.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен Аватара на suantito

Да си откраднеш булка....

Здравейте.
    Обръщам се към вас с един много деликатен проблем.
    Има едно момиче , с което може би сме създадени един за друг, Но по закона на всеобщата гадост тя си има приател . Не съм някой гаден човек , който да се прави на перфектния и да подлива вода на опонентите си , Но просто това момиче ми е взело акъла . Което ме кара да престъпя някой от принципите си.
    Според вас вие как бихте постъпили?
    Щяхте ли да се откажете от нея и да продължите напред ?
    Или щяхте да се борите за нея и да престъпите принципите си?

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако въобще има някакви принципи в любовта, никой не ги спазва.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    Аз поначало нямам такъв измислен принцип.
    Действай.

Мега фен
    аз лично съм си харесвала ''заети'' момчета и твърде успешно съм ги получавала. да, не е особено редно, но щом са идвали при мен, значи съм била по- добра от ''опонентката'', както се изрази. разсъждавай и ти така.
    така че действай, стига да знаеш как. няма какво да губиш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Пробвай се, нищо не губиш ;р ... Плюс това, не е гадже на някой твой приятел или нещо такова, че да ти е гадно да му я откраднеш.. Пък и може да си паснете много по-добре от колкот тя и "нейния".

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Изчакай.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Bros before Hoes
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Ако въобще има някакви принципи в любовта, никой не ги спазва.
    Така че действай Но все пак решението е нейно.

Град
    София
    Еми,в любовта и войната е позволена принципно.
    Но а3 ще ти кажа да се вслушаш и в разумът си.
    Прецени добре човекът и дали той,в случаят тя си заслужава...
    Прецени удобният момент.
    И действай след това.

Радваме се зам позитивните отговори , които ми дават сила да се боря за нея . Но въпроса е малко по деликатен , малка вметка че сме обща компания , имам благословията на най добрата и приателка, и тя има чувства към мен. Но когато се замисля че съм бил от страната на това момче съвеста почва да ме грезе...

Impuls.bg

купи си каска преди това.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    Радваме се зам позитивните отговори , които ми дават сила да се боря за нея . Но въпроса е малко по деликатен , малка вметка че сме обща компания , имам благословията на най добрата и приателка, и тя има чувства към мен. Но когато се замисля че съм бил от страната на това момче съвеста почва да ме грезе...
    прецени кое ти е по- важно- момичето или приятелите. всичко е преходно, след някоя и друга година няма и да се сещаш за всички тези хора, така че, каквото и да решиш, не съжалявай за избора си.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на Taam
    Мм, сериозно- не!
    Отдръпни се , докато тя си реши какво да прави. За нищо не се бори и нищо не прави, защото става друга работа и е много мазало.
    Ако иска да е с теб,а не с него- ок. Обаче и този другия сигурно си я обича, и той душа носи." Не прави на другия това, което не искаш да ти правят на теб" е приказката...
    Никакви принципи няма да престъпваш, ако спреш контакти с нея до момента, в който тя се разбере с него. Защото в случая не сте моржове в размножителен период и не се борите на живот и смърт, за да впечатлите женска. Тя си има интелект- да се оправя.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Цитирай Първоначално написано от Taam
    Мм, сериозно- не!
    Отдръпни се , докато тя си реши какво да прави. За нищо не се бори и нищо не прави, защото става друга работа и е много мазало.
    Ако иска да е с теб,а не с него- ок. Обаче и този другия сигурно си я обича, и той душа носи." Не прави на другия това, което не искаш да ти правят на теб" е приказката...
    Никакви принципи няма да престъпваш, ако спреш контакти с нея до момента, в който тя се разбере с него. Защото в случая не сте моржове в размножителен период и не се борите на живот и смърт, за да впечатлите женска. Тя си има интелект- да се оправя.
    И аз клоня към тази насока , мисля да се разкрия и да изчезна за известно време . Ако е било писано пътищата ни ще се съберат а ако не всеки от там от кадето е дошъл...

Impuls.bg

Ах, тези любовни триъгълници...
    Била съм и от двете страни. Преди доста време тръгнах с едно момче - доста прибързано. Още не се бяхме опознали като хората и следователно не ни вървеше много, но въпреки всичко аз хлътнах. Той пък имаше взимане-даване с друго момиче, докато бяхме заедно, после ме остави заради нея. Но после по ирония на съдбата ( и съвсем НЕ нарочно! ) стана обратното... Видя, че с това момиче не му е хубаво, върна се при мен и подписа ми показва колко е успешно това завръщане.
    Отнесох се. Та идеята ми беше, че тъй като съм била и от двете страни, знам какво е. Когато провалиш на някого връзката - гадно/гузно ти е. Когато на тебе някой ти провали връзката - още по-гадно ти е. Според мен "скрито" си показвай чувствата. Кофти е, щом сте в една компания. Показвай, че не ти е безразлична, но не прекрачвай границата. Ако правилно си подредиш картите, тя ще разбере намека ти и евентуално по собствено желание ще остави приятеля си и ще дойде при теб. А ако не го направи, поне ще си знаеш отговора, без да са ставали някакви драми. Успех!

Lorein , харесва ми идеята ти но просто не съм от хората които могат да седят и да гледат безучасно как неговото момиче е с друг ,незнам от гена или от какво но е недопостимо. Надявам се че ди момента съм направил достатъчно добро впечатление че след известно време да се осъзнае и да види какво е изпуснала

Impuls.bg

Знам какво имаш предвид, и на мен ми беше много трудно да го гледам с друга... Добре, а колко сериозни са нещата между нея и приятелят й? От колко време са заедно и мислиш ли, че наистина има нещо повече между тях или е просто ей така? Защото ако са отскоро заедно, пак е по-приемливо да предприемеш нещо, докато не са станали сериозни нещата и така никой няма да е много наранен.

Първо тя не е твоя ,че да имаш правото да я наричаш така скоро най-много да си изкараш боя,да си навлечеш омразата на някфо си общество от хора надявай се да са смотаняци и това да пипаш там където не е за теб е ЛОШО И ЛИЦЕМЕРНО ти да не си провал ,че да не можеш да си намериш малко ли са свободните момичета и не можаш да разбера ти как си решил ,че сте един за друг щом тя си има приятел май напротив.....всеки втори като тебе пуска такива безмислени теми нито ще получиш отговор с който ще постигнеш нещо а на своя глава смятам ,че както си се засилил ще има БОЛНИЦА и бира ти си знаеш все пак успех в комплексарското начинание.
    АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!

действай ..... !!! :)

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Aко бях да твое място, щях да се опитам да й стана симпатичен, да флиртувам с нея, докато тя не ми каже, че не го иска. В крайна сметка тя е достатъчно голяма, за да решава сама за себе си и няма да е честно да решаваш вместо нея.
    разбирам човек да бъде лоялен към приятелите си и да не сваля гаджетата им, но ти към нейния приятел няма за какво да бъдеш лоялен. А към нея - ако те сметне за по-готин, то...Ами щастлив съвместен живот, guys!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си