.
Отговор в тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 308

Тема: METALLICA

Цитирай Първоначално написано от dontcare

Иначе мечта ми е да ида на някой чуждестранен фестивал,примерно даунлоуд -дето имат 40 групи за 3 дена о.О Това би било размазвация!

Даунлоуд е скучен...

а и повярвай ми, много групи наведнъж е леко затъпяващо и се губят впечатления, затова е редно да се подбират внимателно групите и т.н.

Абе, по фестовете е супер яко...

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Е,дадох го само за пример,щото тая вечер четох за него в Катехизиса.
    Иначе нещо от сорта на сонисфийра от Германия/Англия..или някой от фестовете в Англия..не бих отказала

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от dontcare
    Ако щеш ми вярвай.
    Това,че не пиша с малки и големи буквички на латинско-български,не значи,че не съм на 15
    А не знам кво общо има софията :д смис верно,че 70-80% от тийнейджърите тука са кифли/кроасани и няма с кого да си говориш нормално,ама се намират и бая пичове
    За София имах предвит, че повечето големи събития стават там.
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Аа,еми нормално.Всичко друго си имаме,само море си нямаме
    ти откъде си бду?

От Стара Загора съм.

И да не го обърнем напълно на чат-спам ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LvvqJux4KNI&feature=feedu[/youtube]
    чудесен кавър на страхотна песен
    ваУ рокс
    Grell

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Няма да го повярвам тва ....
    Заеби вие софиянците сте големи ... намазвате много, въпреки че живеете в най-голямото село в Б-я.
    и те прецених преди да прочета подобен пост...
    после не съм бил проницателен

иначе на мен ми се ходи на Мейдън
    вярно преди 4 години бях, ама искам пак

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Заеби вие софиянците сте големи ... намазвате много, въпреки че живеете в най-голямото село в Б-я.

Разбирам да бях казал нещо невярно, но аз не съм.
    Пък и ти беше човека отворил темата за "провинцията". Естествено за теб всичко извън окръга от 10 километра около дома ти е провинция, но хайде да се поклоним пред великия шоп който гледа лошо и се мисли за голямата работа.
    ваУ рокс
    Grell

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WFb3N4SRqp8[/youtube]

В София го правим така...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice

Разбирам да бях казал нещо невярно, но аз не съм.
    Пък и ти беше човека отворил темата за "провинцията". Естествено за теб всичко извън окръга от 10 километра около дома ти е провинция, но хайде да се поклоним пред великия шоп който гледа лошо и се мисли за голямата работа.
    10 километра ли?
    по-малко хаха

не мога да си обясня омразата ти към столичани

иначе на кавъра кое му е впечатляващото?
    ритъм китара? сериозно?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-RV6dYzzSao[/youtube]
    малкия е много по-импресив
    ама не свири металица

Ясно решил си се да се заяждаш .
    Нищо против софиянците нямам. Имам против хората, които се мислят за голямата работа само защото живеят в София (която обясних какво е).

Нищо уникално няма и в двата клипа. И все пак какво ми пречи на мен да го наричам така. Харесва ми и тва е. На теб не ти харесва точка.

Браво на малкия да продължава.

И бтв.. ако не е лийд кво нещо лошо ли има ?

Пък ти продължавай да ме занимаваш, че ми е интересно .
    ваУ рокс
    Grell

В моя е уникално посланието, но май е раничко да го разбереш... защото ти ако си на 15 сега, то аз такава музика слушам някъде от времето, когато са те правили и... има мегдан за разочарование специално от групата за която е темата.

Oбщо взето е Клиф Бъртън умира и Металика... останалото е просто.. прах в очите и извинение за печалбарство.

Разбрах посланието. Г/д си прав ама.. Нека си го кажем. На много хора не им се нрави променянето в стила на хората. За какво са го направили нито ти нито някой друг може да каже със 100% сигурност. Факт обаче е че някои песни от тоя период ме кефят мен и според мен никой не може да ми каже " ха тея са тъпи не ги слушай нищо че те кефят тая и тая песен от тоя гаден период". Да не е яка промяната им в Load и Reload,но след това St. Anger си е доста добър албум и много му се наслаждавам, колкото и глупости да казват хората за него. Просто не знам как хора ще ме обеждават, че музиката която слушам не струва само защото те не харесват еди коя си промяна. Аз ги слушам заради музиката. Не заради реклами не заради снимчици не заради косите, държанието и това което те харесват. Аз харесвам музиката. И ако някой ми каже, че не са яки и съм тъп, защото харесвам ония риф от оная песен .. ами здраве му кажи. Само дето не знам кой е тъпия.
    ваУ рокс
    Grell

Защото промяната се налага по определени причини...

какви?

Опитай се сам да се сетиш, групата от един от истинските бастиони на метъла и в частност траша се превръщат в... VH1/МTV friendly банда, а най-големият автогол беше делото срещу Напстър, тогава просто показаха, че са изгубили духа и се интересуват само от кинти... От този момент нататък музиката минава на заден план, защото не я чувствам искрено, защото знам, че я правят за парите...

Доколкото съм чел тогава става някакъв феномен в музиката. Много тежки банди замират, фалират етц. Не съм много запознат но мисля, че и някоя друга група от голямат ачетворка се е била пробвала да "омекоти" звученето си ( мога да сгреша ама ще кажа че е слейър) без успех. Поне така съм чел. Просто начин на оцеляване според мен. Това обаче не смекчава вината им..

За делото с напстар съм чел много. И според мен тегленето на музика от интернет ( говорим за оригинален запис) без заплащане си е тъпа работа. Ок в днешно време има г/д контролиране в по-цивилизованите( ау че грозна дума) от нас страни, но тогава по това което съм чел ( понеже за съжаление не съм живял тогава) е, че се е теглило копия на оригиналните записи без никакво нарошаване в качеството. Смисъл чист грабеж си е. Колкото и да си богат ти правиш музика и се трудиш за да изкараш някой лев, а труда ти се дава без пари. Смисъл айде да кажем така. Ти си си направил 14145151234142 вафли. Продаваш ги добре и т.н. изкарва добри пари. Така след 1 година ти си вече много богат, но продължаваш да правиш вафли. Изведнъж някакъв се появява и ти краде от вафлите и ги дава без пари на хората. Би ли се отказал от правата си само за да не е всичко за пари?
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Sofia
    Просто не знам как хора ще ме обеждават, че музиката която слушам не струва само защото те не харесват еди коя си промяна. Аз ги слушам заради музиката. Не заради реклами не заради снимчици не заради косите, държанието и това което те харесват. Аз харесвам музиката. И ако някой ми каже, че не са яки и съм тъп, защото харесвам ония риф от оная песен .. ами здраве му кажи. Само дето не знам кой е тъпия.
    противоречиш си

спомни си какво написа за Дейв Мъстейн

Спомни си казвал ли съм нещо за музиката. Казах че е тъп наркоман. Не съм казал нищо друго ( освен за онова на феновете му но все пак не беше насочено към музикат акоято създава). Също така съм казал че нмяам нищо против към останалата част на мегадет.

^^

И да противореча си. Свиквай. Идиотите сме така.
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Sofia
    май не схвана какво написах...както и да е
    лека нощ :>

Аз схванах. И си го казах най-точно. Ако не си ме разбрал ...
    ваУ рокс
    Grell

За омекотяването на музиката - случва се само с комерсиални банди, но и без това през 80-те, които са най-добрите години на метъла изобщо, си е имало hairmetal и подобните пудели, глемъри и подобни мухъли. Просто Металика започват да търсят повече печалбата и кинтите, а не искреността на музиката, която до този момент им е спечелила толкова фенове.

За напстър - тогава беше много по-трудно да пиратстваш и макар и mp3 да е формат от началото на 90-те, то тогава все още бяхме с адски ограничени харддискове и носители - пиратстваш на компа - записваш на диск и слушаш само на компютъра - нямаше уредби, които четат мп3, нямаше и мп3 плеъри. Айпод беше първо поколение и четяхме за него по списанията (в България), а и беше адски скъп (в САЩ). За нарушаването на качеството - масово мп3 файловете бяха с качество 128кбит/с, защото повечето хора все още бяха/бяхме на dial up връзка (по целия свят) и се търсеше по-голяма компресия.

Принципно за пиратството няма смисъл да говорим - аз съм човек, който си купува музика и имам доста завидна колекция от дискове и плочи, НО...
    доста неща съм ги чул първо на мр3, за да ми харесат. А металика - свалянето на музика тогава не им нарушаваше печалбите и с 2-3%.

Искреността в музиката си я има. На теб може например оная песен от тоя период да не ти е харесала ама тва не означава, че няма добър текст и хубав инструментал седящ зад него. Просто не ти е по вкуса. Пък и точно по времето на load и reload са най-тъмните и хубави lyrics които джеймс е писал, но тов а е друг въпрос.

За напстар
    Чисто и просто е. Теглят ти музиката безплатно. Спри ги. Взимат ти от магазина вафлите безплатно - спри ги. Няма разлика
    ваУ рокс
    Grell

Nope.

Не можеш да сравняваш стока и интелектуален труд, защото са несъпоставими, но не е това въпроса. Проблема е, че Металика се обърнаха срещу своите истински фенове тогава, директно и откровено заявявайки, че се интересуват само от техните пари.

Аз мисля че мога. И при двете се изисква труд и накрая искаш резултат от тоя труд ( пари). За останалото си прав.
    ваУ рокс
    Grell

Само, че не правиш една вафла, която да продаваш цял живот...

Не са съпоставими и икономически, и юридически.

Е не продаваш една вафла цял живот ама например в този случай ( музиката) хората си скъсват гъзовете от концерти за да я рекламират тая вафла (и не само но.. )..
    ваУ рокс
    Grell

Аз принципно смятам, че музикантите трябва да печелят пари от концерти, а не от записи... ама това е съвсем различен спор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си