.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Избор..

Избор..

Здравейте.. Имам един ужасен проблем. Ходя с едно момче от седмица. И мисля,че дори не го харесвам. Проблемът ми е , че той може би ме обича. Казвал ми го е 2 пъти на живо и постоянно по скайп и фейсбук. Не знам какво да правя. Супер ужасно се чувствам . Хубаво е момчето даже бих казала ,че е красавец, но някак си аз още съм влюбена в старата ми любов.. Просто е много ужасно.. Другия проблем е че той е постоянно с мен . Идва в моето училище , излизаме всеки ден , постоянно съм при него. Сякаш се задушавам при него . Не мога повече така. Какво да правя - да скъсаме ли или не . И ако да кой ще бъде най-деликатния начин по който няма да го нараня много .. ;(( Чувствам се като глупачка.. Помогнете ми ;(

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А защо въобще тръгна с него, след като не го харесваш?

Забърквате едни каши без да мислите и после се чудите "Какво да правя". Еми ще си търпиш последиците. Няма как да зарежеш някого без да го нараниш. По-добре бъди директна и не го баламосвай повече.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Първоначално като още не бяхме гаджета си мислех ,че го харесвам, но после всичко се случи. Да не си мислиш, че съм искала да стане така ?!

Супер фен Аватара на djipsito
    Ходите от седмица, а от колко време се познавате, че чак те обича ?
    Според мен трябва да го оставиш и няма деликатен начин... Деликатните начини оставят надежда в другия, че след време ще "размислиш". В случая е по-важно какво искаш ТИ и как се чувстваш ТИ. Вярно, че е кофти някой да страда покрай теб, ама все пак, не можеш да пазиш всичко живо и да се съобразяваш с чувствата на всички и да пренебрегваш твоите.
    И аз съм се чувствала гадно, и други са се чувствали гадно, ама кво да се прави... Не може всичко да е под нашия контрол и да предвиждаме бъдещето, ама ще си правим сметката. Другия път просто не се хващай с някой, към който не си сигурна дали имаш чувства, тръпка, привличане и т.н..
    Бъди искрена и директна... и категорична най-вече.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Ами познаваме се от година и няколко месеца. И до колкото знам от тогава ме харесва. М не знам има ли смисъл да изчакам поне няколко дена още или .. Просто искам да не го наранявам много. Ще се чувствам супер ужасно после..

Цитирай Първоначално написано от xsunloverx Виж мнението
    Първоначално като още не бяхме гаджета си мислех ,че го харесвам, но после всичко се случи. Да не си мислиш, че съм искала да стане така ?!
    Какво толкова се случи за една седмица, че да спреш да го харесваш?

Мислела, че го харесва. Глупости. Харесала си му външността без да си направиш труда да го опознаеш и след няколко дена "Ми не го харесвам вече". Лапешки работи. Въобще не е трябвало да се захващаш. Още повече след като сама признаваш, че имаш чувства към бившия си.

Кажи му на момчето, поне да му губиш времето. Той явно се е вкарал вече във филма. Нека не се задълбочава още повече.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ако искаш да късаш с него му го кажи директно. Не му давай надеждки.
    Ако искаш да си с него, но нещо те тормози му кажи, че те задушава и това не влияе хубаво на връзката и отношенията ви. Пренасищането с каквото и да било не е добро. Присъствието и ласките също влизат в това число.

Не се разбира какво искаш да се случи в този момент.

Ако искаш да си губиш времето с някой, за да не мислиш за бившия си, намери някой, който също иска да си губи времето, а не някой, който в момента вижда цялото си бъдеще с теб. Защото такава е твоята ситуация.

Ако може без да сме груби .. ? Аз просто исках помощ , имаше ли смисъл да ме нападаш !? Ясно е,че ще скъсаме, но искам по деликатен начин .. Мисля , че и на теб някога ти се е случвало да заставаш пред голям избор.. Не е ли така ??

Супер фен Аватара на shmatarok
    Деликатен начин... викаш го, обясняваш му, че си избързала и си се заблудила и имаш чувства към бившия си и не можеш да бъдеш с него. Точка. Без думи като "сега", 'засега' и т.н., които да му дадат надежда, че няяяяякой ден ще размислиш. Т'ва ще му разбие сърцето най-вероятно и ще ви прецака тотално приятелството, ама друг вариант няма. С една дума, деликатният начин тук е да бъдеш напълно искрена с него, а не да го лъжеш.. и него, и себе си.
    Няма лесна раздяла...

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от xsunloverx Виж мнението
    Ако може без да сме груби .. ? Аз просто исках помощ , имаше ли смисъл да ме нападаш !? Ясно е,че ще скъсаме, но искам по деликатен начин .. Мисля , че и на теб някога ти се е случвало да заставаш пред голям избор.. Не е ли така ??
    Това към мен ли беше адресирано? Защото аз съм нямал ни най-малка идея да съм груб. Давам ти съвет.

Извинявай ако е излезло грешно.

По кое е ясно, че ще скъсате? По въпроса "Да скъсаме ли или не" в първия пост?

Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Това към мен ли беше адресирано? Защото аз съм нямал ни най-малка идея да съм груб. Давам ти съвет.

Извинявай ако е излезло грешно.

По кое е ясно, че ще скъсате? По въпроса "Да скъсаме ли или не" в първия пост?
    М не не беше за теб а за TheBeliever .. Та стана ми ясно ,че ще скъсаме по коментарите на поста .. Както всички казвате няма смисъл да се мъчим повече..

Фен
    Град
    Plovdiv
    Не бих нарекъл 1 седмица връзка - мъчение.

Най-лесно скъсване - кажи му, че ЗА МОМЕНТА не си готова и за в БЪДЕЩЕ не се знае. Но тва е най-лесно за теб, защото той ще се чуди и мае и ще му е много по-тежко.
    Най-удачно скъсване - кажи му, че просто не се получават нещата и е по-добре да ги прекратите в зародиш, докато не е станало твърде късно.

А такава любов дето се заражда за 1 седмица - не ти трябва.

Мхм . Благодаря ви много за отговорите .. Ще се опитам да направя нещо .

Нито съм те нападнала, нито съм те обидила. Не виждам кое в поста ми е грубо, освен истината. И не, пред толкова елементарни избори не съм стояла. Даже не виждам за какъв избор става въпрос. Не искаш да си с него - зарязваш го. Какво толкова има да се чудиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си