Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
Цитирай Първоначално написано от Kopu
Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
щото има едни дето пътуват с автобуси веднъж годишно насам

те само 300 000 хиляди ама никой е гласува и се усещат като 3милиона

та за тва викам по-малко да ни тежат на шията щото ни данъци ни нищо плащат па те ще ми казват кой да ни управлява
Много правилно. Ако искате България да се управлява от българи гласувайте. Всеки, който не гласува няма право да се оплаква
И да не гласувам, имам пълното право да се оплаквам.
Ако не ви мързи прочетете текста под този, а ако хич не ви мързи помислете върху думите ми и чак тогава ме цитирайте и ми отговаряте.

И кой ти дава това право ? И да не ми кажеш, че всички имаме граждански права, защото тук не говориме за правния кодекс, а за морални права. След като не си гласувал, ти нямаш по-добър вариант за водене на политиката в България, така че неможе да се оплакваш от нея. А ако няма партия, за която да гласувате, което е абсурдно на практика, защото има много партии с различни възгледи и надали вашият е уникален, а ако е - сформирате една партия и готово.

Да не мислите, че е лесно да се управлява държава ? На мен ми е ясно, че всеки човек има нещо, при някой голямо, при други малко, което не им харесва в държавата. Не мислете, че в другите държави всички е прекрасно, просто при нас нещата, от които не сме доволни са повечко. Но това не зависи само от управляващите, а и от хората в тази държава. Когато българския народ прогледне, тогава България ще има шанс да се оправи. Защото дърважа не се управлява само от управляващите, а от целия народ. Отдавна мина времето на Кралят Слънце, който казваше "Държавата, това съм аз". Сега в Новото време този девиз трябва да се промени така: "Държавата - това съм аз, ти, той..."