Здравейте !
Аз съм нова тук и реших да ви пиша. Имам си приятел когото обичам. Аз съм на 15 а той е на 17.Проблема е там, че скоро се появи друго момче което страшно много ме обърка познавам го това момче от доста време аз преди го харесвах нищо особенно, но на скоро ми призна че УЖ бил влюбен в мен. Приятелят ми ме обича не може без мен както и аз без него не искам да мy причиня нещо подобно. От време на време се промъква в главата мисъл която се опитвам да прогоня .. Защо мисля за раздяла и за онова другото момче ? ... не изпитвам нищо към него имам го просто като приятел, но не и като нещо повече...Всеки един момент моето момче ми показва и доказва колко много ме обича.Как да избия тази мисъл от главата си ? ...Да спра да контактувам с онова момче ли ...да прекъсна всякаква връзка ...незнам какво да си мисля вече...Помогнете ми дайте съвети...Защото ще направя нещо за което ще съжелявам... А обичам приятеля си... А не искам да се разделям с моето момче нито пък да го лъжа за каквото и да било или да крия...Искам да му кажа всичко, но незнам как ще реагира...Да му обесня, че не искам да имам нищо общо с онзи другия и искам само него никой друг...А ако му кажа ако промени държанието си към мен... Незнам какво да правя ... ;[[[[[