.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Ще отслабна ли?

Ще отслабна ли ако за 1 ден изпивам 1л мляко и 3л вода,но само това,без ядене ?

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka
    L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Хора не разбрахте ли, че без спорт и добър хранителен режим няма дълготрайно отслабване ?

Да, ще отслабнеш, но после ще ги качиш Ако искаш да отслабнеш 4-5 кг(примерно) започни да спортуваш(сега има време, защото сме във ваканция) и започни да ядеш салати, плодове и да пиеш много вода. Ще стане по-бавно, но сигурно...а и няма да гладуваш
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не вярвам да отслабнеш повече от 1кг,но още на другия ден,като си хапнеш нещо и ще го качиш обратно.

Не, ще си докараш язва.

За да отслабнеш черният ти дроб трябва да преработи мазнините от тялото ти и да ги превърне в енергия... той обаче си има лимит и ако го натовариш може и да сдаде багажа... затова се отслабва Б А В Н О и с постоянство - на месец не повече от 2-3 килограма, а може и това да е много.... от такива методи с неядене гаранция ти давам, че не само няма да отслабнеш, ами и ще качиш със скоростта на светлината

Evie е много права, само седно уточнение, че дори и като не сте във ваканция няма начин да не можеш да отделиш 10-15-20-30 минути дневно да поспортуваш... освен това ако отслабваш само заради хранителния режим и килограмите са били повече след това кожата ти ще е отпусната, а със спорта и това се оправя

Цитирай Първоначално написано от Agllka
    Не, ще си докараш язва.

За да отслабнеш черният ти дроб трябва да преработи мазнините от тялото ти и да ги превърне в енергия... той обаче си има лимит и ако го натовариш може и да сдаде багажа... затова се отслабва Б А В Н О и с постоянство - на месец не повече от 2-3 килограма, а може и това да е много.... от такива методи с неядене гаранция ти давам, че не само няма да отслабнеш, ами и ще качиш със скоростта на светлината

Evie е много права, само седно уточнение, че дори и като не сте във ваканция няма начин да не можеш да отделиш 10-15-20-30 минути дневно да поспортуваш... освен това ако отслабваш само заради хранителния режим и килограмите са били повече след това кожата ти ще е отпусната, а със спорта и това се оправя

mm чакай малко маце. аз не съм на 50 че уерния ми дроб да идава багажа. на 14 съм за бога

Аз говоря по принцип, има хора на 20 години получват инсулт, на по 20+ инфаркт, това нормално ли е според теб? И мислиш ли, че си застрахована? Обяснявам защо се отслабва бавно, маце, за да не си навредите.... защото днес ще е мляко и вода, утре обаче може да са някакви луди процедури, които ускоряват метаболизма прекалено много и органите може да не издържат..... адски сериозни са тези неща, много е страшно какво може човек от глупост да си докара.. ти си мислиш, че майтап си правя...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Оуууу, 4 л течности, ти ще си самоубиеш бъбреците бе момиче
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Не вярвам да отслабнеш повече от 1кг,но още на другия ден,като си хапнеш нещо и ще го качиш обратно.
    +1

Град
    София
    Прясното мляко е бая калорично....
    Нямаш шанс.

Освен да си пре*беш организма..нищо друго няма да направиш.
    Аз бях така> две седмици само вечер малко салата ии не ме питай после кво ми беше
    And I would've done anything for you
    To show you how much I adored you
    But it's over now
    It's too late to save our love
    Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
    ..........-Eminem

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Нямаш шанс.
    440 kalorii , pri polojenie che dnevnata doza za otslabvashti e max 1000 ii osven towa piq ot towa s 1,5 maslenost

Цитирай Първоначално написано от Reaction
    Нямаш шанс.
    440 kalorii , pri polojenie che dnevnata doza za otslabvashti e max 1000 ii osven towa piq ot towa s 1,5 maslenost
    Хората ти казват, ти пак си знаеш своето..

Бъди примерно седмица на вода и мляко и ела да говорим.
    But it's over now
    Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
    ..........-Eminem

Цитирай Първоначално написано от mentallyAdvanced
    Нямаш шанс.

prosto kazvam. chill.

Цитирай Първоначално написано от mentallyAdvanced
    Нямаш шанс.

prosto kazvam. chill.
    И аз. -.-
    But it's over now
    ..........-Eminem

Reaction,пиши на кирилица!

Това,че 1л мляко е към 450 ккал не означава,че ще отслабнеш.При първото ти по-стабилно хапване и ще почнеш да качваш нови килца

моя изпитан метод за бързо отслабване е малко храна и без вечеря, последното хранене да е следобед към 16 ч или 17, сутрин плод или половин кофичка кисело мляко, обяд салата с нещо месо/яйце/сирене/риба
    след обед плод или пак кисело мляко, през другото време вода и дъвки при мене за седмица с такова хранене дрехите ми стават широки, корема се прибира, знам, че не е от най-здравословните неща, но е по-добре отколкото да караш на мляко

Цитирай Първоначално написано от ri41
    моя изпитан метод за бързо отслабване е малко храна и без вечеря, последното хранене да е следобед към 16 ч или 17, сутрин плод или половин кофичка кисело мляко, обяд салата с нещо месо/яйце/сирене/риба
    след обед плод или пак кисело мляко, през другото време вода и дъвки при мене за седмица с такова хранене дрехите ми стават широки, корема се прибира, знам, че не е от най-здравословните неща, но е по-добре отколкото да караш на мляко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си