.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Уфф...

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Ти ако отиваш да го заговаряш с такава мотивация нищо няма да стане. Личен опит. Отиди позитивно настроена и си кажи "аз мога" и всичко ще е наред .
    Аз не мога да отида да го заговоря тъй като той излиза рядко от стаята и ако излезе през голямото излиза с някого не мога да отида ей така мога д анакарам моята фр да отиде с е едно го пита нещо и аз да се вкл абееее нз плус тва казах ти не сме се запознали от какъв зор ще ходя
    Ами опитай. има ли желание има и решение..

Накарай някоя твоя приятелка/приятел да го заговори или просто едно здрасти и ти да се включиш с Здрасти .. абе ти онова там четвъртото знаеш ли за седмото инджигибичено кьомбълче ? и ще стане работата .
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Righteousness
    Цялата ви практика "тоя го харесвам ще го заговоря, и може да тръгнем" е порочна... Ако искате свясни връзки - търсете ги между хора който познавате, приятели са ви от дълго време, и няма да тръгвате с някой дето хал хабер си немаш къф идиот е...
    Ако ще е за едната вечер въпроса е друг...
    Тук съм съгласна
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Ти ако отиваш да го заговаряш с такава мотивация нищо няма да стане. Личен опит. Отиди позитивно настроена и си кажи "аз мога" и всичко ще е наред .
    Аз не мога да отида да го заговоря тъй като той излиза рядко от стаята и ако излезе през голямото излиза с някого не мога да отида ей така мога д анакарам моята фр да отиде с е едно го пита нещо и аз да се вкл абееее нз плус тва казах ти не сме се запознали от какъв зор ще ходя
    Ами опитай. има ли желание има и решение..

Накарай някоя твоя приятелка/приятел да го заговори или просто едно здрасти и ти да се включиш с Здрасти .. абе ти онова там четвъртото знаеш ли за седмото инджигибичено кьомбълче ? и ще стане работата .
    Много ме изкефи тва предпоследното изречение. Мерси ще се пробвам !!
    I hate cold-blooded people !!!

Повече от фен Аватара на lamoon
    И аз бях така само че с момче от моя клас.. в началото на годината се запознахме, поисках му скайпа и си пишехме така всяка вечер, но в дск беше някакъв много затворен. Изобщо не си говорехме/седим един до друг/... обаче по едно време незнам какво му стана започна да се държи по-топло, да ходим насам-натам заедно, запознах се с фр-тата му и незнам за сега но мисля, че му допаднах и може би ме харесва. Та въпроса ми беше да започнеш да го търсиш по-честичко, смис с няколко твои фр отидете до тяхната стая/както казаха преди мен/ включи се в разговора, покажи му що за човек си и че се интересуваш от него.. ако и така не схване тотално се от отказвай от тоя пич

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lamoon
    И аз бях така само че с момче от моя клас.. в началото на годината се запознахме, поисках му скайпа и си пишехме така всяка вечер, но в дск беше някакъв много затворен. Изобщо не си говорехме/седим един до друг/... обаче по едно време незнам какво му стана започна да се държи по-топло, да ходим насам-натам заедно, запознах се с фр-тата му и незнам за сега но мисля, че му допаднах и може би ме харесва. Та въпроса ми беше да започнеш да го търсиш по-честичко, смис с няколко твои фр отидете до тяхната стая/както казаха преди мен/ включи се в разговора, покажи му що за човек си и че се интересуваш от него.. ако и така не схване тотално се от отказвай от тоя пич
    Ще пробвам!
    I hate cold-blooded people !!!

Град
    Navsqkude i nikude :D
    Аз лично уважавам такива момчета и гледам да са ми приятели . Това са все хора, които не търсят внимание... аз лично никога не съм обичал да привличам внимание, а ако не е заради това... защо бих замервал с картофи и т.н.? Не е сдухан, просто е пич. Тея ЛоЛ маняците и т.н. са под 15 или над 18-19 години. Сега 100% го е срам... говори с него, но да не го уплашиш ако бъдете приятели 2-3 седмици 100% ще тръгнете... ако това искаш ест. Успех!
    Alex Peace - P.I.M.P (music)

Пич.. кви са тея.. не знам не знам. От елементарни обноски поне като го питат нещо трябва да отговори независимо дали е кифла мифла или най-якото момиче на целия свят... Ще се правим на голямата работа няма да приказваме с никой и после сме били готини. Айде бе. И ако той не търси внимание кой според теб търси. Хора тип "аз съм много важен за теб" не били търсили внимание..
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Navsqkude i nikude :D
    Пич.. кви са тея.. не знам не знам. От елементарни обноски поне като го питат нещо трябва да отговори независимо дали е кифла мифла или най-якото момиче на целия свят... Ще се правим на голямата работа няма да приказваме с никой и после сме били готини. Айде бе. И ако той не търси внимание кой според теб търси. Хора тип "аз съм много важен за теб" не били търсили внимание..
    Защо трябва да се прави на важен... може да го е срам! Момичето каза, че са си говорили 3 пъти, което значи, че не се прави на никакъв! Стига сте обърквали момичето. Според мен е повече от ясно. Аз примерно мразя да ме зяпат и да ми обръщат много много внимание, а като ме заговори момиче ми е неудобно и за да не го показвам, просто не говоря много. Сега не особено, но на неговите години бях такъв.
    Alex Peace - P.I.M.P (music)

Цитирай Първоначално написано от Bakemono
    Защо трябва да се прави на важен... може да го е срам! Момичето каза, че са си говорили 3 пъти, което значи, че не се прави на никакъв! Стига сте обърквали момичето. Според мен е повече от ясно. Аз примерно мразя да ме зяпат и да ми обръщат много много внимание, а като ме заговори момиче ми е неудобно и за да не го показвам, просто не говоря много. Сега не особено, но на неговите години бях такъв.
    Щото знам какво е да те е срам и определено правнееот на " аз съм безразличен към теб" не означава че го е срам... Както и да е казах да се пробва не съм я обърквал.
    ваУ рокс
    Grell

Не си струва, не ти трябва аутсайдер.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си