- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- METALLICA
Да нека продължим.
Джеймз Хетфилд не ме кефи
искам тоя да им е вокал
![]()
ваУ рокс
Grell
яко сарказъм вкарваш,братле![]()
имаше едно във фейсбук:как ще умре Джъстин Бийбър?-ще мутира и ще обеднее..
хахаха еми те Металика ще го давали по-хард.Дръжки!С бийбъреца са станали н-та по-богати,за кво им е Джеймса..![]()
сериозно ..
BURN, BABY, BURN
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MDBLhdSy5t4[/youtube]
ваУ рокс
Grell
чакай,че си го представих![]()
добре че не съм си го представял![]()
в момента правя рън тру металлика дискографи. Слушам всяка тяхна песен ( независимо кавър или т.н.) издавана някога. АКо е издавана 2 пъти - слушам я 2 пъти.
ваУ рокс
Grell
Е то Мегадет както е Дейв и компания, до няколко месеца сигурно няма да са с въпросния басист :ДПървоначално написано от BladeDancer
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Оф айде стига с тея мегадет. МЕТАЛИКА БЕЙБИ МЕТАЛИКА
Имаш си тема стига си спамила тука.
ваУ рокс
Grell
тука неква форумна двойка![]()
Мъстейн > Хетфийлд![]()
Моля те изтрий си поста. След това помисли над казаното. И се самоубий.Първоначално написано от iLovePussyJuice
Този път съм сериозен.
ваУ рокс
Grell
я па тоя...по-спокойно, мацката я нема за к'во да се правиш хахахаПървоначално написано от BladeDancer
![]()
Металика имат готини песни, но има и по-яки групи от тях (и не казвам, че Мегадет е една от тях)...
не, че има смисъл да обяснявам, щото май си кон с капаци и само твоето мнение е 'правилно' и 'приемливо' хахаха
Брат нека приемем че съм гей (дори и да не съм ) само и само да не става въпрос за мацки в тая тема.. сериозно.
Та аз съм гей. Не харесвам мацки. Набелязал съм си един пич.
И сериозно ти приказвам. Не съм казал, че трябва да харесваш металика, но това което написа беше невярно. Няма кой освен идиот да го каже.
ваУ рокс
Grell
Bleeding Me ми е любима.Първоначално написано от ludiqtzubar96
Не съм им най-голямата фенка, но признавам, че имат песни, които ... меко казано обожавам.
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
ахахах невярно? според кой? според теб сигурно...
сигурно има някъде наръчник за трута...кое е правилно и кое не е?
еми аз не съм тру, не слушам най-комерсиалните групи и смятам метълите за смешници (или поне 90% от тях)![]()
оправдан ли съм за прегрешението си?![]()
агхх мразя споровете "трута с/у нетрута" или там както се наричат.
"метъли"-това е едно широко понятие.има огромни разновидности отстилове метъл..така че всеки да може да си подбере нещо според вкуса.
Едни предпочитат Металика,други им се харесва Мегадет,трети пък слушат Диму Боргир ,да речем.
Този тип спорове е безмислен-никой не би променил нито свето,нито чуждото мнение.
Не аз няма да споря по тая тема. Човек който харесва дейв мъстейн за мен просто не е човек и не мога да му обясня колко голямо лайно е дейв в живота. Не ми пука ако ще да свири по-добре от господ.
Айде стига.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KZ9kNJUVuRQ[/youtube]
Old mighty Hetfield.
и ако кажат че дейв е по-добър от папа хет просто :X
ваУ рокс
Grell
^ Ти пък.. По добре Дейв, от колкото Кърт.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2WdYt9VkVek&feature=related[/youtube]
И двамата са ми супер антипатични. Еднакво ги мраззя.
ваУ рокс
Grell
Hater.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b8Fy635xuu8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bTB6IAnUIT8&feature=related[/youtube]
мале искам я тая китара ве искам я !!!
ваУ рокс
Grell
ти написа колко да не заспишПървоначално написано от dontcare
защо си вреш нослето навсякъде
ахахахха чуваш ли се? чуваш ли се какъв си?Не аз няма да споря по тая тема. Човек който харесва дейв мъстейн за мен просто не е човек и не мога да му обясня колко голямо лайно е дейв в живота. Не ми пука ако ще да свири по-добре от господ.
Айде стига.![]()
какво ме бърка къв е в живота? не го познавам и не ме интересува, ти познаваш ли го случайно?
не го харесваш, ок. не го харесвай, ама да говориш подобни простотии...несериозно е аххаха
супер елементарно мислене имаш
впрочем... не съм фен на Дейв Мъстейн, но ти си елементарен младеж, предполагам от провинцията![]()
сигурно смяташ Джеймс и Кърк за най-добрите китаристи в света и не признаваш други![]()
и китарата няма да те направи китарист, но свиренето по цял ден от друга страна...
т'ва не го приемай като заяждане, ами като ценен съвет![]()
Ти не се притеснявай за мен. Какъв съм и какъв не съм. И не съм казал хетфийлд или кърк са по-добри от господ. ало ? Казвам че дейв е едно лайно съдейки по всичките му интервюта и начина му по който се държи.
А тва че не съм от софия какво има общо. Или ейтака междодругото си хвърляш обиди ( което всъщност не знам как се счита за обида но да от провинцията съм и кво ?).
И споко. Ще си свиркам ще си дрънкам ще правя каквото е нужно. Не ми трябва някой да ми казва как се става добър на нещо си.
Айде стига с тая тема сериозно вече. А ти ако имаш още нещо да ми казваш напиши го на лс.
ваУ рокс
Grell
не си го казвал, но го мислиш![]()
иначе съдиш за хората по интервюта?![]()
![]()
филмар хахха
защо срам те е да се излагаш пред фенките ти ли?![]()
15 лета имаш ли, колега?![]()
Имам колега. И фенки нямам ( за съжаление).
Мисля че трябва на твойте години да си разбрал, че човек се разбира какъв е по това как говори и как се държи. Енд
ЛС-та има
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OMWjEoGmiME&feature=related[/youtube]
ваУ рокс
Grell
yup..дайте да псуваме човека, който написа най-яките песни от умри ги всичките.. ;d
Нига след вчера мисля че не трябва да се обаждаш.
ваУ рокс
Grell