.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: хи!

anonymous682486
    Guest

хи!

Здравейте аз съм момче на 17г. Искам да питам как мога да познам дали ми има нещо на пениса тъи като малко се притеснявам от пениса ми ,а нз как би трябвало да изглежда като нормален пенис.Даите ми съвети да проверявам сам за някакви признаци и дали е възможно на 17г да имам болести на пениса .Дано ми отговорите!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Чувал ли си някога думата ''лекар'' ?! ако се притесняваш,отиди на контролен преглед.
    • Обичай,за да те обичат! •

anonymous682486
    Guest
    и как да отида трябва да кажа нещо на родителите си

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Какво точно те притеснява? Сигурна съм, че щеше да разбереш, ако нещо не му е наред!

Прочети важната тема за фимоза, късо гемче и синехии за всеки случай... И малко ли снимки има на нормални из целия интернет, как така не знаеш как би трябвало да изглежда?!

П.С. Не ти трябва родител, за да искаш направление от личния за уролог. Може и без да им казваш. Макар че не вярвам да ти даде ей така, без да имаш конкретен проблем.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Момче на 17 и трябва да се оправдаваш?
    В интернет представяш ли си има доста неща на тема "полови органи и хигиена", което може да те улесни в трудната ти задача.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

anonymous682486
    Guest
    а възможно ли да ми го отрежат ако случаино го изследват и има нещо.Също ако се наложи пък да ми го оперират как ще се оправи дали всичко ще бъде вече перфектно.Само предполагам тези факти.Иначе всичко си ми деиства нормално вдигам го и т.н ,ама спаднал ми се струва много малък около 10 или 15 см мисля че е ,когато е във възбудено състояние се увеличава значително до 20 или 25 см нз точно колко.Също така много редко изпитвам нещо като остра болка ама нз дали ме боли или изобщо ако ме боли там където си мисля на главичката отстрани не съм и сиг дали е точно там може би така си мисля или си въобразявам защото всъщност може би ме боли на краката до пениса нещо като остри болки ама много слаби то направо не е болка нещо различно е!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от stefan7202
    а възможно ли да ми го отрежат ако случаино го изследват и има нещо.
    Абе я стига глупости, как ще ти го отрежат!
    Не трябва да имаш притеснения относно размера, напълно нормален си в това отношение.

Сигурен ли си, че там те боли? Да не би да те болят тестисите? Нормално е ако не си правил секс и не си мастурбирал от известно време да те заболят, особено като видиш нещо по-така. Точно днес стана въпрос в този раздел на форума за това и че е нормално.

anonymous682486
    Guest
    Честно малко ме поуспокои .Иначе понякога ме боли някъде между главичката или тестисите от двете старни ама то не е силна болка а нещо като остро

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си