- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ще се почувствате... за Момичета
Ще ги видя,няма да трепне нищо в мен въпреки,че съм го обичала ,защото ще се чувствам предадена.Ще го изтрия от сърцето и съзнанието си на мига.Ще му кажа: "Съжалявай за това което изпусна и си прибирай боклука.Не ме търси никога повече" ще се обърта,ще им покажа среден пръст и бай бай
Тихите води са най-дълбоки! Обичам те мило о мо никога няма да ти изневеря... Хващам го с друго момиче... Веднага ще го оставя въпреки че съм го обичала много... Просто защото ме е излъгал и не си е удържал на думата... Тегля му една майна изчезвам със скоростта на светлината и НМЗ повечеПосле може да рева но ще съм си тръгнала горда без много емоции.. Втори шанс на такива не се дава!!
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Ами преди няколко дена ми се случи точно това. Както с моят прекрасен и най-любящ приятел (който на ден по 100 пъти ми повтаряше колко много знача за него) се разхождаме, изведнъж виждаме някакво момиче, което му налита на прегръдки доста ентусиазирано, той директно сдухва и не ми обяснява нищо, аз седя отстрани като пън и гледам с недоумение... По-късно призна, че е поддържал две връзки едновременно, но "аз съм била момичето, на което държал"... В момента съм съсипана и не знам какво да правя. Той е човекът, от когото най-малко съм очаквала такова нещо, но явно всеки има с какво да те изненада в даден момент... Най-лошото е, че сега той ми се моли, извинява ми се и се обяснява, а на мен сърцето ми се къса, но по никакъв начин няма да си потъпча достойнството, връщайки се при него, просто няма шанс!... Да е мислил преди да го е направил, има си глава на раменете, аз не знам с какви очи да погледна хората, които са свидетели на тази пародия просто... Леле, хора, не ви го пожелавам това... Чувствам се като пълен парцал...![]()
![]()
![]()
Човека просто като е тръгнал с тебе е имал и резервен вариант, но е приключил с онази след като връзката ви е станала наистина сериозна(поне според твоето описание), наистина пича не заслужава такава горделивка като тебеПървоначално написано от pouce
Или пък приеми, че проблема е в тебе и не си му вдъхвала достатъчна увереност, та затова е поддържал 2 връзки(рационалността е хубаво нещо). Абе и 2мата май не сте цвете за мирисане
Не знам но нещо ми намирисва тая история
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Колко наивна трябва да си, че да се връзваш на подобно поведение, и то от мъж, уж перфектен по нечии критерии и що-годе емоционално стабилен?Първоначално написано от fenkaaa
Ако разбера, че ми е изневерил - се разделяме (без компромиси по това отношение), ако ще и ода с извинения и оправдания да ми напише.И от този момент спира да съществува за мен-дори "Здравей" няма да му казвам.
Ако го хвана - нямам представа как ще реагирам, най-вероятно (макар и несигурно) ще се разплача и ще тръгна без да кажа нищо.И пак няма да съществува за мен.
Бих приела раздялата и бихме останали добри познати по принцип, но ако причината за раздялата е Изневяра - ще забравя, че сме се познавали!
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Сегашния ми приятел,би ми признал.Просто защото ми е казвал за различни момичета,отношенията им и прочие.Пък и той ми е казвал,че не лъже и дори това което трябва да ми каже,ще ме нарани много,той ще го направи по най-деликатния начин.Е не знам за всички мисли ,които му е въртят в главата де,но това е друг въпрос.Та по темата : не знам дали ако го направи ще се разделим,най -вероятно да,но преди това ще си поговорим много сериозно,ако се окаже,че съжалява и т.н. може и да му простя.Много зависи от това колко доверие си имат хората и дали се обичат достатъчно,че да го превъзмогнат.
С парцалите по главата и аааайде!Не бе мани бъзика.. ако наистина чуствам нещо към него.. може би изобщо няма да си сдържа емоциите и е твърде вероятно да се разплача само като ги видя..
![]()