати да получиш секс още от първата "среща" става само,ако мацката е дажна или просто и нея много трудно я огрява или просто ти мега гига уникалният пич,при който всички мацки като те видят им омекват колената....

А за горният коментар само мога да кажа,че не съм опрял да се правя на интересен в някакъв форум пред непознати,а просто исках да си споделя проблема и евентуално да ми предложе някой решение(най-вече да си излея мъката ),както гледам ще тря се отделя сума,да си иде курва......

anonymous708973
    Guest

а и тоя номер при непознати да получиш секс още от първата "среща" става само,ако мацката е дажна или просто и нея много трудно я огрява или просто ти мега гига уникалният пич,при който всички мацки като те видят им омекват колената....
    Не, не и пак не. Трябва да си готино изглеждащ пич (няма нужда да си мистър свят), с (не прекалено свободно и разхайтено) готино отношение, с искри в очите и с малко късмет. Всичко е в отношението ви. И преди 10 века е било така и след 10 века все още ще е така.

Град
    София

От скука или от к'во е и аз (НЕ ЗНАМ се пише отделно) незнам,обаче реших да излея душата пред вашата аудитория.Таааа на 18 и половина,здрав прав "мъж" може се каже ,що горе симтяга (по думи на много мой приятелки и такива,който не са,кой са се изпускали пред мойте).Нито съм клиоща,нито дебел.От 2 години и половина хода на фитнес(чисто спортувам и ест не съм няква машина) и имам тяло,което дори хора,който се занимават със спорт сериозно биха ми се изкефили на тове,което съм постигнал.Нито съм някъв дебил,прост,селяк,избушляк, оръфляк и т.н... Обличам се сравнително добре(имам стил,нямам пари за скъпи и маркови дрехи,но определено имам нещо хубавко в гардероба си).Имам що горе чуство за хумор,мога да разговарям с непознати без никакъв проблем,прая си кефа и знам как да се забавлявам,обаче маму стара още съм някъв девствен ...Имам прители(познати),който по държание,външен вид,обличане,характер са под всякаква критика(всичко от горе посочените и още и още)обаче си имат приятелки,отварял им се парашута на ляво и на дясно ей така.Не че ми е някакъв комплекс(на всички приятели на който държа съм го споделял) и особенно взе да не ми пука последно време, ама ми много интерсно как ще ми го шбщобесни един нормален човек тоя парадокс ....Живея в голям град, познавам доста момичета и доста са ми пускали мухите,ама все става така,че да ми се разминава.И не съм търсил само секс, а приятелка и пак така без резултат.На мен от толкова "трагедия" взе да ми става смешно направо..... къде ще проблема(то е ясно,че е в мене ама къде .. )

Aa и се извинявам за неграмотното писане,доста набързо го написах и не ми се проверяваше за грешки....
    И си неграмотен.

Град
    София
    КОЛКОТО до въпросът ти..или по точно проблемът.
    За всичко си има време.
    Ще дойде и твоят ред.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Sorry, че трябва да го кажа, защото не обичам да казвам лоши неща, но от описанията ти съдя, че си малко повърхностен. Може би там е проблемът?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Sorry, че трябва да го кажа, защото не обичам да казвам лоши неща, но от описанията ти съдя, че си малко повърхностен. Може би там е проблемът?
    Не е точно така..Аз малко представих нещата от страната на външният вид,но малко или много обръщам внимание,както всеки човек,на външният вид.Може проблема да е ,че съм твърде претенциозен,но не и повърхностен.

А относно подписа ти...What is the sound of a feeling?

Music is what feelings sounde like... :]

П.С Вампирката мерси ,че свърши работа ,която мен ме домързя да свърша....

Рискувай бе пич, виждаш свободна мацка на купон, отиваш и я натискаш директно. Най-много един шамар да изядеш, кво ти пука, земи си още една водка и карай по релсите. Нямаш какво да губиш. Много девственици трябва да го разберат т'ва ама ги е шубе
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си