.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Уфф...

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София

Уфф...

Значи много ми е гадно. Харесвам мн мн едно момче от съседният клас...То не говори с момичетата.. От старият му клас ми казаха, че винаги се е държал така... във фб се оказа, че го иамм във фр, защото фб ми праща сам покани.. аз му се извиних нали казах му сори и той някво такова ми вика "само спокойно" нали се едно не съм наред.... пиша му след това след няколко дни тоест ще ходи ли на театъра, който беше организиран и той да питах го още нещо тои пак ми отговори супер кратко третият път пак след няколко дена му викам хай и той нищо... не сме се запознали на живо въпреки, че можеше но когато моята фр каза запознайте се тои беше с още двама с др се запознах но той гледаше настрани и аз нищо не казах... стана ми гадно, но нямаше какво да направя.... Всеки път когато имат физическо ни имаме рисуване и аз винаги гледам през прозореца той играе футбол и така адски мн го хар... държи се с всички така, но аз искам да го опозная... Помолих един фр да разбере кой хар и така сега чкам... Чакането обаче ме убива нз какво да правя дайте съвети да занимавам или...
    Съжелявам, ако има мн грешки, но е 23:00 и ми е трудно да пиша
    I hate cold-blooded people !!!

Град
    Пловдив
    Оле, мома, едвам прочетох ко си написала, ма!
    Тоз момък да не е гей?! Може да не си негов тип момиче, може да има проблеми и жените да не са приоритет..
    Жестоко е да си сред бурените цвете

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Попаднала си на сдухльо, probably CS/WoW маняк.

Или просто е супер непукист/срамежлив.

И в двата случая - fuck him. Не ти трябва, дори и да станат нещата той пак ще си гледа настрани и ще си мълчи на срещи с теб..

Щом отказва дори най-минималния контакт с теб, просто го отпиши. Има още доста футболистчета, които ще ти харесат, trust me.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Хех... пробвай се бе нищо няма да ти стане. Ако не стане нищо пък има и други момчета ...
    ваУ рокс
    Grell

Град
    София
    Извинявам се за "страхотното" ми писане снощи, ама ми се спеше. Иначе със сигурност не е гей, а и не е баш футболистче, ама само това играе тренира си плуване попринцип. Просто е леко сдухан във даскало само. Защото знам, че е като с компания си се държи добре. Иначе знам, че се еподигравал по скайп със някакви негови фр на едно момиче, което харесваше един от неговият клас и тя като излизала от дискусията те я добавяли, а на скоро тези негови фр се опитали да я замерят с картоф той бил там, но не го направил той. Тя в училище му вика тресни си китарата в главата и той даже не се обръща т.е е някаква скрита лимонка Иначе благодаря на всички за мненията голям роман стана, ама какво да се прави. Ще направя, това което BladeDancer ми предложи!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Уаау всичко това, което каза, че правят не им прави чест ... Да замерят картоф едно момиче звучи не само просташки, но и долно и жалко.
    Иначе подкрепям мнението на Eclipsercho
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    София
    Единствения начин той да се отпусне е като се сближи с тебе..
    Но нали знаеш, че може и да не го иска.. Ще ти кажа един пример едно момиче от съседния клас ме харесваше много време.. Всеки ден ми пишеше и аз никога не и отговарях.. В училище я подминавах, поради една или друга причина. Не ставай нахална, опитай един - два пъти и ако не става се откажи.. Момчета бол.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ibojilow
    Единствения начин той да се отпусне е като се сближи с тебе..
    Но нали знаеш, че може и да не го иска.. Ще ти кажа един пример едно момиче от съседния клас ме харесваше много време.. Всеки ден ми пишеше и аз никога не и отговарях.. В училище я подминавах, поради една или друга причина. Не ставай нахална, опитай един - два пъти и ако не става се откажи.. Момчета бол.
    Внимавам и не съм нахална. А защо си я отбягвал, ако може да ми отговориш ще се радвам.

Град
    София
    Не се занимавай.
    Той,ако искаше,до сега да се беше занимал с теб.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Не се занимавай.
    Той,ако искаше,до сега да се беше занимал с теб.
    Еми, не се познаваме може да събудя интереса, когато се опознаем това ме мъчи.

Мега фен
    комплексарче. струва ти се толкова готин, понеже изглежда загадъчен, но 100% не е нищо особено.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Най-малкото,ако те харесва на визия,ще се занимае с теб.
    И от там ще тръгне всичко.
    Дори да не се познавате,той,ако те харесва поне визуално ще намери начин да те заговори и след това да те опознае.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Най-малкото,ако те харесва на визия,ще се занимае с теб.
    И от там ще тръгне всичко.
    Дори да не се познавате,той,ако те харесва поне визуално ще намери начин да те заговори и след това да те опознае.
    Казаха ми,че момичето с което е бил той я е харесвал, но нище не е предприел тя е започнала всичко. :P И все пак тя го е зарязала, защото не можел да се целува

Изглежда ми някакъв затворен в себе си тип, или както казаха преди мен - сдухльо.
    Обаче виждам от второто ти мнение, че всъщност не е толкова зле, колкото си го представях. Може би просто няма опит с момичетата или си има много по-важни работи от любовта и обвързването. Ако искаш може още малко да се опитваш да установиш някакъв контакт с него, но ако не стане знай, че няма да ти провърви с него.

Град
    Варна, моретоо :)
    I don't have feelings cause feelings are gay
    хЪх...

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Нищо не разбрах...
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dyany10000
    Нищо не разбрах...
    Тя го харесва.
    Еветуално и той нея,но е от по-срамежливите и го е срам да я заговори.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Вие на колко сте ?

Иначе не мисля,че те харесва-ако те харесваше нямаше да отговаря така сухарски ,знам ли а и наистина гледай да не прекалиш и да не станеш нахална
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Спри да се занимаваш,само си губиш времето.Просто го преживей и гледай напред. УСПЕХ!!!

Град
    София
    Аз на 14, а той на 15. И едва ли съм нахлна говорили сме точно 3 пъти и не знам дали някога пак ще си говорим Ще го чакам него иначе мн мерси за мненията

Цялата ви практика "тоя го харесвам ще го заговоря, и може да тръгнем" е порочна... Ако искате свясни връзки - търсете ги между хора който познавате, приятели са ви от дълго време, и няма да тръгвате с някой дето хал хабер си немаш къф идиот е...
    Ако ще е за едната вечер въпроса е друг...

Извинявам се за "страхотното" ми писане снощи, ама ми се спеше. Иначе със сигурност не е гей, а и не е баш футболистче, ама само това играе тренира си плуване попринцип. Просто е леко сдухан във даскало само. Защото знам, че е като с компания си се държи добре. Иначе знам, че се еподигравал по скайп със някакви негови фр на едно момиче, което харесваше един от неговият клас и тя като излизала от дискусията те я добавяли, а на скоро тези негови фр се опитали да я замерят с картоф той бил там, но не го направил той. Тя в училище му вика тресни си китарата в главата и той даже не се обръща т.е е някаква скрита лимонка Иначе благодаря на всички за мненията голям роман стана, ама какво да се прави. Ще направя, това което BladeDancer ми предложи!
    Айде дано след 1-2 дена да направиш тема "Ебаси якия пич се оказа всеки ден си излизаме и се кефим" .. Иначе тея китари ако ще ги тряскате в на някой главите дайте ги по-добре на мен..
    ваУ рокс
    Grell

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Айде дано след 1-2 дена да направиш тема "Ебаси якия пич се оказа всеки ден си излизаме и се кефим" .. Иначе тея китари ако ще ги тряскате в на някой главите дайте ги по-добре на мен..
    Дано ма се съмнявам, че ако изобщо успея да завържа контакт ще излзем след 1-2 дена мисля, че е загубена кауза.

Ти ако отиваш да го заговаряш с такава мотивация нищо няма да стане. Личен опит. Отиди позитивно настроена и си кажи "аз мога" и всичко ще е наред .
    ваУ рокс
    Grell

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Ти ако отиваш да го заговаряш с такава мотивация нищо няма да стане. Личен опит. Отиди позитивно настроена и си кажи "аз мога" и всичко ще е наред .
    Аз не мога да отида да го заговоря тъй като той излиза рядко от стаята и ако излезе през голямото излиза с някого не мога да отида ей така мога д анакарам моята фр да отиде с е едно го пита нещо и аз да се вкл абееее нз плус тва казах ти не сме се запознали от какъв зор ще ходя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си