- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е да общувам с момчета.. ;x
Според мен и ти ще ходиш на протеста за легализиранеот на марихуаната а ?Първоначално написано от RoSKo0o0
ваУ рокс
Grell
Аз съм полу-трол в този раздел. Зависи от настроението ми. Ако съм весел - съм трол, ако не съм - съм зле като вас![]()
хЪх...
аз съм фул трол
г/д като теб съм смао че по-лейм. Избива си гнева от личния живот във форума .
Та нещо друго да имаме да си казваме ? Ако няма. Би ли се оженил за мен?
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от BladeDancer
Разбрал си, че заобиколно исках да ти го кажа
не вярвах, че някой ще успее
АЛЕЛУЯ
![]()
хЪх...
Някаква промяна ?
Еми опитай се да го преодолееш.
Общувай,въпреки страха от провал и не мисли прекалено много дали ще се издъниш или ще кажеш нещо глупаво..Ако се случи няма да дойде края на света.(:
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
[quote="mangotango"]...Сега и гадже не мога да си намеря.../quote]
Въобще да не ти дреме. Бъди такава, каквато си, то гаджето само ще дойде.
Именно. Единствения начин да разшириш зоната на комфорт е да излезеш от нея.Първоначално написано от w0sh
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Отпусни се и приеми това ,че те са си нормално хора като теб ,и като всички останали. Пък и да ти кажа с тях общуването определено е по - лесно , забавно. Да не ти пука за хорското мнение. Бъди себе си. Пък и щом те заговарят - явно те харесват като човек.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
мисля, че ти трябва някой с когото да поговориш .. и по възможност да е по-голям от теб .. но не родителите ти .. просто по-голям приятел![]()
Аз пък мисля че всичко това е от гледането на романтични филми![]()
Дори не е нужно да си го казваш това.Имаш съученици момчета и общуваш с тях нали? Е същото е и с другите. Просто бъди себе си,бъди усмихната, задавай въпроси и съответно отговаряй.Важно е да се чувстваш в кожата си и никой и нищо да не те притеснява,защото си уверена в себе си. И съм сигурна,че няма причина да бъдеш неуверена! Въобще не се замисляй колко ти е притеснено или че изглеждаш като глупачка или за някой гаф,който си направила. Няма смисъл.И те са хора, а не канибалиПървоначално написано от mangotango
.Късмет.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
+1Първоначално написано от Cybershot
Аз съм (почти) на 16 имам подобен проблем, въпреки че малко се стеснявам да говора попринцип с хора колкото мен. Се немога да започна разговор, защото сичко ми се струва тъпо, а пък някои кат каже бъзик са сепва и не знам кво да кажа та да не прозвучи задръстено, което е малко странно тъй като попринцип съм забавна личност. После са сещам бая коментари ама... Ма ми омръзна и реших да направа нещо по въпроса, цалото това премисляне е че нямам достатъчно опит в общуването затова тук е подходящо място да се упражнявам с нови хора.Нека доброволците ми драснат по едно писъмце, да си разменим скайповете и да видим какво ще иамислим.
Удари 3-4 шота и си чук след 20-30 минути си се отпуснала![]()
![]()
Азис - Хоп [music]
Говори за себе си bro
Ми мацка , значи имаш някакъв проблем със самочувствието . Прави като останалите кифли , регни се в Аха и Импулс , сложи по-секси снимки и виж как ще завалят похвалите и предложенията и почати си с някое от момчетата , които си харесаш . Съучениците ти ще забележат профила , ще им станеш по-интересна , а и повишеното внимание ще ти даде някаква увереност . Сега не ме нападайте другари , това е един от кифленските начини . Другия начин е да се огледаш в училище за някой готин самотник , който не излиза на слънце никога , защото лъщи ... опа това май беше от ... Няма значение - ами другарите ти го казаха - давай по-смело и да знаеш , че момчетата намираме за интересни и притеснителни момичета , някак cute е . Не си падаме само по кифли . От теб зависи .
Тая тема е от миналата гОдин!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Леко стара тема.