- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е тва :D
От скука или от к'во е и аз незнам,обаче реших да излея душата пред вашата аудитория.Таааа на 18 и половина,здрав прав "мъж" може се каже,що горе симтяга (по думи на много мой приятелки и такива,който не са,кой са се изпускали пред мойте).Нито съм клиоща,нито дебел.От 2 години и половина хода на фитнес(чисто спортувам и ест не съм няква машина) и имам тяло,което дори хора,който се занимават със спорт сериозно биха ми се изкефили на тове,което съм постигнал.Нито съм някъв дебил,прост,селяк,избушляк, оръфляк и т.н... Обличам се сравнително добре(имам стил,нямам пари за скъпи и маркови дрехи,но определено имам нещо хубавко в гардероба си).Имам що горе чуство за хумор,мога да разговарям с непознати без никакъв проблем,прая си кефа и знам как да се забавлявам,обаче маму стара още съм някъв девствен ...Имам прители(познати),който по държание,външен вид,обличане,характер са под всякаква критика(всичко от горе посочените и още и още)обаче си имат приятелки,отварял им се парашута на ляво и на дясно ей така.Не че ми е някакъв комплекс(на всички приятели на който държа съм го споделял) и особенно взе да не ми пука последно време, ама ми много интерсно как ще ми го обесни един нормален човек тоя парадокс
....Живея в голям град, познавам доста момичета и доста са ми пускали мухите,ама все става така,че да ми се разминава.И не съм търсил само секс, а приятелка и пак така без резултат.На мен от толкова "трагедия" взе да ми става смешно направо..... къде ще проблема(то е ясно,че е в мене ама къде
.. )
Aa и се извинявам за неграмотното писане,доста набързо го написах и не ми се проверяваше за грешки....
Вземам те ! ! !Ами аз никъде не виждам проблем. Може би не ти е дошло времето или не си намерил точното за теб момиче. Разбирам, че ти е кофти, но спокойно и твойто време ще дойде
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Xaxaxa де да ставаше такаПървоначално написано от g1rl4eto_
, правиш си бърза реклама във форума и ОПА, готов си
.Шегата на страна за никъде не съм се разбързал,просто ми интерсно мнението на хората :]
..
Ама въобще да не се притесняваш.
Млад си още (за разлика от мен)
Аз съм на 20 и нямам сефте ти на 18 се уплакваш.![]()
По темата.
Остави нещата да се случат не насилвай нищо.
На всеки му идва времето![]()
Хехе така си е не се претеснявай,не се претеснявай ,ама ей след 2-3 месеца ще стана студент(надявам се де) и представи се следната ситуация.На 8-ми декември първият ти студенски празник.Купон,музика,пиене пълен айляк...ама гледай ся к'во става.Идва някоя готина петокурсничка(прескачаме голяма част от премеждията) дърпа те и те води в най-близката стая.И така ни в клин ни в ръкав и изръшиш.
-Ей,мацко. Ти знаеш тая работа,че ти ще ми напраиш сифтето.
При което следва един поглед от сорта наСТЕРЕООО БРААТ ....
П.С тцтц пак са разписах и почнах да ръся простотии...нищо де..мерси на всички,за позитивните коментари :]
Емиии ако стане така лягаш и се правиш на умрял тя ако е на зор и сама ще се оправи.
По-добър съвет не можеше да дадеш, що за отношениеПървоначално написано от HideBoy
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
То сега така приказвам кат се обвържа и ставам ангел във форума ще със библейски словаПървоначално написано от g1rl4eto_
.
Странна птица си ти![]()
Xaxa,ако направя това,ще очаквам снимка във FB с коментари от сорта на ... Т'ва преди или след секса?????!!!!
![]()
![]()
хехе авторе, такива сладури като тебе са на изчезване ..
и аз още си чакам оня с коня ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хич не съм сладур... ако знаеш к'во съм инато и к'ва гадина съм ....![]()
![]()
Решението на проблема е изключително просто. Ако наистина си пича който обесняваш ще ти бъде дори още по-лесно. На следващия купон на който отидеш ... си набелязваш мацка ... независимо колко е яка, само гледай да си няма приятел иначе - възможно ... но сложно ;д. Отиваш при нея и ей така от нищото я заговаряш ... разбира се гледай да зачекнеш интригуваща тема ... дръж се нормално, говори монотонно, прави се че се заслушваш в това което ти говори ;д гледай тя да е тази която води диалога - за това трябва да си избереш тема която на нея ще и е интересна или просто опитай да я заинтригуваш с някой интересен факт ... не се праши от физически контакт ... но не и нарушавай личното пространнство ... след като се наговорите и посмеете малко я изолирай от компанията изведи я някаде където няма чак толкова народ ... остави разговора да замре ... погледни я в очите и ако и тя те гледа директно в очите броиш до 3 и без да се замисляш я целуваш ... ;д не е 100% шанс но вероятно ще ти отвърне на целувката ... ако не ... избираш друга и продължаваш ;Д Но стане ли ... ако е по разпуснато момичето си я оправяш на място ... ако не си имаш сигурна приятелка![]()
оо ИЗВИНЕТЕ .. изобщо не знам какво е особено от първо лице, ед.ч. ..Първоначално написано от lesnaEvashta
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много са ти филмите браат ..Първоначално написано от Downtown
Или пък само се прави на интересен тук!Първоначално написано от Hilary_
То идеята независимо колко е яка,ако не беше проблем при мен,нямаше да съм на тва положение....а и тоя номер при непознати да получиш секс още от първата "среща" става само,ако мацката е дажна или просто и нея много трудно я огрява или просто ти мега гига уникалният пич,при който всички мацки като те видят им омекват колената....Първоначално написано от Downtown
А за горният коментар само мога да кажа,че не съм опрял да се правя на интересен в някакъв форум пред непознати,а просто исках да си споделя проблема и евентуално да ми предложе някой решение(най-вече да си излея мъката),както гледам ще тря се отделя сума,да си иде курва......
Не, не и пак не. Трябва да си готино изглеждащ пич (няма нужда да си мистър свят), с (не прекалено свободно и разхайтено) готино отношение, с искри в очите и с малко късмет. Всичко е в отношението ви. И преди 10 века е било така и след 10 века все още ще е така.Първоначално написано от lesnaEvashta
И си неграмотен.Първоначално написано от lesnaEvashta
![]()
КОЛКОТО до въпросът ти..или по точно проблемът.
За всичко си има време.
Ще дойде и твоят ред.
Sorry, че трябва да го кажа, защото не обичам да казвам лоши неща, но от описанията ти съдя, че си малко повърхностен. Може би там е проблемът?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Не е точно така..Аз малко представих нещата от страната на външният вид,но малко или много обръщам внимание,както всеки човек,на външният вид.Може проблема да е ,че съм твърде претенциозен,но не и повърхностен.Първоначално написано от Josefinne
А относно подписа ти...What is the sound of a feeling?
Music is what feelings sounde like... :]
П.С Вампирката мерси ,че свърши работа ,която мен ме домързя да свърша....
Рискувай бе пич, виждаш свободна мацка на купон, отиваш и я натискаш директно. Най-много един шамар да изядеш, кво ти пука, земи си още една водка и карай по релсите. Нямаш какво да губиш. Много девственици трябва да го разберат т'ва ама ги е шубе![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011