.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Мега фен Аватара на fenkaaa

Как ще се почувствате... за Момичета

Пример: Имате перфектното за вас гадже.Угажда ви,казва ви,че никога няма да ви изневери,че сте единственa за него,че не може без вас,дори пролива често сълзи.. Вие изпитвате същото към него,обичате го страшно много,но ненадейно го сварвате с друго момиче в по близки отношения.. Как ще се почувствате ? Какво ще направите ? Какво бихте му казали

Моят приятел отговаря на всичко което изброих,по цял ден сме заедно,до сега не ми е изневерявал,твърди че никога няма да го направи,но се замислих ако някога стане,лично аз ще се почувствам много кофти,дори ако го заваря,може би ще се разплача и ще му напомня всички думи които ми е казвал.. А вие ?

Без излишна драма и сълзи си тръгвам, пожелавайки му всичко добро и с молбата да не ме търси никога повече...

Първо ми дефинирай "по близки отношения".
    Според мене само човек способен наистина да изневери, ще повтаря без повод, че никога не би го направил. К'ви са тия глупости?
    Освен това, за мен лично, въобще не е важно "да ми угажда", защото аз няма да го правя особено често с него.
    А тея сълзи, 'дето ще ги пролива, на какво ще са основани? Като се карате или просто ей така, да те убеди в обещанията си?
    Другото, което си помислих, като си прочетох темата, беше, че не е хич полезно да сте нон-стоп заедно. Така си омръзвате, колкото и да се обичате.
    Ако го заваря да се натиска с друго момиче, си нямам и на идея как ще реагирам, но ще се ядосам. Не на нея, не на него, а на себе си.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    .
    Влезни си в скайпа, бе, момиченце!

Мега фен
    Град
    Earth...
    "по близки отношения"?

Я дай детаили бе моме..

1во. Нещо много важно, което подчертавам ! Да имаш такова гадже е супер задушаващо .. Постоянно да ти казва колко те обича и така нататък.. Имах такова гадже и се разделих с него точно поради тази причинаа .. 2ро. Ако ми беше изневерил щях да му се изсмея и да си тръгна, просто защото нищо друго не заслужава, а и ще е супер смешно примерно преди 10 мин да ти е казал "обичам те", след което го виждаш с някаква мърла ..
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    "по близки отношения"?

Я дай детаили бе моме..
    Като съм написала по близки отношения,всеки би трябвало да се досеща,че става въпрос за целувки или секс.. : ))

Мега фен Аватара на TheBeliever
    В момента съм с идеалния за мен човек и той не се припокрива с нищо от описанието ти Но всеки с предпочитанията си.

Въпросът ти е как ще се почувствам при изневяра? Предадена и обидена на първо място. После вероятно ще ме завладее гняв, към себе си, за наивността, и към него за предателството. Нямам идея как бих реагирала и какви точно биха били действията ми, но няма да е красива картинката.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София
    Първо разтълкувай ''по-близки отношения''.
    Целувки,секс,прегръдки..и прочие?
    Интимни намеци?
    Перверзни мяткания на погледи?
    На всеки се случи да греши.
    До като не видя с очите си,че ми изневерява,няма да го повярвам.
    а3 имам много здрава психика и нерви,и много рядко се случва да може някой да ме изкара извън нерви.Няма лошо да се вижда на кафе с приятелки.Все пак ти може да си му гадже,да те обича и всичко,но това не значи,че не може да си има и други приятелки,които да са му само приятелки,нищо повече.И в такъв случай няма лошо да излиза на кафе с тях.Не прави глупостта да го задушаваш и притискаш от пустата му тъпа ревност.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Бих се почуствала излъгана и глупава.И бих го оставила.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    "по близки отношения"?

Я дай детаили бе моме..
    Като съм написала по близки отношения,всеки би трябвало да се досеща,че става въпрос за целувки или секс.. : ))
    Ами явно не всеки се сеща, защото и аз щях да питам същото. Ако заваря гаджето си да пие кафе и да си говори с някое момиче, по-скоро ще се опитам да разбера какво става и има ли повод за притеснение.
    Ако го заваря в леглото с някоя... Резачката и двамата ще станат на закуска. Няма да искам да го виждам повече, защото НАЙ-МНОГО мразя 1) да ме лъжат и манипулират, 2) интригантите и 3) двуличниците.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повярвай ми, че не е приятно, не искаш да го изживяваш никога..
    А ако имам някакви подозрения примерно, веднага ще говоря с него, въпреки че дори и да изневерява, той ще отрече всичко, така че..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Любовта не се казва,а се доказва
    Относителност:Три косъма за една глава са малко, но за едно супа са много.

Бих му теглила една хубава майка,да се обърна да си тръгна с високо вдигната глава с молбата да не ме търси никога повече

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Бих се почуствала излъгана и глупава.И бих го оставила.

Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ако приятелят ми ми изневери, ще изпадна в истерия 100% съм сигурна. Ще ги сравня със земята, най-вероятно ще се разрева от нерви, може и на бой да налитам, пак от нерви.

А по принцип съм толкова спокоен човек..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ами бих се почувствала ужасно. Все пак съм имала доверие на този човек, вярвала съм му до последно, макар че за момче винаги трябва да си имаш едно на ум. Иначе да общува с други момичета нямам нищо против, стига да виждам и да съм сигурна, че са само приятели .
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Ако приятелят ми ми изневери, ще изпадна в истерия 100% съм сигурна. Ще ги сравня със земята, най-вероятно ще се разрева от нерви, може и на бой да налитам, пак от нерви.

А по принцип съм толкова спокоен човек..
    xaxa! ;d +1 !!

Ще се разрева, ще се посера (не ми се смейте, при много хора се случва в такива ситуации) и ще се метна на първия срещнан.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми значи не си е заслужавал .. ще му тегля майната ..

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Ако имах такова гадже, държащо се с мен като с принцеса, ама ни най-малко ще ме интересува с кого спи. Ако си е преценил, че ще е с мен, а ще почуква и други, ОК, стига да са държи нормално и да полага усилия аз да не научавам.

ПП: Невежеството е блаженство!

бих го накарала да съжалява че ми е изневерил по като ако ти казва че не го р направил уж му прости и му изневери с най-добрия ми приятел!! Накарай го да съжалява!! :P
    .. Kirиiiлǿwa [[s u н ]] <33

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    да общува с други момичета нямам нищо против, стига да виждам и да съм сигурна, че са само приятели .
    те, и да не са само приятели, ти пак може да не го виждаш и да се заблуждаваш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Без излишна драма и сълзи си тръгвам, пожелавайки му всичко добро и с молбата да не ме търси никога повече...
    И аз така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си