.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Странно ли е момиче да покани момче на среща?

Какво е вашето мнение?
    Ако сте момиче - правили ли сте го,
    ако сте момче.. как бихте реагирали?
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

На мене лично не ми се е случвало до сега.
    Ама мисля че ще ми хареса защото трябва много да съм я впечатлил че тя мене да кани не аз нея.

Мега фен Аватара на vagarious
    Мне,не съм канила на срещи,но и не мисля, че е странно/поне в повечето случай,поради моя грешна преценка/.
    Big or small, lies are lies!

еми аз съм момиче и мисля, че НИКОГА НЕ БИХ ПОКАНИЛА МОМЧЕ НА СРЕЩА.. ( не че е неудачно.. напротив - няма нищо лошо : ) , но аз съм МЕГА МЕГА СРАМЕЖЛИВАТА за тва съм и сама .. даже ме е срам да ходя по улицата : D или да се возя в 211 - ъъъ кво е тва.. о.О , камоли да каня момче ( аз да го заговоря не мога, да го каня ) .. o.O , а от друга страна има по-отворени момичета, които трябва наистина да са се впечатлили до таква степен от момчето, че да се усмелят на тва.. иначе не е лошо. ( предполагам )
    Your time is running out, you're never gonna get it back.

еми аз съм момиче и мисля, че НИКОГА НЕ БИХ ПОКАНИЛА МОМЧЕ НА СРЕЩА.. ( не че е неудачно.. напротив - няма нищо лошо : ) , но аз съм МЕГА МЕГА СРАМЕЖЛИВАТА за тва съм и сама .. даже ме е срам да ходя по улицата : D или да се возя в 211 - ъъъ кво е тва.. о.О , камоли да каня момче ( аз да го заговоря не мога, да го каня ) .. o.O , а от друга страна има по-отворени момичета, които трябва наистина да са се впечатлили до таква степен от момчето, че да се усмелят на тва.. иначе не е лошо. ( предполагам )
    Your time is running out, you're never gonna get it back.

Не е странно. Аз бих поканила момче на среща, но само в случай, че не ми пука за него.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    По-скоро трябва да го съблазниш, за да те покани той. Аз лично не бих поканила момче на среща [аз разбирам първа]. Иначе другото си е просто излизане и е все тая кой кого.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Бих го приел добре. Наиситна както хайдбой (лол) каза .. трябва много да съм впечатлил някое момиче за да го направи.
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на Hilary_
    Момиче съм и да правила съм го .. не е трудно ..

.. а и за мое учудване повечето момчета около мен са били прекалено хъх .. и аз не знам как да ги опиша? страхливи/ срамежливи .. не съм сигурна коя е точната дума ..

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Ми аз съм канила момче и съм на мнение че няма нищо лошо особено ако тоя е с-р срамежлив раздавай го по-смело

Нищо лошо няма

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

Re: Странно ли е момиче да покани момче на среща?

Цитирай Първоначално написано от Castaway
    Какво е вашето мнение?
    Ако сте момиче - правили ли сте го,
    ако сте момче.. как бихте реагирали?
    Случвало се е.

Няма лошо, пък и ако човека е сингъл, що не.
    Няма голямо значение кой прави първата крачка, другото е глупави остаряли разбирания.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Пловдив
    Предимно те мен канят Аз си ги предупрежавам - Като ме каниш, вземи си повече пари, щот ще платиш и сметката. Не съм излизал с жена, която да е възроптала! Плащат си, даже се и кефят
    Жестоко е да си сред бурените цвете

Повече от фен
    НЕ! Ако ме покани, никога повече няма да я погледна и ще алармирам в цял фейсбук мук колко е жалка!
    МОМЧЕ

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Nebuu
    Предимно те мен канят Аз си ги предупрежавам - Като ме каниш, вземи си повече пари, щот ще платиш и сметката. Не съм излизал с жена, която да е възроптала! Плащат си, даже се и кефят
    Хахахха. Така, бе!

темата: Аз г/д усещам сигналите и не ги чакам те мен да канят. Иначе са ми намеквали.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен
    Град
    Earth...
    Да, странно е! Не си и помисляй да го направиш!

Според мен няма нищо лошо в това ти да го поканиш да излезете. На мен ми се случвало, въпреки че съм многооо срамежлива обаче ми беше писнало да го чакам, защото и той е много срамежлив даже повече от мен Така че действай може и да се получи.

Няма нищо лошо или странно. Мен са ме канили около 8 пъти. Никога не съм отказвал, независимо дали момичето ми харесва или не. Смятам че се изисква голяма смелост от страна на момичето и не е редно да и се отказва.

От друга страна аз съм канил само веднъж. Може би затова уважавам момичета, които имат смелостта да го направят.

Повече от фен
    да, правила съм го.
    not big of a deal (:

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nebuu
    Това е супер майтап Обаче ако ми го кажеш ей-така, ще ми направиш супер кофти впечатление.

Не, не съм канила. С хората, с които съм излизала, сме стигнали заедно до идеята да излезем

Град
    София
    Правила съм го.
    И не,не ме е срам.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами... правя го постоянно
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Аммии ако усещаш,че момчето има чувства ,но по една или друга причина го е срам да направи първата крачка- да,разбира се В никакъв друг случай не бих го поканила

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Ами... правя го постоянно
    Постоянно?!

Лично на мен ми се е случвало момиче да ме покани да излезем. Тогава реагирах малко от типа "К'фоо?!", но пък приех. Не виждам нищо лошо. И все пак ако ще се кани - свикнал съм аз да съм този, който ще го направи, а не момичето. Вярвам, че повечето момчета са на същия принцип, но ако момичето просто те покани ти става приятно. Аз примерно се зарадвах, че съм я впечатлил с нещо.
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

HideBoy Момчето, което пие от чашата (ти?) много ми напомня на един Момчил Не че някой го интересува

А относно темата, никога не съм канила момче на среща, винаги мен са канели, но не мисля, че има нещо лошо или странно в това
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си