.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Въпрос

Въпрос

Здравейте! Значи, аз имам един въпрос, хах, по принцип е, не знам, леко странен, но доста се притеснявам. Значи, цикълът ми закъснява с повече от седмица, обаче аз съм сигурна, че не съм бременна, защото с приятеля ми тоя месец не сме правили вагинален секс, а нали се сещате от аналния не се забременява. Та, въпросът ми е към дамите, защо по дяволите не ми идва. То, по принцип цикълът ми не е кой знае колко редовен, обаче чак пък седмица. И другото, бях леко настинала тоя месец, боляха ме ушите, гърлото и т.н, та знам, че ако си настинал може да ти закъснее. И да, мерси предварително

Ами на мене при смяната на сезоните ми пропуска даже цял месец.Ам щом си сигурна че не сте правили вагинален секс няма за какво да се притясняваш .А ако ви вземала лекарства може и да е от тях

Капки за уши! Хахахах

Съгласна съм с мненията по-горе. Но свършвал ли е в дупето? Защото (доколкото знам) ако е, има малка опасност да попадне сперма където не трябва......

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

има много причини по който може да ти закъснява освен бременност,ако не ти дойде лекар .
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Възможно е да ти закъснява, случва се понякога, дори може от притеснение, от претоварване, от недохранване и подобни да ти закъснява. Изчакай още няколко дни, примерно още 1 седмица и ако не ти е дошло до тогава, отиди на преглед. След като те прегледат вероятно ще ти дадат да пиеш едни хапченца за няколко дни, които ще предизвикат течението.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    София
    Нормално е.
    ОТ смяната на сезоните,най-вероятно.

мда, мерси на всички за съветите дойде ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми