- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам дали да предприема нещо
Преди месец излязох на кафе с едно момче от стария ми клас. След това се разходихме из парка и когато пресичахме една улица, той ме хвана през кръста. Разходихме се и аз трябваше да се прибирам и той каза че ще ме изпрати до вкъщи. Стигнахме до входната врата и аз ме казах "чао, може пак да излезем, обади ми се скоро!" Той каза "непременно!" и като се прибрах влязох в скайп. След половин час погледнах неговия профил и видях че си е сменил картинката от някаква от игра на една от онези аватари, където момче и момиче се целуват. Не знам дали ме харесва, но аз мисля че го. Преди една седмица му писах дали е свободен пак да излезем и той каза по-нататък. Още не съм получила отговор. Дали да продължавам да настоявам? Ааа и забравих да кажа,че само той от неговата компания си няма приятелка.
само по едната картинка на скайп ли реши, че те харесва? Нещо по-различно не си ли забелязала в действията му, освен това, че те е хванал през кръста?Според мен, това, че от цялата компания само той си няма приятелка, не означава, че си търси ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Давай смело,мисля, че те харесва! Пиши му` вижте се, намекни му эа чувствта си и виж каква ще бъде реакцията му.Успех!
.................
Да, обаче аз си падам малко срамежлива ии си мисля, че много се филмирам понякога. Затова не съм сигурна че той ме харесва.
вече си го поканила, сега се отдръпни малко.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Според мен не трябва да го притискаш.
Когато те потърси,тогава.
Но той нека те потърси.
Иначе,да мисля,че те харесва.
Благодаря ви! Наистина, няма да му пиша повече. В крайна сметка, каквото стане стане!![]()
Еми да ама има и тъпички, срамежливи момченца, с които ти трябва да действаш, не да чакаш...
Помисли, губиш ли нещо? Ами попитай го, какво, мислиш само да чакаш?? Действай, не оставяй в негови ръце и твоето бъдеще!
ако те харесва ще те потърси,въпреки че 1 седмица вече си е доста времеПървоначално написано от jul4etowatson
![]()
Can It All Be So Simple ?
Даа...аз имам подобна ситуация и се чедя дали едно момче ми харесва...Ами ако случайно те потърси и излезете пак, ноблюдавай го , следи погледите му...Винаги си личи когато някой те харесва. И още една идейка...защо не му пишеш в скайп, но обикновенни неща , а не непременно да ностояваш да излизате.Просто общувай с него, и ако той те харесва ще ти го покаже![]()
Даа...аз имам подобна ситуация и се чедя дали едно момче ми харесва...Ами ако случайно те потърси и излезете пак, ноблюдавай го , следи погледите му...Винаги си личи когато някой те харесва. И още една идейка...защо не му пишеш в скайп, но обикновенни неща , а не непременно да ностояваш да излизате.Просто общувай с него, и ако той те харесва ще ти го покаже![]()
Не му пиша, защото не искам да ставам досадна.![]()