- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уфф...
Значи много ми е гадно. Харесвам мн мн едно момче от съседният клас...То не говори с момичетата.. От старият му клас ми казаха, че винаги се е държал така... във фб се оказа, че го иамм във фр, защото фб ми праща сам покани.. аз му се извиних нали казах му сори и той някво такова ми вика "само спокойно" нали се едно не съм наред.... пиша му след това след няколко дни тоест ще ходи ли на театъра, който беше организиран и той да питах го още нещо тои пак ми отговори супер кратко третият път пак след няколко дена му викам хай и той нищо... не сме се запознали на живо въпреки, че можеше но когато моята фр каза запознайте се тои беше с още двама с др се запознах но той гледаше настрани и аз нищо не казах... стана ми гадно, но нямаше какво да направя.... Всеки път когато имат физическо ни имаме рисуване и аз винаги гледам през прозореца той играе футбол и така адски мн го хар... държи се с всички така, но аз искам да го опозная... Помолих един фр да разбере кой хар и така сега чкам... Чакането обаче ме убива нз какво да правя дайте съвети да занимавам или...
Съжелявам, ако има мн грешки, но е 23:00 и ми е трудно да пиша![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Оле, мома, едвам прочетох ко си написала, ма!![]()
Тоз момък да не е гей?! Може да не си негов тип момиче, може да има проблеми и жените да не са приоритет..
Жестоко е да си сред бурените цвете
Попаднала си на сдухльо, probably CS/WoW маняк.
Или просто е супер непукист/срамежлив.
И в двата случая - fuck him. Не ти трябва, дори и да станат нещата той пак ще си гледа настрани и ще си мълчи на срещи с теб..
Щом отказва дори най-минималния контакт с теб, просто го отпиши. Има още доста футболистчета, които ще ти харесат, trust me.![]()
Хех... пробвай се бе нищо няма да ти стане. Ако не стане нищо пък има и други момчета ...
ваУ рокс
Grell
Извинявам се за "страхотното" ми писане снощи, ама ми се спеше. Иначе със сигурност не е гей, а и не е баш футболистче, ама само това играе тренира си плуване попринцип.Просто е леко сдухан във даскало само. Защото знам, че е като с компания си се държи добре. Иначе знам, че се еподигравал по скайп със някакви негови фр на едно момиче, което харесваше един от неговият клас и тя като излизала от дискусията те я добавяли, а на скоро тези негови фр се опитали да я замерят с картоф той бил там, но не го направил той. Тя в училище му вика тресни си китарата в главата и той даже не се обръща т.е е някаква скрита лимонка
Иначе благодаря на всички за мненията голям роман стана, ама какво да се прави. Ще направя, това което BladeDancer ми предложи!
![]()
![]()
Уаау всичко това, което каза, че правят не им прави чест ... Да замерят картоф едно момиче звучи не само просташки, но и долно и жалко.
Иначе подкрепям мнението на Eclipsercho
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Единствения начин той да се отпусне е като се сближи с тебе..
Но нали знаеш, че може и да не го иска.. Ще ти кажа един пример едно момиче от съседния клас ме харесваше много време.. Всеки ден ми пишеше и аз никога не и отговарях.. В училище я подминавах, поради една или друга причина. Не ставай нахална, опитай един - два пъти и ако не става се откажи.. Момчета бол.
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Внимавам и не съм нахална. А защо си я отбягвал, ако може да ми отговориш ще се радвам.Първоначално написано от ibojilow
![]()
Не се занимавай.
Той,ако искаше,до сега да се беше занимал с теб.
Еми, не се познаваме може да събудя интереса, когато се опознаем това ме мъчи.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
комплексарче. струва ти се толкова готин, понеже изглежда загадъчен, но 100% не е нищо особено.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Най-малкото,ако те харесва на визия,ще се занимае с теб.Първоначално написано от kokosety
И от там ще тръгне всичко.
Дори да не се познавате,той,ако те харесва поне визуално ще намери начин да те заговори и след това да те опознае.
Казаха ми,че момичето с което е бил той я е харесвал, но нище не е предприел тя е започнала всичко. :PПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
И все пак тя го е зарязала, защото не можел да се целува
Изглежда ми някакъв затворен в себе си тип, или както казаха преди мен - сдухльо.
Обаче виждам от второто ти мнение, че всъщност не е толкова зле, колкото си го представях.Може би просто няма опит с момичетата или си има много по-важни работи от любовта и обвързването. Ако искаш може още малко да се опитваш да установиш някакъв контакт с него, но ако не стане знай, че няма да ти провърви с него.
I don't have feelings cause feelings are gay![]()
хЪх...
Нищо не разбрах...
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Тя го харесва.Първоначално написано от Dyany10000
Еветуално и той нея,но е от по-срамежливите и го е срам да я заговори.
Вие на колко сте ?![]()
Иначе не мисля,че те харесва-ако те харесваше нямаше да отговаря така сухарски ,знам ли а и наистина гледай да не прекалиш и да не станеш нахална
Спри да се занимаваш,само си губиш времето.Просто го преживей и гледай напред. УСПЕХ!!!![]()
![]()
![]()
Аз на 14, а той на 15. И едва ли съм нахлна говорили сме точно 3 пъти и не знам дали някога пак ще си говоримЩе го чакам него иначе мн мерси за мненията
Цялата ви практика "тоя го харесвам ще го заговоря, и може да тръгнем" е порочна... Ако искате свясни връзки - търсете ги между хора който познавате, приятели са ви от дълго време, и няма да тръгвате с някой дето хал хабер си немаш къф идиот е...
Ако ще е за едната вечер въпроса е друг...
Айде дано след 1-2 дена да направиш тема "Ебаси якия пич се оказа всеки ден си излизаме и се кефим" .. Иначе тея китари ако ще ги тряскате в на някой главите дайте ги по-добре на мен..Първоначално написано от kokosety
![]()
ваУ рокс
Grell
Дано ма се съмнявам, че ако изобщо успея да завържа контакт ще излзем след 1-2 дена мисля, че е загубена кауза.Първоначално написано от BladeDancer
Ти ако отиваш да го заговаряш с такава мотивация нищо няма да стане. Личен опит. Отиди позитивно настроена и си кажи "аз мога" и всичко ще е наред.
ваУ рокс
Grell
Аз не мога да отида да го заговоря тъй като той излиза рядко от стаята и ако излезе през голямото излиза с някого не мога да отида ей така мога д анакарам моята фр да отиде с е едно го пита нещо и аз да се вкл абееее нзПървоначално написано от BladeDancer
плус тва казах ти не сме се запознали от какъв зор ще ходя