- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- METALLICA
итс май уърлд ю кент хев ит итс май уърлд итс май уърлд![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3PSvPUJMuAo&feature=related[/youtube]
дамн
ваУ рокс
Grell
Явно..Първоначално написано от iLovePussyJuice
Хехе .. колко се радвам да те видя. Колко те чаках да ми налееш мозък в глават, който така не съм придобил в кратките си 3 години ( само с 6 по-малко от твойте)..Първоначално написано от iLovePussyJuice
ваУ рокс
Grell
нищо не ти наливам, задавам прост въпросПървоначално написано от BladeDancer
![]()
живи сме.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Живи и още как.
Безсмъртни сме даже![]()
айде поздрав
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3XePqh5tCxk[/youtube]
^ Тук Джеймс не се чуваше от публиката![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Нямам представа дали се е чувал или не,ама аз определон бях глуха2 дена след това![]()
Мамка му .. защо съм беден идиот и не отидох на концерта..?
ваУ рокс
Grell
Аз някак си успях да убедя майка ми и точно 2 дена преди концерта си купих билет втора ръка от гаджето на момчето,с което отидох.Беше ми награда за отличните резултати на изпитите по математика и български,въпреки,че устния изпит още не ми беше минал :д
Преди това можеха да ме уредят да късам билетчета и да влизам бекстейдж и на 2та дена когато си поискам..ама "не съм била дорасла за такива неща а и да ме блъскат гадни дърти метъли.."
Мисълта ми е,че не си бил едиствен.А и може би нямаше да изтърпиш Мегадет..както имаше такива,които си тръгнаха,щот "не искаха да слушат тъпите Педалика"![]()
Не мисля така.Аз се размазах.Буквално.
Едвам съм се добрала после до нас,на другия ден не съм мърдала от леглото.Адски се изкефих..нищо,че на погото на Слеър ми изтероризираха кръста,ама си заслужаваше![]()
може би ме е срамда си кажа,ама концерта на Епика на 26 март ми хареса почти колкото Сонисфиъра...
Това първият по-голям фест ли ти е?
Аз отидох главно заради Мегадет, а жената заради Металика - и двамата бяхме разочаровани после. Прекалено студено и безлично... Преди месец си говоря с един приятел от Унгария и той вика "Братлееее, голямата четворка беше при вас" и ми клати глава, а аз - му обяснявам, че е било просто... бездушно.
Пич честно да ти кажа не ми и пука колко бездушно ще бъде. Просто исках да отида на тоя концерт. Пък и на 2008 не успях да отида и се бях заканил на сонито ще отида ще отида и кво? Ташак!
Мегадет щях да ги изтърпя. Търпи се.
ваУ рокс
Grell
Мии да..
1.На 15 съм
2.ходя на концерти на само на най-любимите ми групи![]()
Тая (2010) Каварната да ми харесат групите и ми се размина заради финансите.
Иначе мечта ми е да ида на някой чуждестранен фестивал,примерно даунлоуд -дето имат 40 групи за 3 дена о.О Това би било размазвация!
А и независимо колко зле са се представили,къде е бил концерта,колко хора е имало..на който си му е любимо-ще се изкефи ако не максимално,то достатъчно много.![]()
едит:Хаха аз 2008 бях на морето и тоя ден не исках да ида на плажа,толко ми беше гадно :д
Аз така на първия концерт на Таря си викам "Аре са..няма кинти,щи ида като дойде следващият път".
Н аследваща година си викам "Няма да си го протоя,ама дойде ли трети път,отивам!!" и тя взе,че дойде на Каварна..
Сега обаче съм там,не ме интересува!!![]()
http://www.katehizis.com/news/shNews...b8e2f265ffd58c
Заеби. Айде металика ще се върнат ами АЦ/ДЦ изпуснах :Х... Тъпотия.
Бтв на 15 си?
ваУ рокс
Grell
Да,8 клас съмЩо? :д
Е аз на ейсидиси кво ли мислех да правя,зада си взема билетченце..и някво мама ми пита "кво искаш за коледна" и едвам й промълвих,че е искам да отпусне още 50 кинта и тя ми вика "споко,вече ти е поръчан" и аз някво о.О
После бях с ангина,но както и да е.
Тоя път си взех билет за Джудас и Снейк още щом ги пуснаха (:
Отначало те мислих за 17-18 годишна ( не знам защо не ме питай). След това каза 15 и си викам брей ... колкото мен е пък виж какъв акъл. И след това каза 8-ми клас и викам " по-малка от мен .. .да бе да !".
Айде не лъжи сега и кажи наистина на колко си.
ваУ рокс
Grell
8 клас съм без майтап.даже правя 15 другата седмица![]()
Няма да го повярвам тва ....
Заеби вие софиянците сте големи ... намазвате много, въпреки че живеете в най-голямото село в Б-я.
ваУ рокс
Grell
Ако щеш ми вярвай.![]()
Това,че не пиша с малки и големи буквички на латинско-български,не значи,че не съм на 15![]()
А не знам кво общо има софията :д смис верно,че 70-80% от тийнейджърите тука са кифли/кроасани и няма с кого да си говориш нормално,ама се намират и бая пичове![]()