- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарък
Една приятелка има рожден ден в близките месеци.. и разбирате ли, тя става на 18.. това (поне според мен) е много важно, а тя ми е супер близка приятелка, трябва да и купя нещо (но не както попринцип няква дрънкулка за 15 лева) а нещо страхотно, дори и скъпичко.. мога да отделя примерно към 100-200 кинта..и понеже си нямам ни най малка идея какво да взема...някакви предложения? =D
дЪнкулка за 10лв!
To strive, to seek, to find, and not to yield...
И кфо, яко ли е само за да вдигнеш цифрата "мнения" да напишеш НИЩО? пх, закфо не мълчиш вместо да пишеш глупостиПървоначално написано от stefity
Казваш, че ти е близка приятелка, значи трябва да знаеш какво харесва. Замисли се и според мен с бюджет от 100-200 лева можеш да и купиш нещо наистина хубаво.![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
амм там е работата, не знам какво! Затова ако някое момиче е получавало някакъв уникален и як подарък да драсне... :S
Вече е пълнолетна. Трябва да започне да се грижи сама за себе си.
Купи й вибратор.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Амин!Първоначално написано от LadyDi
To strive, to seek, to find, and not to yield...
^ Да, ама ти не знаеш, че всяка жена тайно мечтае за такъв подарък. Колкото и да се прави на света вода ненапита.
След 7 дена имам РД кой ще ми подари?Първоначално написано от LadyDi
![]()
Oчаквай КУРиерПървоначално написано от shadow4e
![]()
Е то на шадоуче РД-то се пада на следващия ден след РД на Доби. Тоест вече ще сте се посъбрали и ще отидете някъде другаде. Тъкмо няма да има нужда да купуваш ядене - ще има снежанка за всички!
...
Може ли да попитам защо всичко бше хейт, спам и стремеж да сте интересни?боже боже :X
бате най мразим некви селяни да спамят по темите и най-смешното е че си мислят че са забавни
човека моли за помощ като не можете да му помогнете млъквайте и тва е
сори за спама
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n