- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко книги имате у вас?
Доооооста много книги,чак не ми се броят.![]()
BECAUSE I'M NOT THE KIND OF GIRL GUYS FALL IN LOVE WITH
Започнала съм да правя своя собствена библиотека и съм събрала около 200 книги и нараства ;д. Отделно баща ми има и са към 300.
not much
Ама са качествени.
И се множат, защото си крада от баба и дядо. Взимам книги от тях и после не им ги връщам, но те така или иначе изглежда нямат против.
Също така си купувам на старо книги и си чета - нямам място вече къде да ги държа книгите. Нямаме библиотека и пълним рафтовете и шкафовете.
И си признавам, аз не чета много - но пък хвана ли се, го правя докрай. А и доста зависи дали ме интригува историята вътре. Имам си списък "to read" иначе. Малко култови заглавия : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И от бабината библиотека изчезват по няколко книги.Първоначално написано от jghgh
достатъчно, че да искам да си взема нова библиотечка, но няма къде да я метна..
Не питай
Оле, а аз как обожавам да покрадвам от баба и дядо..Първоначално написано от jghgh
![]()
Библиотеката на село с всяко мое посещение става все по-празна.
Най-обичам когато баба изнамери от някъде още книги. Радвам се като малко дете на шарени бонбонки.
И спря да се върти за миг земята..
Може би проблема ти е,че не четешПървоначално написано от mediumpimpin
![]()
Иначе имам към 30-40книги вкъщи,кажи речи всичките съм ги чела и не купувам много-много,защото ходя на библиотека![]()
[quote="SonataArctica"]аууу стотици....имаме огромна библиотека, лавици навсякъде претрупани с книгии[quote]
сейм
Доста са,не съм ги брояла.Целият хол е пълен.Майка ми е купувала и купувала като по-млада.Радвам се,винаги се намира нещо интересно.![]()
Моята лична не е от най-големите-така като гледам на шкафа имам наредени около 15-20 книги,но аз повечето ги чета от градската библиотека или от нашата вкъщи.Нямам финанси да си купувам често книги,жалко.
Но имам голямо желание като порасна да си имам една огрооомна библиотека.![]()
Абе не ми се броят, не са особено много, но мисля че са прекалено скучни
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
650![]()
![]()
![]()
доста... около хиляда.. ако щете вярвайтетрябва някой ден да ги преброя...
4 библиотеки, сигурно има окол 1000 книги, много обичам да си ги гледам и да си чета![]()
Can I steal your mind for a while?
Can I stop your heart for a while?
Can I freeze your soul and your time?
http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI
Ем доста са, но никой не ги ползва![]()
То аз лично имам сигурно към 300, а всички общо гарантирам, че са над 1500.
Искам библиотека, голяма като тази в Красавицата и Звяра <3
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ами в момента са към стотина, по-голямата част (сигурно над 1000 са в другия апартамент ;д)
Но 95% са на майка ми сигурно![]()
Като стигнах до 200 и ми писна да броя, а има няколко пъти по-толкова - добре, че всичко е подредено.
английски-немски-руски, всякакви възможни комбинации от речници, техническа литература на тия езици, художествена.
После Българска - пак същото.
Май засега аз водя.![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Прекаленооо малко.У нас имаме малка библиотека в хола но само със някакви бозави любовни романчета от мама.От тия мъничките по стотина страници дълги поредици,дето са излизали едно време пф.
Добре че има я има градската библиотека,любимото ми място в малкия ни град :Д
Но след време като си имам собствени пари(понеже сега не ми дават да харча за книги) с времето ще си направя голяяяма домашна библиотека <3
Около 4000 - 5000, ако не и повече. Не се шегувам.
Ами.. Бая![]()
Мисля че наброяват 100-150... Но може и да се бъркам.. 4 рафта в детската стая, 4 в хола... абе може и да има. Четем си.![]()
![]()
Мии в моята стая имам една нормално голяма библиотекаа ..Като се местихме преди година бяха 175 някъде, но сега имам още новии .. сигурно са ми около 200
а отделно в хола има още 80-90
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Моите са малко около 70/80,иначе на наще са около 500
Боря се да вървя нагоре,по стълбата която води надолу.