Предната тема ми беше заключена без никаква причина, не съм използвал обидни реплики, а предразсъдъците са си мое лично право и това по никакъв начин не е нарушение на правилата! Не е редно някой модератор да злоупотребява с правомощията си, когато не е съгласен с мнението на другите.

И все пак по темата - Наистина ли всичко това ви се вижда нормално? Наистина ли не виждате, че псевдотолерантността е чумата на века и разрушава изконни европейските ценности? Наистина ли не забелязвате, че тази "толерантност" води към диктат на малцинството над мнозинството? Наистина ли приемате фашистките репресии, които се вземат срещу хората които не одобряват хомосексуализма? Нормално ли е някой човек, да отиде в съответното ведомство или комисия и да каже, че е хомосексуалист и се чувства репресиран и да му бъде отпуснат например безплатен апартамент, без никакви проверки или пречки?
На мен не и се надявам този път темата ми да не бъде заключена, защото не съм нарушил нито едно от правилата на форума.