.

Виж резултатите на анкетата: Сбързани ли са съновника със сънищата ни?

Гласували
1. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

1 100,00%
  • не

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Съновник

Повече от фен

Съновник

Оххх може би темата изобщо не е за тук ноо .. Така искам да разбера дали това което сънуваш вечер има връзка със съновниците .. имам впредвид дали това което сънуваш и това което пише в съновниците има донякъде смисъл и са свързани .. и на вас случвало ли ви се е нещо подобно
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Повече от фен Аватара на valll
    може да ме помислиш за луда, но на мен ми се е случвало да сънувам нещо, което на следващият ден да се случи. и то не нещо от рода на кой ще ми се обади. така, че според мен сънищата могат, но не винаги да имат важно значение, когато бъдат изтълкувани правилно.

Повече от фен
    Моля вии отговаряйте .. сънувах ,, бахтии съня, но има вероятност да се сбъдне .. моля виииииии
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

Повече от фен Аватара на valll
    виж какво не всеки сън предсказва бъдещето. повечето от тях са подтикнати от моментното ни състояние (пример ако сънуваш, че някой звъни на вратата ти, а всъщност в реалността е алармата ти), в други случаи сънищата са плод на това, което ни се е случило през деня. когато човек заспи мозъкът му започва да обработва спомените от случилото се през деня. това води до вкарване на някои моменти в сънищата ни. друго което трябва да имаш в предвид е че сънищата не трябва да се тълкуват буквално. ако не е нещо прекалено лично напиши съня си. доста съм чела по темата, може би ще мога да ти помогна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си