- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уфф...
Ами опитай. има ли желание има и решение..Първоначално написано от kokosety
Накарай някоя твоя приятелка/приятел да го заговори или просто едно здрасти и ти да се включиш с Здрасти .. абе ти онова там четвъртото знаеш ли за седмото инджигибичено кьомбълче ? и ще стане работата.
ваУ рокс
Grell
Тук съм съгласнаПървоначално написано от Righteousness
Много ме изкефи тва предпоследното изречение. Мерси ще се пробвамПървоначално написано от BladeDancer
!!
I hate cold-blooded people !!!
И аз бях така само че с момче от моя клас.. в началото на годината се запознахме, поисках му скайпа и си пишехме така всяка вечер, но в дск беше някакъв много затворен. Изобщо не си говорехме/седим един до друг/... обаче по едно време незнам какво му стана започна да се държи по-топло, да ходим насам-натам заедно, запознах се с фр-тата му и незнам за сега но мисля, че му допаднах и може би ме харесва. Та въпроса ми беше да започнеш да го търсиш по-честичко, смис с няколко твои фр отидете до тяхната стая/както казаха преди мен/ включи се в разговора, покажи му що за човек си и че се интересуваш от него.. ако и така не схване тотално се от отказвай от тоя пич![]()
Ще пробвам!Първоначално написано от lamoon
![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Аз лично уважавам такива момчета и гледам да са ми приятели. Това са все хора, които не търсят внимание... аз лично никога не съм обичал да привличам внимание, а ако не е заради това... защо бих замервал с картофи и т.н.? Не е сдухан, просто е пич.
Тея ЛоЛ маняците и т.н. са под 15 или над 18-19 години. Сега 100% го е срам... говори с него, но да не го уплашиш
ако бъдете приятели 2-3 седмици 100% ще тръгнете... ако това искаш ест.
Успех!
Alex Peace - P.I.M.P (music)
Пич.. кви са тея.. не знам не знам. От елементарни обноски поне като го питат нещо трябва да отговори независимо дали е кифла мифла или най-якото момиче на целия свят... Ще се правим на голямата работа няма да приказваме с никой и после сме били готини. Айде бе. И ако той не търси внимание кой според теб търси. Хора тип "аз съм много важен за теб" не били търсили внимание..
ваУ рокс
Grell
Защо трябва да се прави на важен... може да го е срам! Момичето каза, че са си говорили 3 пъти, което значи, че не се прави на никакъв! Стига сте обърквали момичето. Според мен е повече от ясно. Аз примерно мразя да ме зяпат и да ми обръщат много много внимание, а като ме заговори момиче ми е неудобно и за да не го показвам, просто не говоря много. Сега не особено, но на неговите години бях такъв.Първоначално написано от BladeDancer
Alex Peace - P.I.M.P (music)
Щото знам какво е да те е срам и определено правнееот на " аз съм безразличен към теб" не означава че го е срам... Както и да е казах да се пробва не съм я обърквал.Първоначално написано от Bakemono
ваУ рокс
Grell
Не си струва, не ти трябва аутсайдер.
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)