- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- METALLICA
хах пак телетъпотия.тъкмо тоя линк щях да пратя и да кажа,че от светлината е излезналана така.
негония гибсън си е,и "соу уат"-а си е там..![]()
Е на тоя гибсън колко глупости е имало написано ако знаеш...Първоначално написано от dontcare
![]()
ваУ рокс
Grell
Предполагам
иначе аз говорех точно за снимката горе
АрИ аз излазям,до довечера![]()
http://www.youtube.com/watch?v=WEL6_SuQCu8
Сиатъл 89та!Велик концерт,там наистина ми се ще да съм била!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nJl9rbJXcXM[/youtube]
Уникален концерт. Имало е и много по-добри от тоя на това турне ама просто не са били заснети.
Мисля че заради тоя концерт са ги глобили 20 000 долара.
ваУ рокс
Grell
как може да голбиш металика?! трее си некъв побърканяк.. :дд
Имало нанесени щети по арената в сиатъл ... Просто трябвало.
ваУ рокс
Grell
Имах предвид..с каква съвест ще искаш ти пари от Металика?! За къф се мислиш..
![]()
И тва се чудих-дъщерята на Джеймс слуша Джнас брадърс.
Може ли баща ти еда е най-якия пич на света,а ти да слушаш тия дришльовци ?!
Сигурно й е писнало от бащатко й,ама все пак..поне да слуша тези,които и баща й е слушал(Мейдън,Мисфитс и тн)
Е кво очакваш .. едно 8-10 годишно момиченце да разбере тая музика ли ? Няма такова нещо. Каквото и да си говорим като малки всички сме се кефили на популярната музика щото ни е бил толкова акъла. Той джеймс разправяше че синът му си е изтеглил ънфоргивен от itunes...
ваУ рокс
Grell
Е да,и аз се кефех,ама паралелно с това слушах работите на баща ми![]()
От там се насочих![]()
Мамка му всички ли имате роднини които да са слушали рок/метъл. Аз нямах :Х. Нито един роднина не познавам такъв..
ваУ рокс
Grell
Аз роднини чалгари нямам.Всички са ме възпитали хейтърка.![]()
Иначе с баща ми слушахме почти еднаква музика.Майка ми с всяка година слуша все по-леко,но все пак имаме общи любими групи.
Една от най-любиите и песни е Уан
Иначе познавам много такива,които са израстнали рокаджии в по-чалгарско семейство.Естествено,има го и обратния вариант,ама не ми се харесва ..
Ех.. Баща ми едно време е слушал дийп пърпъл и т.н. Ама човека е на възраст и по комунистическо време тва са слушали. Иначе пък е израстнал в кръчмите и .. познай кво слуша в момента ако слуша музика някога..
Майка ми не слуша, а имам сестра с която много се мразим. Чалгарка ><.
ваУ рокс
Grell
Брат ми е още първи клас,в момента си пишем на една дъска за маркер..ама той понеже пише по-бавно ии аз междувременно форумничаИначе редовно му пускам мойта музика и не се оплаква
![]()
Бай дъ уей ужасно много се разбирам с госпожата ми по английски в училище..и за музика,и възгледи за живота..тя каза,че сме душевни близанчки..само дето е с 50на години по-възрастна![]()
![]()
![]()
Хахах браво. Ех да имаше такива хора около мен. Аз не се разбирам с никой като стане въпрос за музика. Не че на други работи се разбирам но тва е
... ужасно.
ваУ рокс
Grell
Е що така?Как така с никой?За роднини ли говорим или за съученици?
Важно е да оценяват избора ти![]()
Няма такива. Може и да е от възраста ни може и да е просто щото се въртя около идиоти. Абе както и да е аз ще се оправя. Тея които не слушат тая музика те губят..
![]()
ваУ рокс
Grell
То всичко си е до средата. Джеймс сякаш си седи постоянно у тях, а и да го прави, предполагам няма да му е до музика, че да си образова децата. Виждаш аз сестра си как съм я възпитала от рано, сега само ми се кара като отворя линк от някой и е примено с нещо от сорта на КешаПървоначално написано от BladeDancer
Или ми разправя как някакво дете от нейния клас слушало Скилет и ми казва как били скучни и как не могла да изслуша песните до край. Така че ако малко труд беше вложил, не да ги кара на сила, ами просто да ги запознае с музиката и да ги въведе сигурно нямаше да е така.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
И къф е извода-не се върти около идиотиПървоначално написано от BladeDancer
![]()
![]()
А относно средат..да,права си![]()
Абе както казах.. сина му слуша вее по-твърди работи ... а пък дъщеря му е още малка изчакайте малко .. ще видите !![]()
ваУ рокс
Grell
А дано!! (((:
Споко бе тя няма да стане втората Джъстин Бийбър.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pOjdYfsT7eU&feature=related[/youtube]
бам бма бма бма бум бум бум бам бам бам бум бум тряс
да дам да дън
дъ дам дъ дън
да дам да дън
дъ дам да дън бам
![]()
ваУ рокс
Grell