- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще отслабна ли?
Хора не разбрахте ли, че без спорт и добър хранителен режим няма дълготрайно отслабване ?
Да, ще отслабнеш, но после ще ги качишАко искаш да отслабнеш 4-5 кг(примерно) започни да спортуваш(сега има време, защото сме във ваканция) и започни да ядеш салати, плодове и да пиеш много вода. Ще стане по-бавно, но сигурно...а и няма да гладуваш
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Не вярвам да отслабнеш повече от 1кг,но още на другия ден,като си хапнеш нещо и ще го качиш обратно.
Не, ще си докараш язва.
За да отслабнеш черният ти дроб трябва да преработи мазнините от тялото ти и да ги превърне в енергия... той обаче си има лимит и ако го натовариш може и да сдаде багажа... затова се отслабва Б А В Н О и с постоянство - на месец не повече от 2-3 килограма, а може и това да е много.... от такива методи с неядене гаранция ти давам, че не само няма да отслабнеш, ами и ще качиш със скоростта на светлината
Evie е много права, само седно уточнение, че дори и като не сте във ваканция няма начин да не можеш да отделиш 10-15-20-30 минути дневно да поспортуваш... освен това ако отслабваш само заради хранителния режим и килограмите са били повече след това кожата ти ще е отпусната, а със спорта и това се оправя![]()
Аз говоря по принцип, има хора на 20 години получват инсулт, на по 20+ инфаркт, това нормално ли е според теб? И мислиш ли, че си застрахована? Обяснявам защо се отслабва бавно, маце, за да не си навредите.... защото днес ще е мляко и вода, утре обаче може да са някакви луди процедури, които ускоряват метаболизма прекалено много и органите може да не издържат..... адски сериозни са тези неща, много е страшно какво може човек от глупост да си докара.. ти си мислиш, че майтап си правя...
Оуууу, 4 л течности, ти ще си самоубиеш бъбреците бе момиче![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
+1Първоначално написано от titinkaa
Освен да си пре*беш организма..нищо друго няма да направиш.
Аз бях така> две седмици само вечер малко салата ии не ме питай после кво ми беше![]()
And I would've done anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now
It's too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
..........-Eminem
Хората ти казват, ти пак си знаеш своето..Първоначално написано от Reaction
Бъди примерно седмица на вода и мляко и ела да говорим.
But it's over now
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star. <3
..........-Eminem
И аз. -.-Първоначално написано от Reaction
But it's over now
..........-Eminem
Reaction,пиши на кирилица!
Това,че 1л мляко е към 450 ккал не означава,че ще отслабнеш.При първото ти по-стабилно хапване и ще почнеш да качваш нови килца![]()
моя изпитан метод за бързо отслабване е малко храна и без вечеря, последното хранене да е следобед към 16 ч или 17, сутрин плод или половин кофичка кисело мляко, обяд салата с нещо месо/яйце/сирене/риба
след обед плод или пак кисело мляко, през другото време вода и дъвкипри мене за седмица с такова хранене дрехите ми стават широки, корема се прибира, знам, че не е от най-здравословните неща, но е по-добре отколкото да караш на мляко