- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПоМоОщ! xD
Моля ви да ми помогнете!Не съм търсила,защото е спешно!
Значи днеска си писах с една приятелка по скайп и играехме бесеница.Бяхме се разбрали да пишем само 1 дума,но тя написа 3.Аз ѝ казах,че не е честно.Тя ми отвърна,че лъжа.А аз ѝ казах,че мразя хората като не си признават.Пък тя отговори,че мрази лъжите и,че съм била лъжкиня.Аз я питах за кои неща.Тя каза за iphone,за камера и микрофон.За Айфона не бях виновна,защото леля ми беше купила един и каза,че е мой,а след 2 месеца си го взе.А за камерата и микрофона просто не исках да говоря с приятелката си,защото имахме гости.Аз ѝ обясних това,но тя каза,че това са глупости и настоя за доказателство.Аз ѝ звъннах с камерата и микрофона,казвах ааааааааа и ооооооооооо,а тя после се управда,че не ме чула.Аз знаех мн. добре,че ме е чула и ѝ го казах(та аз виках като от микрофон на най-високата степен).Тя каза,че не иска да се занимава с лъжкини като мен и излезе от линия.
Сега се чудя как да оправя кашата,понеже съучениците ни се връщат от екскурзия утре и до понеделник(4-ти) всички ще ми пишат ,,Лъжкиня-аа!,, .Знам,че може би се е обидила,но мисля,че не е права,защото само ѝ казах правилата,пък тя направи от мухата-слон и всичко само заради едни правила.Е,мисля,че имам и малко вина,но какво да правя,като тя после се фука ,,Ау,Женя загуууби,а аз победих,и то за такава лесна дума,,!?Моля ви,помогнете ми и ако трябва,отсъдете кой е прав.![]()
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥