Хммм, ето какво, преди около 2 седмици започнах да излизам с един човек ...Нещата са повече от хубави имаме много oбщо и той е невероятен в отношението си към мен. Ето го обаче проблема, аз съм на 19, той наскоро е направил 27. Не знам дали разликата не е много голяма. Досега не са ме привличали по-големи, точно затова и ми писна от глупаци на моята възраст,които говорят само за пиене, купони, наркотици и курви, мислейки че това ме впечатлява. С Момчето, с което излизам сега (ем по-скоро мъж,де ) е много по различно. Има си цели в живота и мисъл в главата , утвърдени интереси, има как да се проведе нормален интелигентен разговор. Досега той е имал само приятелки, по-големи от него и не знам до колко ще продуlja да му поддържам интереса. Въпреки всичко каза че му е писнало от глупости за кратко и преди мен не е искал обвързване, само ей така от няколко месеца насам не е имал сериозна връзка. И мисли че иска да се опитаме да видим какво ще стане. Не е само за секса. Не знам обаче какво да правя. Да си дадем ли шанс и как ще погледнат на това родители и приятели, защото и те са фактор,които да усложни нещата. Не мисля че баща ми ще се зарадва. А неговите по-скоро да кажат ,,Каква е тая малка пикла .... \ъ\' Разбирате ме, дайте ми съвети.