.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Зъбобол

Зъбобол

Хора.. умирам!!! Имам час при зъболекаря във вторник, но до тогава не мисля, че ще издържа с тази болка. И освен болката съм се подула. Дайте някакъв съвет - какво да пия, за да ме облекчи малко. Или поне да спадне отока...

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    .. Дано ти помогне - Аспирин! ..

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Значи каквото и да е хапче за болки, но вместо да го гълташ си го сложи точно на зъба. Действа много по бързо. Ще горчи, разбира се, но ще помогне. Не съм го пробвала лично, но съм чувала, че помага. И прахчета аулин ти предлагам,ако не знаеш за тях, но не прекалявай с тях доста са силни. Пробвай тва което ти казах и кажи дали е успешно
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

НЕ прави описаното по-горе.
    При зъбобол много помага Аулин (разтворимо). От силните обезболяващи е и не е добре да се пие често, но два-три пъти тези дни ще се преживеят.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от van1
    НЕ прави описаното по-горе.
    При зъбобол много помага Аулин (разтворимо). От силните обезболяващи е и не е добре да се пие често, но два-три пъти тези дни ще се преживеят.
    Е я за аулин не казах ли, брях ?
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Благодаря на всички!! Пих аулин, а сега отивам на зъбар.. Намерих си кабинет, който ръботи и събота и неделя... Умирам от страх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си