- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Защо да гласуваме когато
Ако не ви мързи прочетете текста под този, а ако хич не ви мързи помислете върху думите ми и чак тогава ме цитирайте и ми отговаряте.Първоначално написано от Nam3less3
И кой ти дава това право ? И да не ми кажеш, че всички имаме граждански права, защото тук не говориме за правния кодекс, а за морални права. След като не си гласувал, ти нямаш по-добър вариант за водене на политиката в България, така че неможе да се оплакваш от нея. А ако няма партия, за която да гласувате, което е абсурдно на практика, защото има много партии с различни възгледи и надали вашият е уникален, а ако е - сформирате една партия и готово.
Да не мислите, че е лесно да се управлява държава ? На мен ми е ясно, че всеки човек има нещо, при някой голямо, при други малко, което не им харесва в държавата. Не мислете, че в другите държави всички е прекрасно, просто при нас нещата, от които не сме доволни са повечко.Но това не зависи само от управляващите, а и от хората в тази държава. Когато българския народ прогледне, тогава България ще има шанс да се оправи. Защото дърважа не се управлява само от управляващите, а от целия народ. Отдавна мина времето на Кралят Слънце, който казваше "Държавата, това съм аз". Сега в Новото време този девиз трябва да се промени така: "Държавата - това съм аз, ти, той..."
Жена с пари е като луд с картечница.....