.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Срам ме е да общувам с момчета.. ;x

Здравейте !
    На 16 години съм и проблемът ми е, че ме е срам да общувам с момчета.Преди няколко години не беше така, когато бях на 13-14 не беше така.. даже и приятел си имах тогава.. общувах без проблем, но изведнъж не знам какво ми стана. Може би е от това, че попринцип съм срамежлива, кротка и не съм от най-отворените , а ми се иска да не е така, искам да се държа по-свободно, да не се притеснявам. Когато някое момче иска да се запознае с мен и да завърже някакъв контакт аз моментално се спичам, забравям си думите и изобщо не знам какво да кажа и се срамувам да говоря с него. Преди няколко години нямах този проблем, как стана не знам. Сега и гадже не мога да си намеря, защото се страхувам и се срамувам да се запозная с момче, а какво остава да започна връзка с него. Приятелките ме си имат приятели момчета, имат си гаджета, не изпитват притеснение от това да общуват с момчета, а на мен какво ми става не знам ;х .. всеки път си казвам ''мяма да се срамувам, ше се отпусна, няма от какво да се притеснявам обаче не се получава . Надявам се да ми помогнете по някакъв начин да променя мисленето си и да започна да се държа като нормален човек, а не като някаква пълна задръстенячка

Супер фен
    Ами ние не хапем, няма да те изядем, няма от какво да се срамуваш

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Ами ние не хапем, няма да те изядем, няма от какво да се срамуваш
    На мен ми е пределно ясно, че не хапете и няма да ме изядете, обаче тоя срам.....

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    От какво толкова те е срам?Всичко е до нагласата ти.Преодолееш ли задръжките си няма какво да ти пречи

Бъди по-самоуверена в себе си-може би се страхуваш че ако предложиш на някой ще те отхвърли?Не гледай толкова дълбоко на нещата,бъди по-отворена.Голяма работа ако не се получи,той губи.

Просто хвърляш твърде много мислене на тая тема и затова се сдухваш.Бъди естествена,бъди себе си отпусни се и ще видиш как нещата сами ще се нарeдят

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И с право.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    И с право.
    ?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Ами не е разумно да общуваш с противоположния пол.

Това ще доведе до евентуално поколение между теб и друго същество, което значи, че децата ти ще вземат твоя ген за срамежливост и цял живот ще ги е срам.

Това ли искаш за тях?

и last.fm-ец

Град
    София
    Просто не се спичай.
    Карай го по самоуверено на първо място.
    ОТ там на сетне,неоснователният ти срам ще изчезне.

Това ще доведе до евентуално поколение между теб и друго същество, което значи, че децата ти ще вземат твоя ген за срамежливост и цял живот ще ги е срам.

Това ли искаш за тях?
    Значи да стана монахния така ли ?!
    Ако не виждаш се опитвам да се променя и да преодолея срама, а не да си стоя на същото положение. Едни ни е срам малко повече от други не може всички да сме оперирани от срам, но това не значи че нямаме право да живеем пълноценно както и да е ..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Срамът не се преодолява с терапии.

Стискаш очите, стягаш дупето и влизаш в боя.

ми да/

и last.fm-ец

Ние няма как да ти помогнем за жалост..
    Това си зависи само и единствено от теб..
    Сподели.. какво те притеснява толкова много, че не можеш и дума да кажеш ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Срамът не се преодолява с терапии.

Стискаш очите, стягаш дупето и влизаш в боя.

ми да/
    И как се преодолява ?? Хайде кажи щом си толкова голям разбирач, или искаш да кажеш, че изобщо не се преодолява

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Преодолява се като вършиш нещта от които те е срам.

Например мен като малък много ме беше срам да говоря по телефона и нашите постоянно ме караха аз да звъня
    И така. Все още ми е неприятно ама го правя

и last.fm-ец

anonymous708973
    Guest

Това ли искаш за тях?
    Боготворя начина, по който тролиш, ама моля ти се, спри се

Мацка, казвам ти го като 16-годишно момиче, което общува предимно с момчета (при това с по-големи), понеже ми е милиони пъти по-лесно - момчетата са лесни (и ние сме лесни, но това е друг въпрос). Наблегнах на това, че са по-големи, защото, повярвай ми, с нашите връстници не мога да се разбера - супер деца са. Когато говориш с по-голям човек (респективно момче/мъж), нещата са честни, прости, без заяжданици и лицемерие. Искаш съвет - дават ти го. Искат съвет - даваш им го. А намеците са изключително забавна част от това, особено като си напълно цапнат в устата като мен
    Кажи ми какво конкретно те притеснява и ще се опитам да ти помогна.

Но мъжките също са хора. Доста готини, при това

Град
    Варна, моретоо :)
    Сдухала си се! Направи си шопинг терапия или играй WoW, за да обмениш ценен опит в общуването с други асоциални индивиди
    хЪх...

Просто трябва да си повярваш, че те са нормални хора. Щом са дошли да си говорят с тебе - значи им харесваш (като човек говоря), изглеждаш приятна, мислят, че могат да проведат разговор с тебе и че си печена.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    А защо си мислиш, че тях не ги е срам да говорят с теб?! Просто се престрашават и действат пък каквото сабя покаже. Замисли се над това, сигурно и те на моменти си гълтат граматиката ама въпреки всичко действат. Давай и ти на този принцип и когато те хване срам се сети за това и веднага ще станеш по уверена (поне при мен действа).
    Другия начин е да не мислиш за тях толкова като за "момчета" ами като за "хора". Защо ти го казвам? Защото вероятно с момичетата общуваш безпроблемно без дори и да се замисляш какво ще кажеш, как изглеждаш и така нататък. На какво се дължи това? Защото не те интересува тяхната преценка за теб (или поне не толкова). Ако спреш да обръщаш толкова внимание на хорското мнение с времето ще спреш да се "спичаш" и дори няма да обръщаш внимание с кого разговаряш и дали го познаваш...
    Успех!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    Navsqkude i nikude :D
    Еее... ми то е супер сладко като видиш момиче да го е срам да говори с теб, просто като попаднеш на по сериозен ще те отрака и ще ти мине спека. А до тогава просто опитай да не гледаш много момчетата в очите, ами някъде настрани вероятно ще помогне, при мен помага с момичета. И никога, ама наистина никога не гледай другите... колкото и банално да звучи, бъди себе си .. и с риск да се повторя ще кажа, че наистина е супер сладко да видиш как се спича момиче :P Има вече доста отракани момичета... Ако не ти харесва моето предложение... първите 2-3 изречения на горния комент също са добър вариант, но за момче... ако ти се струва по-лесно (сигурен съм, че не) - опитай.

А това, че не хапем, хич не е вярно - дръж си очите на четири!
    Успех и ако решиш да опиташ както ти казах, драсни ми едно ЛС ако не забравиш, за да знам дали си сполучила.
    Alex Peace - P.I.M.P (music)

Цитирай Първоначално написано от Bakemono
    Еее... ми то е супер сладко като видиш момиче да го е срам да говори с теб, просто като попаднеш на по сериозен ще те отрака и ще ти мине спека. А до тогава просто опитай да не гледаш много момчетата в очите, ами някъде настрани вероятно ще помогне, при мен помага с момичета. И никога, ама наистина никога не гледай другите... колкото и банално да звучи, бъди себе си .. и с риск да се повторя ще кажа, че наистина е супер сладко да видиш как се спича момиче :P Има вече доста отракани момичета... Ако не ти харесва моето предложение... първите 2-3 изречения на горния комент също са добър вариант, но за момче... ако ти се струва по-лесно (сигурен съм, че не) - опитай.

А това, че не хапем, хич не е вярно - дръж си очите на четири!
    Успех и ако решиш да опиташ както ти казах, драсни ми едно ЛС ако не забравиш, за да знам дали си сполучила.
    Хахаха добре щом казваш ще го имам предвид това с хапенето Иначе благодаря на теб и останалите за мненията

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Сдухала си се! Направи си шопинг терапия или играй WoW, за да обмениш ценен опит в общуването с други асоциални индивиди
    Извиявай, ама усещаш ли се колко си жалък ?! И моля те, недей да се излагаш по форумите не е нужно да разбират всичко колко малко ти е умствения багаж като нямаш сериозно мнение по темата какво изобщо търсиш тук ?! Не ме изненадваш с нищо, наслушала съм се на простотии колкото искаш

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Ъм лол. И аз съм така. Само дето аз съм момче. Ама вече свикнах и се примирих, че аз със друго човешко същество което няма нещо в гащите не мога да общувам.. и кво да се прави. Ех за някои има шанс.
    Поне мога да те успокоя, че ние сме си лесни. Няма кво толкова да ни заговаряш усмихваш се два пъти и просто се разбира какво имаш предвит. Няма от кво да те е срам. Честно не разбирам от какво може да те е срам да говориш с такива деградирали индивиди като нас така че .
    ваУ рокс
    Grell

И аз била в подобен период. С течение на времето забелязах, че с определен тип момчета мога да си общувам съвсем свободно, а с други не. С тези, с които ми е трудно, обикновено, съм се заяждала и хранила взаимно заради т'ва, че са селски бекове, или са си пак такива, но те ми се дразнят от нищото и почват да ме хранят. Тогава почти не се занимавам. В компанията на такива типове, които естествено си имат и добри страни, обикновено изпростявам до страшни нива и/ или се спичам.
    Мисълта ми е, че трябва да откриеш типа момчета, с които можеш да общуваш като бял човек. Повярвай ми, трябва да са на твоето интелектуално ниво, независимо какво е то.
    Освен това би било добре и да поработиш в/у самочувствието и самоувереността си.

Аз съм по същия начин и напълно те разбирам даже понякога се чувствам като извънземно и си втълпявам някакви пълни глупости, но това просто е някакъв период в тази възраст, така че няма за какво да се притесняваш този период отминава.

еп Така първо .. няма от какво да те е срам .. !! Всичко започва със първата крачка .. ако не я направиш .. може да седите така цял ден .. и да се спичате взаимно .. )
    Enrique Iglesias & Pitbull - I Like it <3

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    ^ Баа...защо винаги намесваш WoW-а, бре.
    Започвам да си мисля, че си претърпял сериозна травма, заради тази игричка. И шегата ти не я биваше, тоест не знам дали е достойно да се нарече дори шега.
    Ти ДОООООООООООООООООООБРЕ ли си? WoW е игра за луузърите и ноулайфърите ... ама виж са... щооо с авторката на темата не се разплачете и не ме изкажете на директора си в УЧИЛИЩЕ

nice try for both of you.... EPIC FAIL
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си