.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    ^ Баа...защо винаги намесваш WoW-а, бре.
    Започвам да си мисля, че си претърпял сериозна травма, заради тази игричка. И шегата ти не я биваше, тоест не знам дали е достойно да се нарече дори шега.
    Ти ДОООООООООООООООООООБРЕ ли си? WoW е игра за луузърите и ноулайфърите ... ама виж са... щооо с авторката на темата не се разплачете и не ме изкажете на директора си в УЧИЛИЩЕ

nice try for both of you.... EPIC FAIL
    Според мен и ти ще ходиш на протеста за легализиранеот на марихуаната а ?
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Варна, моретоо :)
    Аз съм полу-трол в този раздел. Зависи от настроението ми. Ако съм весел - съм трол, ако не съм - съм зле като вас
    хЪх...

Супер фен Аватара на BladeDancer
    аз съм фул трол
    г/д като теб съм смао че по-лейм. Избива си гнева от личния живот във форума .
    Та нещо друго да имаме да си казваме ? Ако няма. Би ли се оженил за мен?
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    аз съм фул трол
    г/д като теб съм смао че по-лейм. Избива си гнева от личния живот във форума .
    Та нещо друго да имаме да си казваме ? Ако няма. Би ли се оженил за мен?
    Разбрал си, че заобиколно исках да ти го кажа не вярвах, че някой ще успее АЛЕЛУЯ
    хЪх...

Някаква промяна ?

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Еми опитай се да го преодолееш.
    Общувай,въпреки страха от провал и не мисли прекалено много дали ще се издъниш или ще кажеш нещо глупаво..Ако се случи няма да дойде края на света.(:
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на badsector

Re: Срам ме е да общувам с момчета.. ;x

[quote="mangotango"]...Сега и гадже не мога да си намеря.../quote]
    Въобще да не ти дреме. Бъди такава, каквато си, то гаджето само ще дойде.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Преодолява се като вършиш нещта от които те е срам.

Например мен като малък много ме беше срам да говоря по телефона и нашите постоянно ме караха аз да звъня
    И така. Все още ми е неприятно ама го правя
    Именно. Единствения начин да разшириш зоната на комфорт е да излезеш от нея.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Отпусни се и приеми това ,че те са си нормално хора като теб ,и като всички останали. Пък и да ти кажа с тях общуването определено е по - лесно , забавно. Да не ти пука за хорското мнение. Бъди себе си. Пък и щом те заговарят - явно те харесват като човек.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

мисля, че ти трябва някой с когото да поговориш .. и по възможност да е по-голям от теб .. но не родителите ти .. просто по-голям приятел

Аз пък мисля че всичко това е от гледането на романтични филми

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland

Re: Срам ме е да общувам с момчета.. ;x

Цитирай Първоначално написано от mangotango
    всеки път си казвам ''мяма да се срамувам, ше се отпусна, няма от какво да се притеснявам
    Дори не е нужно да си го казваш това.Имаш съученици момчета и общуваш с тях нали? Е същото е и с другите. Просто бъди себе си,бъди усмихната, задавай въпроси и съответно отговаряй.Важно е да се чувстваш в кожата си и никой и нищо да не те притеснява,защото си уверена в себе си. И съм сигурна,че няма причина да бъдеш неуверена! Въобще не се замисляй колко ти е притеснено или че изглеждаш като глупачка или за някой гаф,който си направила. Няма смисъл.И те са хора, а не канибали .Късмет.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Ами ние не хапем, няма да те изядем, няма от какво да се срамуваш
    +1

Аз съм (почти) на 16 имам подобен проблем, въпреки че малко се стеснявам да говора попринцип с хора колкото мен. Се немога да започна разговор, защото сичко ми се струва тъпо, а пък някои кат каже бъзик са сепва и не знам кво да кажа та да не прозвучи задръстено, което е малко странно тъй като попринцип съм забавна личност. После са сещам бая коментари ама... Ма ми омръзна и реших да направа нещо по въпроса, цалото това премисляне е че нямам достатъчно опит в общуването затова тук е подходящо място да се упражнявам с нови хора.Нека доброволците ми драснат по едно писъмце, да си разменим скайповете и да видим какво ще иамислим.

Цитирай Първоначално написано от mimzi06 Виж мнението
    Аз съм (почти) на 16 имам подобен проблем, въпреки че малко се стеснявам да говора попринцип с хора колкото мен. Се немога да започна разговор, защото сичко ми се струва тъпо, а пък някои кат каже бъзик са сепва и не знам кво да кажа та да не прозвучи задръстено, което е малко странно тъй като попринцип съм забавна личност. После са сещам бая коментари ама... Ма ми омръзна и реших да направа нещо по въпроса, цалото това премисляне е че нямам достатъчно опит в общуването затова тук е подходящо място да се упражнявам с нови хора.Нека доброволците ми драснат по едно писъмце, да си разменим скайповете и да видим какво ще иамислим.
    Да не би да те е страх да общуваш заради външния ти вид? Да не си някаква циганка , или грозна или дебелана?

Да не се обидиш сега, нищо лично

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Удари 3-4 шота и си чук след 20-30 минути си се отпуснала
    Азис - Хоп [music]

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer Виж мнението
    Честно не разбирам от какво може да те е срам да говориш с такива деградирали индивиди като нас така че .
    Говори за себе си bro
    Ми мацка , значи имаш някакъв проблем със самочувствието . Прави като останалите кифли , регни се в Аха и Импулс , сложи по-секси снимки и виж как ще завалят похвалите и предложенията и почати си с някое от момчетата , които си харесаш . Съучениците ти ще забележат профила , ще им станеш по-интересна , а и повишеното внимание ще ти даде някаква увереност . Сега не ме нападайте другари , това е един от кифленските начини . Другия начин е да се огледаш в училище за някой готин самотник , който не излиза на слънце никога , защото лъщи ... опа това май беше от ... Няма значение - ами другарите ти го казаха - давай по-смело и да знаеш , че момчетата намираме за интересни и притеснителни момичета , някак cute е . Не си падаме само по кифли . От теб зависи .

Мега фен Аватара на Chacho
    Тая тема е от миналата гОдин!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Леко стара тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си